Pastaneci eleman

Bence de ona ne ama. Kadinin bakisini gordum yani. O kadar eminim ki ben cikinca bu konuyla ilgili bisi dedigine. Ben kendimi kotu hissettim.
Ne derse desin
Sizin bugune kadar ikramlara tesekkur etmemeniz bir garip olmus ama. Yememis olsaniz dahi ertesi gum tesekkur etmeliydiniz. Ses cikarmamak cok yanlis. Tamam siz yemeyin,bir suru cocuk vardir disarilarda veya isyerinizde birine verin ama tesekkur de edin

Benimde anlayamadigim sey gunlerdir hediye koyuyor ve siz agzinizi acip da birsey demiyor musunuz?
Benim basima geldiginde , ertesi gun mutlaka tesekkur ederim , anlayamadim neden birşey demediginizi
bi de bunun icin kotu hissedicem galiba artik. Dogru bu acidan bakinca benim tepki de garip. Ama basta epeyce fark etmedim koydugunu. Dedigim gibi yemiyorum. Ama sonra da koyunca bisi diyemedim. O koyuyo ben de bisi demiyorum koymasini istemiyorum ama kibarlik yaparken ben oyle dersem kaba olurum diye sesimi cikaramadim bundan sonra da

Kadın niye garip ve şaşkın baktı anlamadım ben ne koyacağına karışamaz ya da anlam çıkaramaz ki belki sen istedin ya da jest yani bu genelde yapılır hani sürekli müşteriysen ufak birşey atılır madem farkettiniz ve yemiyorsunuz ben yemiyorum ya koymayın diyebilirdiniz ben art niyet sezmedim her olayda da acaba hoşlanıyor mu da koyuyor diye düşünmekte anlamsız yani bir dahakine söyleyin yemediğinizi ve çok muhabbete girmeyin herhangi aksi bir davranış fazladan muhabbeti de olmamış abartmışsınız

Ya evet benim dememem de garip olmus. Ben de su an fark ettim. Ama sanirim koymasini istemediğim icin yok saydim.

Ya evet benim dememem de garip olmus. Ben de su an fark ettim. Ama sanirim koymasini istemediğim icin yok saydim.
Belki de o yuzden kendinizi belesci diye dusundunuz ama yok oyle bir sey merak etmeyin belesci degilsiniz. Yarin ikramlar icin tesekkur ederim,babam/isyerindeki abla/kucuk kardesim cok begenerek yiyor deyin mesaji alir

Belki de o yuzden kendinizi belesci diye dusundunuz ama yok oyle bir sey merak etmeyin belesci degilsiniz. Yarin ikramlar icin tesekkur ederim,babam/isyerindeki abla/kucuk kardesim cok begenerek yiyor deyin mesaji alir
Sanirim bu konusmalarin hicbirini yapamiycam ya. Gitmeyi kesicem. Basit bi mevzu ama benim icin cok zorlasti

Bana böyle bir jest yapılsa cok mutlu olurdum. Bir keresinde köpeğimle bir pastaneye gittim iki poğaça söyleyip birini ona verdim. Orada çalışanlar da jest olsun diye köpeğime poğaça getirmişlerdi :) köpeğim yemedi ama paket yaptirip sokak hayvanlarina vermiştim. Hic bana asiliyor mu acaba diye aklimin ucundan geçmedi. İnsanlara iyilikte yaramıyor gerçekten. İlk koydigunda yemediyseniz ertesi gün teşekkür edip yemediğinizi söyleyebilirdiniz ne var bu kadar kabalaşacak.

Ben olsaydım eger ilk koyduğunda rahatsiz olduysam ertesi sabah gittigimde benim poşetime yanlışlıkla sanırım bi kurabiye yada her neyse konulmuş ben yiyemiyorum boyle seyler ama küçük bi çocuğa verdim burdan parasini vereyim filan derdim belli ederdim yani istemediğimi yemedigimi bi daha koymazdi

belki teşekkür gelmiyor diye inadına her gün koymaya başlamıştır.. :)
ben olsam böyle yapabilirdim cidden

Yanlis anlamayin ama bana gore konudaki en garip sey sizin birsey dememis olmaniz , belki de eleman da israrla bu yuzden koyuyordur birgun teşekkür edersiniz belki diye

evimin yanındaki pasteneden sık sık alisveris yapıyoruz ve beni tanıyor artık böyle ikramlar koyuyorlar. sürekli müşterilerine yapıyorlar aslinda bence anlam yüklemeyin.
kadının bakışlarına da anlam veremedim gereksiz olmus.

o sureklı musterıye jest
ben saglıklı beslenmeden once hergun pastaneden puaca borek ıvır zıvır alırdım
gunluk yanı
esımde alırdı
bızde mutlaka ekstra koyardı hedıye
yanı sureklı musterıye yapılır bu
hatta taze cıktı sıcak dıye ekstra orda alırkende yıyelım dıye uzatırdı

Bence fazla anlam yüklüyorsunuz rahatsız oluyorsanız kibarca söylersiniz ancak bende yollardır semt pazarından aynı tezgahtan alırım sebzemi meyvemi abi her alışımda posetime iki tane elma yada bir demet maydanoz 2 muz falan atar yılların müşterisiyim çünkü esnaf böyle şeyler yapar normal aslında

Yiyorum malesef. Midem zaten rahatsiz sormayin. Her gun kahvalti ve ogle yemegi disardan oluyor. Farkindayim cok sagliksiz ama evde de hazirlayamiyorum. Degistirmeyi cok istiyorum bu aliskanligimi da iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…