Patavatsiz ben..

Ben hic bir okudugumu anlayamadim. Yazarken ne noktalamaya dikkat ediyonuz ne paragrafa. Anlayan bana anlatabilir mi?
Ozet geciyim g
Aman ne gereksiz muhabbetlermis o öyle. Siniri gecince duzelir.
Duzelir dimi cok mutsuz oyle kirgindiki aklimdan cikmiyo oanki bakisi yeni yeni farkediyorum sadece bakti yuzume o lafi soyledigimde ve hic bisey konusmadi

Yengesi falanda vardi ya oyuzden cok zoruna gitti cok mutsuzum oda cok kirgin
Asıl yengesi utansın böyle patavatsız gelinim var diye.
Özür de dilemişsiniz yapacak bişey kalmamış. Biraz ağırdan alın. Kim olsa çok sinirlenirdi. Siz yanlış kişiye patlamışsınız sadece.

[/QUOTE]
Duzelir dimi cok mutsuz oyle kirgindiki aklimdan cikmiyo oanki bakisi yeni yeni farkediyorum sadece bakti yuzume o lafi soyledigimde ve hic bisey konusmadi
[/QUOTE]

Duzelir canim erkeklerin neyi gurur yapacagi belli olmaz. tahrik var sonucta isteyerek dememissin. Millet dun ki yedigi yemegi hatirlamiyo herkes unutmustur bile soyledigini unutulur yani rahat ol.

Gelin hanıma eşiniz açık vermiş oda huzurunuzu kaçırmak için bir güzel kullanmış. Kendi mutsuz olduğu için sizi de mutsuz etmiş. Terbiyesiz kadın kim olursa olsun şaka bile olsa benim eşim ahıra götürmüş filan diyemez ben kalkar bi tane yapıştırırım ağzına sen hayırdır diye. Bana kalmadan eşim zaten ağzına tükürür sen ne diyorsun diye. Eşiniz yengenizin dediğine değil de ( şakada olsa iftira resmen ve ahlaksız fikirler) sizin söylediğinize takılıyorsa bırakın 15 yıllık evliliğinizin içine eden siz olun.

Bence sizden once gelin cok patavatsizmis ne biçim laflar oyle valla ben burda sinirlendim.Boşboğaz insanlar yüzünden evliliginiz yiprandi simdi.Artik ne yapip edip esinizin gonlunu alin.En sevdigi seyleri yapmaya calisin.Kisacasi pisman oldugunuzu belli edin.Gercekten oyle bir laf soylemiski, yureginize oturmasi çok normal

Sizin icin demiyorum ama kocaman evli barkli cocuklu insanlar mi bu muhabbeti yapiyor, konusacak konu mu kalmadi ya bu nasil bi seviyesizlik ? Mesafe koyulup bayramdan bayrama yilda bir kere gorusulesi insanlarmis.

Değişik muhabbetler. Neden böyle şeyler konuşulur ki ? Yok kızlara bakmış yok ahıra götürmüş yaniii şu anlamsız huzur kaçıran kelimeleri bir araya getirip cümle kuracak kadar ne içiyor bu millet anlamadımm..

Şimdi bu beyinsiz kadın eşinin akrabası di mi?

Niye sana 15 yıllık evliliğin içine ettin demeyi biliyor da, bu ahlak yoksunu insanı oracıkta bozmuyor? Sonuçta kocanızı iffetsiz bir davranışla ithaf ediyor kadın. Sen ne biçin konuşuyorsun, herkesi kendi kocan mı sandın demeyi becerememiş mi eşiniz?

eşiniz de bir garip o dangalak geline ağzının payını vermiyor da size trip atıyor... Ayrıca siz öyle bir şey varsa demişsiniz, öyle bir şey yoksa alınmanın da manası yok... Bir de kimseyle böyle laubali konuşmayın konuşmalarında İzin vermeyin

Patavatsızlık falan yapmamışsınız. Kocanız da hem suçlu, hem güçlü. Hem gelinin ağzının payını vermemiş, hem de zeytinyağı gibi üste çıkmış. Siz trip atacağınıza, o atmış. Hem de “15 yıllık evliliğimizin içine ettin” gibi ağır bir laf söyleyerek sizi kırmış.

Gelin kendi hissettiği mutsuzluğu, huzursuzluğu size yüklenerek hafifletmek istemiş, densiz. Laf yemeyi hak etmiş ama evet, yanlış yerden girmişsiniz. Ağzının ayarı bozulmuş, bir kontrol ettir istersen filan deyin bir daha ki sefere. Eşinize de maksadını aşan bir şey söyledim, o an çok sinirlenince düşünmeden bir laf ettim deyin, özür dileyin. 15 yıllık evliliğin içine edecek kadar büyük bir şey de yok ortada. Özür dileyin tabi ama o da biraz abartmış.

Esiniz kendisine iftira atıldığına, sizin gururunuza yapilan saldırıyı bosveriyorda verdiginiz tepkiyemi kızdı.
Kadın resmen sinirlerinizi zorlamış ve patavatsızlık falan değil bile isteye yapmış sanki. İkinizde tepkiyi yanlış tarafa vermişsiniz, birbirinize saracağınıza kadını bozmaliydınız.

Laf arasında yenge kişisine "isin zor, senin gelin dan dun konusuyo. Bir ayar ver ağzına, sıkıntı yasarsın" diye soyleyin. Milleti boşatır bu gidişhatiyla.

Ne mide bulandırıcı sohbetler bir kadın bir ortamda eşi hakkında nasıl böyle konuşuyor anlamıyorum. Biraz ağır bir laf olmuş olabilir ama kızmakta haklısınız

Bayanlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim yorumlariniz icin yapici ve icimi rahatlatici oldu cok sagolun eksik olmayin

Bence sen o geline haddini bildirecektin esine degil. Kendi fantezilerini kocamin uzerinden anlatma deseydin. Hadsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…