Patavatsız kuzen bozuntusu-Sen koca bulamazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Bir tane erkek kuzenim var hiç sevmiyorum kendisini. Ziraat mühendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga geçer. Kendisi r'leri söyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin üniversiteyi kazanacağını düşünmüyordum iyi kazandın gene der (öyle deyince ben de senin evleneceğini düşünmüyordum iyi evlendin gene dedim çünkü gerçekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu öyle konusuyorduk normal laf arasında önce ev esyalarindan konu açıldı ben kalabalık evleri çok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da geçti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi. Sen güzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de güzel bir kadınım,güzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi türlü. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi çatıyo.Bir daha bana laf edince öyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak görüyorum. Özellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama geçeceksem hemen görür görmez lafı söylüyor.

Son düzenleme:
Adam sapık net şekilde hatta sizde gözü var bence. Siz bu herifle niye görüşüyorsunuz ki çok rahatsız edici bir tip bence kesinlikle görüşmeyin

Senin gibi iğrenç bir herif bile evlendiyse ben 4 tane bulur nikah yaparım derdim

Hayvan düşmanı insanlardan da nefret ediyorum ayrıca.

Görüsmüyorum ki akraba ziyaretlerinde denk gelince ancak. Genel olarak sapık diğer kız kuzenlerimize de ayni ama onlara bu kadar laf edemiyor zaten görmüyor. Onlara bir sey dese de onlar ağzının payını verir enistem de arkalarında durur

Senin sorunun şu ki sevmediğin insanlardan kendini soyutlayamiyorsun. Hadi annen abin neyse, ama bu adam hem el oğlu hem senin akranın değil. Hem de bu virüs ortamında neden evine gidiyorsun?
Annenler gitsin sen gitme. Onlar gelince odandan çıkma ya da 'bir isim var' de, dışarıda kal. Yatıya mi geliyorlar? arama sorma, o arayinca da acma.
Böyle böyle arayı soğut. Ben ergenken bile sevmediğim akrabayla muhatap olmazdım. Şimdi her gün ise gidiyorum,sevmediğim kızla arama görünmez duvar ördüm ,masalarimiz yanyana ama benimle konuşamiyor -gerekirse yazıyor.
İnsanlarin sınırını ihlal etmesine sen izin veriyorsun, ancak sen engel olursun.
Eminim kuzenin ne kadar boş ve gevşek olsa da yaninda daha saygıli olup sustugu insanlar vardır. Sana saygı duymaidgi için ve sen araniza sınır çizemediğin için böyle konuşabiliyor.

Gereksiz konuların muhabbetini neden ediyorsunuz ki?Sizde de hata var.Ona laf yetiştireceğim diye geleceğe dair sonradan lafınızı yutacağınız cümleler kuruyorsunuz.
Onunla etmiyorum son yazdigim hariç hepsini gelip durduk yere diyor, senin çatın dar demesi icin nasıl bi mubabbet geçmis olabilir aramozda. İster lafimi yutarım ister yutmam bu bana kalmış. Ama o her yerden muhabbete atlıyor

Hayır herkese aynı erkeklere de farkli seyler diyor kızlara da böyle konusuyor, aramıyorum numarasi dahi yoktur ortak akraba ziyaretlerinde denk gelince ancak mesela bize geldiler diyelim hosgeldiniz deyip odama geçicem o ara hemen lafı söylüyo

Madem akraba ziyaretinde denk geliyorsunuz sadece. Sadece merhaba merhabaniz olsun. Nasılsın iyiyim sen nasılsın bende iyiyimden öteye gitmesin. Sorduğu sorulara cevap vererek sohbet ortamı oluşturmayın. Neden konuşmuyorsun derse rahatsızım diyin geçin. Elinize telefonu alın oyun oynayın. İlgilenmeyin. Konuşur konuşur yüz bulamayınca mecbur susar.

Siz de lafınızı yapıştırın ,hazır cevap olun.Savunmaya geçmeyin.Bana öyle bir şey deseydi ,ne o kadın doğumcu mu oldun ,sen çiçek dikmiyor muydun! Derdim.

sende gözü var bence.. ulaşamayacağını da bildiği için böyle boş boş konuşuyor.. var böyle erkek tipleri.. yerinde olsam uzak dururdum

Zaten öyle yapıyorum konuşmuyorum bakmıyorum ama susmuyor baskasıyla konusurken muhabbete atlıyor veya durduk yere gelip diyor. Simdi annemler varken sevgili sorusuna cevap versen ayri vermesen ayrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…