Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
Rica etsem tüm yemek ve tatlı bloglarında bu yarışmanın reklamını yapar mısınız ?

Hemşom ben de doğum günü pastası isterim

o düğün pastası yapacak, sonrada nikah tazeleyecek, gelinlik giyip bize foto yollayacak ben sana doğum günü cheescake'i yapayım

Son düzenleme:
çok iyi bir düğün pastası gelir ise düğünümde o pastadan rica ederim eeeeeee yaparsınız artık ....

kalabalık bir düğün olur kanımca : )

amma altın takılır heee

Bu arada son 2 yarışmacının kartları ve hediyeleri(gene değişik) yola çıktı ...

çok iyi bir düğün pastası gelir ise düğünümde o pastadan rica ederim eeeeeee yaparsınız artık ....

kalabalık bir düğün olur kanımca : )

amma altın takılır heee

:)

Sen evlen 5'i bir yerde benden

yapma da sen görr hatuuunn,bak bakiimm nasıl dilime düşüceksin:))))
Eyvaaah Ben baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir
Hemşom ben de doğum günü pastası isterim
Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydinbak datlu chees yapacakmis
o düğün pastası yapacak, sonrada nikah tazeleyecek, gelinlik giyip bize foto yollayacak ben sana doğum günü cheescake'i yapayım
Ben sadece gelinligi giysem olmazmi

konu ile alaksız ama allta çıkan reklam sadece bana mı görünüyo:26:, imzam dolaysı ile mi yoksa reklam adını söyleyip tadınızı kaçırmayım

elossa'dan gelinle damada 5'i bir yerde

kesinlikle canımm

Eyvaaah Ben baslayayim dugun pastasinin ilk katina hergun bir kat ciksam yarisma sonuna yetisir

Canim,canim sana ne dogumgunu pastalari yaparim ben yanimda olsaydinbak datlu chees yapacakmis

canımcım minik bişi yap,tabak büyüklüğünde ama 5 katlı olsun yine kafii

Sağol canımDatlu yapacakmışNeyse pastam yok diye üzülmeyeyim

bende damatlık giyerim eccik fotoshopla hallederiz ama eşin çok alınır söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…