• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsız kuzen bozuntusu-Sen koca bulamazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bozacı şıracı olayı, hani zihniyet olarak sizin de kuzennizden bi farkınız yok.
Ben o anlamda yazmadım. Çirkin bir kadın asla demedim. Ama evlenmeden önce bana gelip bacakların kalınmış belin neden ince cok zayifsin vücudun orantisiz diyen evlenmek istediği kadının mükemmel fizikli olmasını osteyen birinin evlendiği kadınında ben de elestirdigi seylere sahip olmamasi gerekiyor.

Bir tane erkek kuzenim var hiç sevmiyorum kendisini. Ziraat mühendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga geçer. Kendisi r'leri söyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin üniversiteyi kazanacağını düşünmüyordum iyi kazandın gene der (öyle deyince ben de senin evleneceğini düşünmüyordum iyi evlendin gene dedim çünkü gerçekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu öyle konusuyorduk normal laf arasında önce ev esyalarindan konu açıldı ben kalabalık evleri çok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da geçti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi. Sen güzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de güzel bir kadınım,güzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi türlü. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi çatıyo.Bir daha bana laf edince öyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak görüyorum. Özellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama geçeceksem hemen görür görmez lafı söylüyor.

Çok çok saygısız. Bence sert bir dille uyarın o ne demek öyle çatın dar yada koca bulamazsın gibi cümleler.Ne haddineymiş acaba.
Bence direk çok saygısızsın benim hayatım senin ne haddine diyebilirsiniz. Uzatırsa hiç cevap vermeyin derim.

gitmek zorundayim ailem izin vermiyor falan demissiniz.

Arkadaslarin haddini bildir cevaplarina kalpler gonderiyorum, ama sizin yapabileceginize inanmiyorum.

En yapabileceginiz onu hic kaale almayip, hic bir sekilde muhatap olmamak, konusmamak, sizinle konustugunda cevap vermemek, kisaca duvar olmak.

gitmek zorundayim ailem izin vermiyor falan demissiniz.

Arkadaslarin haddini bildir cevaplarina kalpler gonderiyorum, ama sizin yapabileceginize inanmiyorum.

En yapabileceginiz onu hic kaale almayip, hic bir sekilde muhatap olmamak, konusmamak, sizinle konustugunda cevap vermemek, kisaca duvar olmak.
Tersliyordum ama hic hakarer etmemistim simdiye kadar. Duvar olmayı denedim. Hakareti denemedim bir de bunu deneyeceğim.

Valla böyle insanlara asla tahammülüm yok, hemcinsin olsaydı kıskanıyor derdik ama bu bildiğin dedikoducu geveze bir erkek ve ne demişler erkeğin dedikoducusu kadının yollusundan daha beterdir diye yılışık şey🤦‍♀️

Kuzeninin yaptığı dümdüz hödüklük.
Senin de tatlı bir yüzün olduğunu ve insanların seninle konuşurken rahat hissettiğini, aslında sert olan tavrını dışarıdaki insanların pek anlamadığını ve bu yüzden sınır koyma konusunda zorlandığını hissediyorum daha önceki mesajlarına da dayanarak. Doğru mu?

Akraba = Akbaba.. :cool:

Hep bunu söylerim. Akrabalarımı çok sevmiyorum.
Bazen sevimli gelenler bile fesat oluyor.
Bir başarı kazan hemen kıskanç tavırlar; çekememe halleri..
Ben senin yerinde olsam aynı ortamda asla bulunmam. Zaten size gelirlerse de bir iki saat parka bahçeye giderim.
Böyle hadsiz biriyle ağız dalaşına girmeyin. Kaliteyi düşürmeyin..

Ama diyelim inanılmaz sinirlendiniz. "Senin mahalle ağzın ne böyle.. Benim medeni durumumu takip edeceğine biraz adap öğren sevgili (!) Kuzencigim dersin..

Ama en iyisi; hiç görüşmemek..

Kuzeniniz y.vşağın teki.Cevap yetiştirmeyin gerekli olmadıkça görüşmeyin boş beleş biri

Bir tane erkek kuzenim var hiç sevmiyorum kendisini. Ziraat mühendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga geçer. Kendisi r'leri söyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin üniversiteyi kazanacağını düşünmüyordum iyi kazandın gene der (öyle deyince ben de senin evleneceğini düşünmüyordum iyi evlendin gene dedim çünkü gerçekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu öyle konusuyorduk normal laf arasında önce ev esyalarindan konu açıldı ben kalabalık evleri çok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da geçti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi. Sen güzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de güzel bir kadınım,güzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi türlü. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi çatıyo.Bir daha bana laf edince öyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak görüyorum. Özellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama geçeceksem hemen görür görmez lafı söylüyor.
Konunu okuyunca kanla bulaşan hastalık akrabalıktır sözü geldi aklıma. Bahçe bitkileri bölümü üzerine iş yapıyo mu onu söylesin

20 yaş üzerindeyseniz ki öylesiniz akraba ziyareti zorunluluğunuz dahi olmaması gerekir zira 10 yaşında annesinin elini tutup zorunlu akrabalara giden bir çocuk değilsiniz.. Benim dedem, babaannem, anneme çok eziyet, haksızlık ediyorlardı neler neler anlatsam rüyalarınıza girer o derece ve vasıfsız babamda hep onların dediğinden çıkmayan hayatı boyunca kendisini adam yerine koymayan dedemlere bağlı onlara hizmet eden biriydi... ben tabii bunlara yıllarca şahit olduğum için içten içe biriktiriyordum fakat yaş ufakken elden bişey gelemeyebiliyor zorunlu halde bayram ziyaretlerine de giderdik konuşur ellerini de öperdik..Babam zorla götürürdü gitmiyoruz desek taa ki 17-18 yaşına gelip genç olana dek o zaman elimden tutup zorla götüremicekleri için yeri gelip babamla 1 sene küs kalıp o "zorunlu" ziyaretlerin hepsinden kendimi soyutladım annemin arkasında durdum ki ailenin en büyük torunu olduğum ve bu koyduğum tavırdan sonra arayıp halimizi hiç sormayan dede, nine yılda 15 kere arar oldular.. Oğulları kendi taraflarında gözleri kör hiçbirşeyi anlamıyor görmüyor diye annemi sindirdiler ben en büyük torun olarak tepki koydum şimdi etrafımda dört dönüyorlar sizde aklınızı başınıza toplayın çocuk değilsiniz zorunlu ziyaret ne demek!! Üstelik kuzen. Yani öyle çok yakın bile değil ki insanlar kuzeniyle bile evlenebiliyorken.. Tepkinizi koyun belki sayenizde o patavatsız sapık kendine gelir başka insanlara karşı düzgün biri olur bir faydanız dokunur hem..

Kuzeninin yaptığı dümdüz hödüklük.
Senin de tatlı bir yüzün olduğunu ve insanların seninle konuşurken rahat hissettiğini, aslında sert olan tavrını dışarıdaki insanların pek anlamadığını ve bu yüzden sınır koyma konusunda zorlandığını hissediyorum daha önceki mesajlarına da dayanarak. Doğru mu?
Boş vakitlerde seçmen şapka olarak mı çalışıyorsun? 🤣🤣🤣 Bu çıkarımlara bakarak bir binaya da yerleştirseydin Sn.griyfindorcum

Ya nasıl suç ben de olabilir vallahi şaştım. Konuşmuyorum zaten siz zannediyor musunuz ki ben gidip aa nasılsın napıyorsun diye hal hatır soruyorum muhabbet ediyorum. Bana sormadan bizimkiler yemeğe davet ediyor. Gördüğü yerde lafı söylüyor.
Benimde sevmedigim akrablarim var ailemin haberi bile yok ama asla yanyana gelmiyorum.hele o cati meselesi igrenc bisey o anda rezil ederdim onu.abiniz babaniz degil ailenize anlatin bu sapikla ayni ortamda bulunmak zorunda degilsiniz

Boş vakitlerde seçmen şapka olarak mı çalışıyorsun? 🤣🤣🤣 Bu çıkarımlara bakarak bir binaya da yerleştirseydin Sn.griyfindorcum
Ahaha
Hakikaten tam seçmen şapkalık yorum olmuş. 😀 Hımm... Zeki çıkarımlar ve espri yeteneği... Seçmen şapka olsaydım sizi rawenclawa yerleştirirdim 😀

Mühendis olmuş ama insan olamamış pis sapık. Galiba sende hem gözü hem aklı sende hala. Ben olsam demek istemiyorum zaten sık görüşmüyormuşsunuz. Bir toplulukta konuşurken eğer cevap vereceksen kısa net ve ters cevap ver bir süre sonra anlar tavrını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X