Tatlı Tarifi Pastalar (yaş pastalar, cheescake, profiterol vb.)

En başarılı bulduğunuz Pasta tarifi ;

• Ankete Katılan
    283
  • Anket Kapalı .
konu ile alaksız ama allta çıkan reklam sadece bana mı görünüyo:26:, imzam dolaysı ile mi yoksa reklam adını söyleyip tadınızı kaçırmayım

yok yok bendede cikiyor bolca dugun,pasta,gelinlik diyince reklamcilar siraya girdi

5 sene yeter bekarlık bugün yarın kötü haber gelir : )

enammm patron ciddiymiş. ama patron senin tam ülkenin merkezinde düğün yapman lazım hak geçmesin yani amaç o ? bide bulablirsen 30-40 bin kişilik bir yer bul en azından

yer kolay da gelin zor : )

forum olarak bir oh çeker, yengenin dertleirni dinleriz artık bdv de

sence bu siteye üye eder miyim onu ?

otursun kalksın yemek yaspın, ev işleri çocuk yapsın 1 tane kız filan işte fırsatı olmaz girmeye belki gebeliğe takılır

Kazen evlensin yemin ediyorum kocamı koluma (peşime) takıp o düğüne giderim...

otursun kalksın yemek yaspın, ev işleri çocuk yapsın 1 tane kız filan işte fırsatı olmaz girmeye belki gebeliğe takılır

ya patron deme öyle . benim teyzemin kayınvalidesinin hala oğlusunun kızı var valla en olmadı onu alırız sana kör değil topal değil

e fotoğrafçılık var, site de var. e napsın çatlasın ölsün mü kadın?, yazık yazık! bir derdini açıp derman bulmalı değil mi. hem bizler iyi kızlarız, patron karısı der el üstünde tutarızgöüzn arkada kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…