Ozet geciyim gBen hic bir okudugumu anlayamadim. Yazarken ne noktalamaya dikkat ediyonuz ne paragrafa. Anlayan bana anlatabilir mi?
Duzelir dimi cok mutsuz oyle kirgindiki aklimdan cikmiyo oanki bakisi yeni yeni farkediyorum sadece bakti yuzume o lafi soyledigimde ve hic bisey konusmadiAman ne gereksiz muhabbetlermis o öyle. Siniri gecince duzelir.
Asıl yengesi utansın böyle patavatsız gelinim var diye.Yengesi falanda vardi ya oyuzden cok zoruna gitti cok mutsuzum oda cok kirgin
Gelin hanıma eşiniz açık vermiş oda huzurunuzu kaçırmak için bir güzel kullanmış. Kendi mutsuz olduğu için sizi de mutsuz etmiş. Terbiyesiz kadın kim olursa olsun şaka bile olsa benim eşim ahıra götürmüş filan diyemez ben kalkar bi tane yapıştırırım ağzına sen hayırdır diye. Bana kalmadan eşim zaten ağzına tükürür sen ne diyorsun diye. Eşiniz yengenizin dediğine değil de ( şakada olsa iftira resmen ve ahlaksız fikirler) sizin söylediğinize takılıyorsa bırakın 15 yıllık evliliğinizin içine eden siz olun.Kizlar asagilamadan fikir verirseniz sevinirim..
Aksam esimin yengesi gelini ve ogullari otururken gelin kendi esinin bir bayanla nasil laubali konusup baktigini anlatti esimde biranne oyle bisey yapsam yasatmaz beni dedi falan,sonra benim nisandada bir anne esin kizlara nasil bakiyodu falan dedi ki boyle birsey olmamisti gulduk tabi tabi falan dedim ama asil sikinti bu laftan sonra cikti ben ciddiye almayinca hatta birini ahirin oraya goturdu dedi bende kayislar koptu senin bu tarz seyleri kacinci soyleyisin dedim oyle bir sey yaptiysa Allah belasini versin ama cok sinirlenmistim ve aglamak uzreydim tabi evde buz gibi ruzgar esti esim bisey demedi ama basbasa kalinca cok kizdi gururunu kirmisim o kelimeyle ozur diledim sinirle agzimdan kacti dedim ama yok ozur dilesen nolcak kalbim param parca dedi ve 15 yillik evliligimizin icine ettin dedi...suan cok mutsuzum olafta benim kalbimi parcaladi ama esime daha cok uzuluyorum nasil gonlunu alsam bir anlik sinirle soyledigim bir kelime ama yok simdi ayri odada yatiyor hazmedemiyorum onu uzdugum icin cok uzgunum akil verin nolur
Kizlar asagilamadan fikir verirseniz sevinirim..
Aksam esimin yengesi gelini ve ogullari otururken gelin kendi esinin bir bayanla nasil laubali konusup baktigini anlatti esimde biranne oyle bisey yapsam yasatmaz beni dedi falan,sonra benim nisandada bir anne esin kizlara nasil bakiyodu falan dedi ki boyle birsey olmamisti gulduk tabi tabi falan dedim ama asil sikinti bu laftan sonra cikti ben ciddiye almayinca hatta birini ahirin oraya goturdu dedi bende kayislar koptu senin bu tarz seyleri kacinci soyleyisin dedim oyle bir sey yaptiysa Allah belasini versin ama cok sinirlenmistim ve aglamak uzreydim tabi evde buz gibi ruzgar esti esim bisey demedi ama basbasa kalinca cok kizdi gururunu kirmisim o kelimeyle ozur diledim sinirle agzimdan kacti dedim ama yok ozur dilesen nolcak kalbim param parca dedi ve 15 yillik evliligimizin icine ettin dedi...suan cok mutsuzum olafta benim kalbimi parcaladi ama esime daha cok uzuluyorum nasil gonlunu alsam bir anlik sinirle soyledigim bir kelime ama yok simdi ayri odada yatiyor hazmedemiyorum onu uzdugum icin cok uzgunum akil verin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?