- 2 Temmuz 2019
- 250
- 268
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha,kuzeniymiş yahu!Nasıl gözü olacak?sende gözü var bence.. ulaşamayacağını da bildiği için böyle boş boş konuşuyor.. var böyle erkek tipleri.. yerinde olsam uzak dururdum![]()
Hiç müge anlı falan izlemiyorsunuz ya da haberleri okumuyorsunuz sanırım.Hahahaha,kuzeniymiş yahu!Nasıl gözü olacak?
Ya nasıl suç ben de olabilir vallahi şaştım. Konuşmuyorum zaten siz zannediyor musunuz ki ben gidip aa nasılsın napıyorsun diye hal hatır soruyorum muhabbet ediyorum. Bana sormadan bizimkiler yemeğe davet ediyor. Gördüğü yerde lafı söylüyor.Suc bence sizde hadi herseyi soylese eyvallah ama kuzeniniz size catiniz dar diyor ve siz o olaydan sonra konusursuyorsunuz.ben olsam delirir bi daha iki cihan bi araya gelse ayni ortama girmezdim.hadi girdim asla konusmazdim
Akraba olmasanız size bariz yürürmus bu abimiz ben öyle hissettim ,seni bayaaa bı inceliyo gördüğü yerde anlaşılan laflara bak ne kadar itici.Bir tane erkek kuzenim var hiç sevmiyorum kendisini. Ziraat mühendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga geçer. Kendisi r'leri söyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin üniversiteyi kazanacağını düşünmüyordum iyi kazandın gene der (öyle deyince ben de senin evleneceğini düşünmüyordum iyi evlendin gene dedim çünkü gerçekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu öyle konusuyorduk normal laf arasında önce ev esyalarindan konu açıldı ben kalabalık evleri çok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da geçti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi. Sen güzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de güzel bir kadınım,güzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi türlü. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi çatıyo.Bir daha bana laf edince öyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak görüyorum. Özellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama geçeceksem hemen görür görmez lafı söylüyor.
Herkese böyle ya pislik bir de karısı var. Ben de zaten çenesini kapatyiracak bir laf arıyorum. Tersliyorum olmuyorum susuyorum olmuyorAkraba olmasanız size bariz yürürmus bu abimiz ben öyle hissettim ,seni bayaaa bı inceliyo gördüğü yerde anlaşılan laflara bak ne kadar itici.
binbir çeşit insan var... ben çok gördüm duydum öz kuzenine aşık olan, evlenen, kaçıran... hiç mi takip etmiyorsunuz medyayıHahahaha,kuzeniymiş yahu!Nasıl gözü olacak?
Sana gelecekleri gün evden çıkabilirsin.Hayır herkese aynı erkeklere de farkli seyler diyor kızlara da böyle konusuyor, aramıyorum numarasi dahi yoktur ortak akraba ziyaretlerinde denk gelince ancak mesela bize geldiler diyelim hosgeldiniz deyip odama geçicem o ara hemen lafı söylüyo
Haklisiniz galiba. Son ihtimal bir daha bana laf edersen karına şikauet ederim diyeceğim. Arkasinsan atıp tutuyor ama karisinin yanında kedi gibi.Ne söylerseniz söyleyin etkilenebilecek birine benzemiyor..Geniş dedikleri tiplerden..
Mecbur kalmadıkça görüşmeyin.Denk gelirseniz ortamı terk edin.Bu yaştaki adam değişmez ancak siz kendinizi koruyabilirsiniz.
Öyle sapıklarla işim yok .O tip programaları da izlemem.Elbette var ...dunyada binbir çeşit insan var.Anlatılanlardan hareketle kendini bilmez,patavatsız,büyük burunlu birisi.Ben de kuzenine aşık olacak bi sapık imajı oluşturmadı.binbir çeşit insan var... ben çok gördüm duydum öz kuzenine aşık olan, evlenen, kaçıran... hiç mi takip etmiyorsunuz medyayı
o sizin düşünceniz, bu da okuyunca benim düşündüğüm şey... biz okuduklarımızdan yola çıkarak tahmin yürütüyoruz sadece. ikimizde bahsedilen şahsı tanımıyoruz.Öyle sapıklarla işim yok .O tip programaları da izlemem.Elbette var ...dunyada binbir çeşit insan var.Anlatılanlardan hareketle kendini bilmez,patavatsız,büyük burunlu birisi.Ben de kuzenine aşık olacak bi sapık imajı oluşturmadı.
Maalesef zorla götürüyor ailem akraba ziyaretlerine söylenmekle kalmıyorlar,öyle olsa zaten gitmem kısıtlama oluyor. Misafirler varken duşa falan girsem olay olur evde. Bir keresinde ben dustayken eve tamirci çağırmışlar. Babam bağırmıştı niye dusa giriyorsun cıksana diye. Yoksa ben de meraklı değilim aynı ortamda bulunmaya. Mümkün mertebe ders calisiyorum şöyle böyle diye ayni ortamda bulunmamaya gayret ediyorum. Saygisizlik yapmaktan çekinmiyorum tek yolu sert bir cevapta bulunuo bir daha konusmamasını sağlamak.Sana gelecekleri gün evden çıkabilirsin.
Ablam yeni evlendiği zaman bir olaydan tartismistik. Ben de 'madem öyle görüşmememiz daha hayirli' diye düşünmüştüm. 6 ay boyunca ne zaman gelseler o gün dışarıda arkadaşlarımla buluştum,ailem ne zaman onlara gitse ben bir bahane buldum gitmedim. Bir zaman geçtikten sonra zamanla her şey normale döndü ama o dönem sık gorusseydik eminim ki birbirimizi daha çok kırıp uzun vadede daha zararlı çıkabilirdik.
Yani ben öz ablamla altı ay kadar hiç görüşmedim.
Bunu sen kırk yılda bir gelen akraba ile yapamıyorsan bence bu senin sorunun.
İstemediğin insanlarla koy mesafeni.
Akraba ziyaretinde mi denk geliyorsunuz?
İyi de çocuk değilsiniz ki aileniz akraba ziyaretine sizi zorla götürüyor. Gitmeyin olsun bitsin. En fazla dırdır ederler. Seni dövüp saçından mi sürükleyecekler???
Gitmezseniz görmezsiniz. Zaten diğer akrabalarınızi da sevmiyorsunuz. Sinirleriniz yıpranmamış olur.
Onlar size gelecekten de siz evden çıkın,karsilasmayin.
Catkapi mi geliyorlar?
Catkapi geldilerse de kendinizi banyoya atın,banyo yapın. Anneniz "neden hoşgeldin demedin" derse banyodaydim,saçim ıslaktı dersiniz.
Ayrıca zaten saygısızlık yapmaktan cekinmiyorsunuz. Tersliyorum anlamıyor diyosunuz, ne söylesem de ağzının payını versem diye soruyorsunuz.
Yani saygısızlık yapmaktan çekinmeyen bir insan olarak o geldiğinde odadan çıkmama saygısızlığıni yapabilirsiniz pekala. Hatta bence çok daha iyi olur.
Ben anlamadim muhabbetimin neresi gereksiz ve saygısız ? Muhabbet etmek baskasıyla dişüncelerimi paylasmak mı suç laf arasında bir şey söylemenin neresi saygısız ? Ben onunla konusmuyorum baskasıyla sakince konusurken muhabbete atlıyor diye özellikle belirttim.Ikinizde gereksiz ve saygısız muhabbetler ediyorsunuz ne gerek var .
Cok hazır cevap değilim bir de şok oldum durduk yere öyle deyince. Baska muhabbetlerde de tersliyorum ama anlamıyo kıt kafalıSiz adamı orda niye yerine otutturmuyorsunuz? Ne haddine sizinle böyle konuşmak? Akraba olsun, sokaktan geçen insan olsun yeri geldiginde ağzının payını verin.