Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
bikaç kişi aynı pastayı yapsa mesela o zaman geçerli olmuyo mu kızlar benim aklımda bişey var ama belki başkası da düşünmüştür:)

bikaç kişi aynı pastayı yapsa mesela o zaman geçerli olmuyo mu kızlar benim aklımda bişey var ama belki başkası da düşünmüştür:)
Merhaba
Canım sen yap istediğini aynısı olunca sorun olacağını sanmıyorumBir şekilde süslemesi ,yapım aşaması ,görsellikleri farklı olacaktırŞimdiden kolay gelsin bekliyoruz

cheesecake denince dur benim tarif süper ,lezzette harika ,pastanede neymiş üstelik ucuz, kendi yaptığın doğal

Ben paylaşıcam ama fotoğraflama kısmını pek iyi beceremedim

Bi profiterol mü yapsam bayadır yapmıyorum ama yine de unutmmaşımdır herhalde

yeni üyeyim fotoğraf yollayabiliyormuyum ki
Merhaba
Yollaya bileceğinizi düşünüyorum bir önceki yarışmaya birkaç mesajı olan bir arkadaş katılmıştıYeni üye olmak değilde mesaj sayısı önemli diye düşünüyorum.O katılabildiyse sizde katılırsınız

Ben paylaşıcam ama fotoğraflama kısmını pek iyi beceremedim
Fotograflari eklemek zorluyor gercekten tavsiyem tek tek eklesen.yada sorunu nerde yasadin soylersen belki bildigimiz birseydir yardim ederiz
Bi profiterol mü yapsam bayadır yapmıyorum ama yine de unutmmaşımdır herhalde
Katil,katilne kadar cok katilim o kadar keyif
yeni üyeyim fotoğraf yollayabiliyormuyum ki

yeni uyeligin konu acmaya ve eklenti eklemeye bir sinirlamasi oldugunu sanmiyorum :26:

Bu yarış çok güzel olacak Bayağı kalabalık olaak galiba

canımm vallahi çok süslü püslü pastalar olur şimdi profiterolün şansı nedir acabaa :26:

Bu yarış çok güzel olacak Bayağı kalabalık olaak galiba
bende oyle dusunuyorum sonucta Pastalar ya super bir kategori
canımm vallahi çok süslü püslü pastalar olur şimdi profiterolün şansı nedir acabaa :26:

bencede hic belli olmaz profiterolun sevenide coktur ayrica hele soyle harika bir sunumla cogu pastayi geride birakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…