- 28 Kasım 2010
- 42.426
- 140.917
- 798
- Konu Sahibi Latinachica
-
Ne derse desinBence de ona ne ama. Kadinin bakisini gordum yani. O kadar eminim ki ben cikinca bu konuyla ilgili bisi dedigine. Ben kendimi kotu hissettim.
Benimde anlayamadigim sey gunlerdir hediye koyuyor ve siz agzinizi acip da birsey demiyor musunuz?
Benim basima geldiginde , ertesi gun mutlaka tesekkur ederim , anlayamadim neden birşey demediginizi
Ya evet benim dememem de garip olmus. Ben de su an fark ettim. Ama sanirim koymasini istemediğim icin yok saydim.Ne derse desin
Sizin bugune kadar ikramlara tesekkur etmemeniz bir garip olmus ama. Yememis olsaniz dahi ertesi gum tesekkur etmeliydiniz. Ses cikarmamak cok yanlis. Tamam siz yemeyin,bir suru cocuk vardir disarilarda veya isyerinizde birine verin ama tesekkur de edin
Belki de o yuzden kendinizi belesci diye dusundunuz ama yok oyle bir sey merak etmeyinYa evet benim dememem de garip olmus. Ben de su an fark ettim. Ama sanirim koymasini istemediğim icin yok saydim.
Sanirim bu konusmalarin hicbirini yapamiycam ya. Gitmeyi kesicem. Basit bi mevzu ama benim icin cok zorlastiBelki de o yuzden kendinizi belesci diye dusundunuz ama yok oyle bir sey merak etmeyinbelesci degilsiniz. Yarin ikramlar icin tesekkur ederim,babam/isyerindeki abla/kucuk kardesim cok begenerek yiyor deyin mesaji alir
Ne derse desin
Sizin bugune kadar ikramlara tesekkur etmemeniz bir garip olmus ama. Yememis olsaniz dahi ertesi gum tesekkur etmeliydiniz. Ses cikarmamak cok yanlis. Tamam siz yemeyin,bir suru cocuk vardir disarilarda veya isyerinizde birine verin ama tesekkur de edin
bi de bunun icin kotu hissedicem galiba artik. Dogru bu acidan bakinca benim tepki de garip. Ama basta epeyce fark etmedim koydugunu. Dedigim gibi yemiyorum. Ama sonra da koyunca bisi diyemedim. O koyuyo ben de bisi demiyorum koymasini istemiyorum ama kibarlik yaparken ben oyle dersem kaba olurum diye sesimi cikaramadim bundan sonra da
Ben muhtemelen koymasini istemedigim icin pasif bir sekilde yok saydimYanlis anlamayin ama bana gore konudaki en garip sey sizin birsey dememis olmaniz , belki de eleman da israrla bu yuzden koyuyordur birgun teşekkür edersiniz belki diye
evimin yanındaki pasteneden sık sık alisveris yapıyoruz ve beni tanıyor artık böyle ikramlar koyuyorlar. sürekli müşterilerine yapıyorlar aslinda bence anlam yüklemeyin.Ilginc bir derdim var. Dert de demeyelim de aklimi kurcalayan bir sey. Ve sizlerin goruslerini gercekten merak ediyorum.
calisan biriyim. Pandemiden once her sabah pogaca aldigim bir yer vardi. Ancak pandemi sonrasi guzergahim degistigi ici oraya gidemiyorum, evimin oralarda begendigim bir yere gidiyorum. Her sabah pogaca veya acma alirim. Yani onlar da tanidi haliyle beni. Benimle ilgilenen kisi hep ayni eleman. Bu elemandan tutun kasadaki adama kadar hepsi de cok kibar davranir.
sorun su ki baslarda boyle bir durum yokken artil elemanin surekli pogaca paketine bir tane mini pasta veya kurabiye atmasi.
diyeceksiniz ki ne var bunda.
baslarda koydugunu farketmedim. Yani kasla goz arasinda koyuyormus. Ki ben de yemiyordum bile. Her gun her gun koymasi rahatsiz etmeye basladi beni, yani aklimi kurcaliyordu. Ama koymayin da diyemedim cunku kibarlik yapiyor musteri ikrami filan diye düşündüm.
Bugün yine gittim. Cocuk yine koydu. Yaninda da kadin vardi. Kadinin bakisindaki anlami nasil ifade ediym bilmiyorum. Bi cocuga bakti. Bi bana bakti. Sonra cocuga yine saskinca bakti. Yani garipsedi, niye oyle bir sey yapiyosun ki der gibi (kizarak da degil garipseyerek). Ben cikinca eminim o kadin elemana bir sey dedi yani.
Ben zaten rahatsizdim kadinin suratini gorunce dedim bence de garip bir durum o zaman bu gercekten.
Kendimi de belesci gibi hissediyorum. Sanki o onu koydugu icin gidiyorum oraya sesimi de cikarmiyorum.
Cocugun niyetinin ne oldugunu da bilmiyorum. Sadece kibarlik mi yapiyor yoksa ne bileyim beni begendigi icin mi boyle bir jestte bulunuyor.
Cok abartiyorum belki ama icim huzursuz. Daha once benzer bir olay yasadigim yere gitmeyi biraktim. Ama bu sefer birakmiycam sorun benim dusuncelerimde galiba demistim. Simdi buraya gitmeyi de birakicam sanirim. Diyemem su saatten sonra koymayin istemiyorum ya da yemiyorum filan diye.
Yanlis anlasilmasin. Sorun buraya gitmek veya gitmemek degil. Yasadigim bu kucuk olay ve benim dusuncelerim duygularim. Merak ettiğim sizlerin gorusleri. Belki dusunce hatalarim varsa gorebilirim. Ne dusunurdunuz ne yapardiniz.
Yiyorum malesef. Midem zaten rahatsiz sormayin. Her gun kahvalti ve ogle yemegi disardan oluyor. Farkindayim cok sagliksiz ama evde de hazirlayamiyorum. Degistirmeyi cok istiyorum bu aliskanligimi da iste..esnafların böyle jestleri olur evet. ama ben başka bişey daha diycem , her sabah poğaça açma mı yiyosun ya çok zararlıve o poğaçalardaki korkunç yağlar yüzünden Rennie'yle ciddi düşünmeye başlıyo çoğu insan daha 30'una gelmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?