Bir tane erkek kuzenim var hiç sevmiyorum kendisini. Ziraat mühendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga geçer. Kendisi r'leri söyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin üniversiteyi kazanacağını düşünmüyordum iyi kazandın gene der (öyle deyince ben de senin evleneceğini düşünmüyordum iyi evlendin gene dedim çünkü gerçekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu öyle konusuyorduk normal laf arasında önce ev esyalarindan konu açıldı ben kalabalık evleri çok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da geçti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi. Sen güzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de güzel bir kadınım,güzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi türlü. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi çatıyo.Bir daha bana laf edince öyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak görüyorum. Özellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama geçeceksem hemen görür görmez lafı söylüyor.