Patavatsız kuzen bozuntusu-Sen koca bulamazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gereksiz muhabbet. Bidaha söylerse "yaşından başından utan, gereksiz konuşma benimle" diyip ağzının payını verin.

Sende gözü var bunun uzak dur aman aman...

Cokk terbiyesiz bi insanmış onu söyleyen birini

Yanı bunu söyleyen bi insanın aklından ahlakından şüphe duyarım. Olabildiğince uzak durmaya çalış bence hatta sen bisey söyledikçe kendini daha da önemser daha çok laf atmaya çalışır.. Bir cevap verme iki cvp verme artık bisey demeye cesaret edemez bakar ki umursanmiyo.. Hatta ben olsam o kadar terbiyesiz birine hoşgeldin bile demem gerek yok kuzense kuzen yerini haddini bilsin

Herkesin icinde dedi bizim evde ama duydular mı bilmiyorum duymasalardı da olay gene bana patlayacağı icin söyleyemedim
Korkma biz kadınlar susup korktuğumuz için tacizciler artıyor. O lafı söylediğinde bir anda ayağa kalkıp sapık diye bağırsaydın keşke. Ortam buz gibi olacaktır ve eğer ailenden de korkuyorsan ağlayıp o an bu şerefsiz bana bunu söyledi. Beni incelemiş bir de utanmadan akraba sapığı deyince sen gör şamatayı. Ailen bırak seni götürmeyi kendileri bile adım atmazdi o şerefsizin yanına. İlk kez küfür ediyorum ama bu yüzden de ban yersem de yiyeyim umrumda değil

Kısaca benim muhattap olma diyeceksin terbiyesiz kurduğu cümlelere bak okumuş ne olmuş küçümsediği köpek bile olamaz ahlaksız

Ay siz de gereksiz birinin yanında yok şu yaşa kadar çocuk istemiyorum yok evi böyle istiyorum bilmem ne diye niye malzeme verecek muhabbetlere giriyorsunuz ?Adam zaten seviyesiz, gördüğünüz yerde ya kaçın kaçamiyorsaniz da bir yerde susup muhatap olmadan oturun.

Ya konu sahibi bu adamı kafaya takmanıza inanamıyorum, bulunduğu ortama girmenize hiç inanamıyorum.. lütfen böyle insanlar nefes almasın ya kendini bir halt zanneden,zihniyeti ve tıyniyeti bozuk insan müsveddesi..
Bir daha laf sokarsa ya senin ne gibi bir problemin var her defasında benim özel hayatımla bu kadar ilgileniyorsun deyin

Duydular mi bilmiyorum duydularsa da duymazlıktan gelmiş olabilirler. Ben söyleseydim ya olay çıkar ben suçlanırdım ya da o patavatsiz kötü anlamda dememistir denirdi.
Böyle saçmasapan ve terbiyesiz bi muhabbeti ailem duyup da ses etmiyorsa bidaha beni oraya götürmeye kalktıklarında saçımdan da tutsalar götüremezler beni. İlginç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…