Patavatsız eş

Kavga da çıksa cinnet de geçirse sizin ona gerçek bir tepki göstermeniz gerek. Kocanız size zerre kadar saygı duymuyor çünkü zaten aşağılık komplesinden dolayı kendine bile özsaygısı yok. Sinmek veya sırnaşmalarına yüz vermek yerine kararlı olup haddini bildirin.

[QUOTE="defne-28, post: 64246264, member: 622580
Kavga da çıksa cinnet de geçirse sizin ona gerçek bir tepki göstermeniz gerek. Kocanız size zerre kadar saygı duymuyor çünkü zaten aşağılık komplesinden dolayı kendine bile özsaygısı yok. Sinmek veya sırnaşmalarına yüz vermek yerine kararlı olup haddini bildirin.
[/QUOTE] kac kere evde bağırıp cağırıp haddini bildirmeye calıstımm tamam özür dilerim bir daha olmaz der.. Sonra yine olunca sen abartıyorsun ailemle görğsmemek İcin kavga cıkartıyorsun der gerçekten ne konuştuğunu bilmiyor ya lafın nereye gideceğini artık laf anlatmaktan yoruldum

O zaman ailesinin yanında şöyle diyebilirsiniz. Sevgili ailem sizinle zaman geçirmeyi çok seviyorum size seve seve geliyorum. Allah için benim sizinle hiçbir sorunum yok. vb. :))))

Kocamın böyle davranması benim gururumu incitiyor. Size başkalarının içinde böyle hor hakir gören bir kocanız olsa insan içine çıkmak ister misiniz? Bu konuyu yüzüne vurunca sanki sizle görüşmek istemediğim için bahane ürettiğimi söylüyor. Aslında zeytinyağ gibi üste çıkmak, konuyu örtpas etmek için kullandığı bir kılıf bu. Lütfen siz de beni destekleyin... Ailesiyle sizi vuruyorsa, aileyi yanınıza çekin. :)

Gerçekten eşime laf anlatamıyorum . On kere bin kere insanların yanında benimle düzgün konuş lafını bil dedim ama 5 yıldır ara ara kalbimi kırdı. İyi yönleri daha ağır basıyor ama mesela ailesinin yanında bekarlık sultanlıktır diyebiliyor.. Ya da karsısında cocuk var gibi yaptıgım seyi eleştirebiliyor. Mesela dışarıda spor aletlerine biniyorum Bi yerini kırcan, sonra ugras dur işin yoksa der (kendinedikkatetcanım) demesini beklerim.. Aynı şekil sözde bana şaka yaparken cahil diyor akraba yanında. Bunlar sadece örnek bir kac şey daha var.. Ve ben bunları söylediğimde kabul etmiyor ne abartıyorsun ailemle görüşmeyelim diye yalandan sorun cıkarıyorsun diyor ki ailesiyle ne alakası var bu durumun benim İcin yok ama onun İcin var cünkü birilerinin yanında hep böyle salak gibi davranıyor ki bu huyunu bildiğim İcin onla cok konusmuyorum dışarda ama bana satasıyor bırak kendi halime be adam iyi bir sey konusmuyorsun bari sataşma .. Benim eş ailesiyle sorunum yok ama cidden onların yanında böyle konuşmasından sıkıldım he sürekli olan şey değil bu ama bence olmaması gereken bir şey. hatasını da kabul etmemesinden sıkıldım beni suclu cıkardı yine bilerek kavga cıkarıyormusum????? birde cevap veremiyorum sorun şu ki sonradan keske şöyle deseydim diyorum ama insanların yanında nutkum tutuluyor keske lafını verseydim diyorum bu arada beni asla ezdirmez ailesine ben istediğimde gideriz sıkmaz gidelim diye ama diyorum ya tek eksisi patavatsız olması

Tam saygı duyucam sana bi bakıyorum boş boş konuşuyorsun de, hatta git şuan de gıcık oldum eşine 😂

O zaman ailesinin yanında şöyle diyebilirsiniz. Sevgili ailem sizinle zaman geçirmeyi çok seviyorum size seve seve geliyorum. Allah için benim sizinle hiçbir sorunum yok. vb. :))))

Kocamın böyle davranması benim gururumu incitiyor. Size başkalarının içinde böyle hor hakir gören bir kocanız olsa insan içine çıkmak ister misiniz? Bu konuyu yüzüne vurunca sanki sizle görüşmek istemediğim için bahane ürettiğimi söylüyor. Aslında zeytinyağ gibi üste çıkmak, konuyu örtpas etmek için kullandığı bir kılıf bu. Lütfen siz de beni destekleyin... Ailesiyle sizi vuruyorsa, aileyi yanınıza çekin. :)
ailesi beni daha cok seviyor eminim ama yine de oğullarına toz konduracaklarını sanmıyorum yalnızken konuşurlar bir daha olursa bardak taşacak artık 🤯

Aynı dili konuşan, aynı frekansta insanlar değilsiniz...Eşin sana saygı duymuyor bi kere...Saygıyı söylerek konuşarak değil davranışlarınla kazanırsın, sınırlarını çizmelisin, her hatasında bir bedel ödemeli yoksa lafla peynir gemisi yürümez

Back
X