Aynen o sinirle aslinda geline laf soylemek istedim ama yanlis olduAhırın oraya götürdü ne yaa. Yengenizin gelini de kendi eşinin yaptıkları yüzünden size salça olmuş resmen. Siz de acısını eşinizden çıkarmşsnz. Geline laf söylemek yerinde eşinize patlamşsnz olmuş bir kere olan
Ahırın oraya götürdü ne yaa. Yengenizin gelini de kendi eşinin yaptıkları yüzünden size salça olmuş resmen. Siz de acısını eşinizden çıkarmşsnz. Geline laf söylemek yerinde eşinize patlamşsnz olmuş bir kere olan
Yengesi falanda vardi ya oyuzden cok zoruna gitti cok mutsuzum oda cok kirgin15 yıllık evliliğin içine bu kadar kolay edilebiliyor muymuş?
Evet biraz ağır olmuş, ama gelin hanım ağır saçmalamış. Kızmakta haklıymışsınız.
Ahhaha teşekkür ederim
vallahi helal olsun.
ayakta alkışlardım ama gündüz inşallah.
anladınız ve cevaplayabildiniz.
Nisan koy gibi yerde oldu sokakta hemde o yuzden ahir falanNişanla ahir ne alaka
Merhaba Feriştah??hatta birini ahirin oraya goturdu
Aynen oyle cok sinirliyim cok durduk yere uzdumHedef şaşmış geline giydirmeniz gerekirken olan kocanıza olmuş uzuldum
Iste insan o an cevap veremiyo ya sonradan dank ediyoMerhaba Feriştah??
O gelin hanıma diyemediniz mi "Fantezilerini eşimden uzak tut." diye. Yanlış kişiye patlamışsınız.
Bosver bende anlamadim zaten tatli tatli sohbet ederken sacma bir konuya bagladikBen hiç bişey anlamadım ya
Hemde ne ..bende ilkkez boyle bi konu icine girdim bir anda hatta bu ne manyak kocasinin herseyini anlatiyo diye dusunurken pat ucu bize donduBunca yıllık insanım hiç böyle absürt muhabbete denk gelmedim. Yani empati yapmaya çalışıyorum ama "kocan bir kızı ahıra götürdü" diyecek biri yok hayatımda. Hani olsa önce kendimden tiksinirdim ne biçim çevrem var diye.
Kocanız da ayrı alem. Bu saçma salak ortama takılmıyor da sizin sözünüze mi takılıyor. 15 yıllık evliliğin içine ettin nedir ya, niye dramatikleştirmiş ki mevzuyu o kadar. Aman benim beynim yandı anlamaya çalıştıkça.
Gelin dengesiz belli de esin de abartmis on bes yillik evliligin icine ettin falanNisan koy gibi yerde oldu sokakta hemde o yuzden ahir falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?