Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Sabirsiz iki editor goruyorumacilisi yapsaydiniz diyorum

İşimiz bu hayatım
Ben acaip meraklardayım bakiim neler çıkacak ortaya,KK hatunlarına güvenim bu konuda sonsuz..kesinlikle harikalar yaratacaklar eminim
Ve senden gelecek sunumuda merakla bekliyorum şekerim,haberin ola

Dogru dersin sandwiche benzemez bu oyle yarim saatte ekleyeyimde 5. katilan olayimsen yinede bekleme 3-5 katil derim
İşimiz bu hayatım
Ben acaip meraklardayım bakiim neler çıkacak ortaya,KK hatunlarına güvenim bu konuda sonsuz..kesinlikle harikalar yaratacaklar eminim
Ve senden gelecek sunumuda merakla bekliyorum şekerim,haberin ola

Inan bende ayni sekilde merak ve heyecan icerisindeyimoyyy bunu dedin ya katilmak kacinilmaz oldu bi bakalim bakalim ne yapsak ne etsek

Canım memlekete gideceğim hazırlık falan yapamam diye düşünüyorum ama yeni tarifler, yeni görseller göreceğim için sabırsızlanıyorum

Görsel bir şölen bizi bekliyor iddialı isimleri görüyorum ve sabırsızlıkla tarifleri bekliyorum
Bendemi katılsam acaba her kategoride bunu söylüyorum ama bir türlü katılmak nasip olmadı çok iddialıyım ama içimde yaşıyorum iddia patlamasını henüz dışavurum olmadı

O zaman bu kez bekliyoruz

cheesecake denince dur benim tarif süper ,lezzette harika ,pastanede neymiş üstelik ucuz, kendi yaptığın doğal
tamam durdum:26:

iddaların dışa vuurm yapmadıkça inanmayız ki sana

O zaman bu kez bekliyoruz

çok heyecan yaptım şu an
düşüncelere daldım hemen ne yapsam diye ama bana güven olmaz tabii bugün düşünürüm yarın vazgeçerim bakalım son kararım ne olcak:26::26::26:

tamam durdum:26:

iddaların dışa vuurm yapmadıkça inanmayız ki sana

doğru tabii bi ben bilirim benden içeri olan iddiamı dışa vurmak lazım nasip diyelim

Vazgeçme canım katıl bekliyoruzDatlu'nun dediği gibi görmeden inanmayızBurcunu merak ettim buarada

Vazgeçme canım katıl bekliyoruzDatlu'nun dediği gibi görmeden inanmayızBurcunu merak ettim buarada

ciddi ciddi düşünüyorum katılmayı hiç şansı yok kızların baştan söliyiimmm
çok fena ASLAN burcuyum her özelliğini taşıyormuşum öyle derler bende öyle düşünüyorum

ciddi ciddi düşünüyorum katılmayı hiç şansı yok kızların baştan söliyiimmm
çok fena ASLAN burcuyum her özelliğini taşıyormuşum öyle derler bende öyle düşünüyorum
Bayağı iddialı oldu Evet tam Aslan burcusunKaçışın yok Bekliyoruz Ayyy çok heyecanlandım bu kategori süper olacak

Bayağı iddialı oldu Evet tam Aslan burcusunKaçışın yok Bekliyoruz Ayyy çok heyecanlandım bu kategori süper olacak

şişirdim şişirdim kendimi bakalım inşallahhh fııııısssss diye sönmem
gerçekten ne yapacağımı düşünüyorum yopun bir haftaya girdim bir boşlukta yapmak istiyorum ilk tarif geldi bile çekirgee den

Yok yok yaparsın neden olmasın
Evet geldi

Inan bende ayni sekilde merak ve heyecan icerisindeyimoyyy bunu dedin ya katilmak kacinilmaz oldu bi bakalim bakalim ne yapsak ne etsek

ehehehe:)
benim ne yapmıcamı biliyorsunuz ordan yola çıkın şekerim,fikir olarrr

katılmalısınnnnn

kabak tatlım ile buna katılsam olmaz değil mi :)

kabak tatlım ile buna katılsam olmaz değil mi :)

Pandispanyaların arasına kabak tatlısını döşeyip,en üste harika bir kremşanti ve onun üzerinede kabak tatlısının şerbetini şşööyylee bi doşaltır...
ya da tam tersi kabakların arasında krema veya pandispanya...
buna benzer;

Ağzım sulandı vallahi,olsa keşkee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…