patates dietini deneyen var mı kızlar

longingstar

ASYAM geliyor :)09.09.13
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2012
849
0
26
İzmir
deneyen var mı kızlar bende denicem sonuç alanlar ve deneyenler yazabilir mi

1. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 3 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. GüN : Sabah : 3 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

3. GüN : Sabah : 1 orta boy patates (haşlanmış), öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 3 orta boy patates (haşlanmış)

4. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 2 orta boy patates (haşlanmış), Akşam : 2 but tavuk haşlama, yeşil salata (1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

5. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 2 mandalina, Akşam : 2 porsiyon balık ya da bonfile, karışık salata

6. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : 1 elma 1 portakal, Akşam : 2 porsiyon balık veya bonfile (karışık salata, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ)

7. GüN : Sabah : 1 elma, 2 mandalina, öğle : Patates salatası, yeşil soğan ve 1 tatlı kaşığı sıvı yağ
Akşam : 3 yumurta haşlanmış, yeşil salata

yorumları okudum ve bu diyetle zayıflayan çok kişi var

Son düzenleme:
ben bu diyetin işe yarıycağını düşünüyorum. çünkü günlük 500 kcl bir diet.
oldukça az. bir kaç kişidende işe yaradığını duymuştum.
şu an 1.70 boyunda ve 60 kiloyum. bende bu diyete başlayıp 55 kilo olmak istiyorum.
en azından denemeliyiz bence :)

aynen bende kilo alanı hiç duymadım ama vereni çok duydum bende denemek
istiyorum bakalım.arkadaşım sende sonucu bildir olur mu :3::3::3:

bu diyet kilo aldırı metabolizma hızınızı bozar sizi patatesten tiksindirir kilo verdirse bile 1 haftaya kalmaz tekara alırsınız hemde fazlasıyla vs....

ben denedim kilo vermiyorsun galiba su kaybediyorsun. bıraktığın anada kilolar tekrar geliyor. ayrıca baskülde kilo azalıyor fakat çevrendekilere zayıflamış gibi görünmüyorsun. çünkü kilo değil su kaybedttiğin için.

Back
X