• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patavatsız kuzen bozuntusu-Sen koca bulamazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz galiba. Son ihtimal bir daha bana laf edersen karına şikauet ederim diyeceğim. Arkasinsan atıp tutuyor ama karisinin yanında kedi gibi.
Karına şikayet ederim kavramı kulağa biraz çocukça geliyor..Karın hakkında söylediklerini ona anlatırım anlamında mı dediniz?? Tehdit iyi bi yol mu sizce?? Bir yol düşünmeyin çünkü yolu yok. Görüşmeyin sadece .Ağzınızdan yanlış bir şey çıkarsa sonra ilerde böyle biri için boşuna vicdan azabı çekersiniz,değmez bence.

İma ile laf sokmasına karşı laf sokma çabası yahut açıklama ile cevap vermeyin; açıkça söyleyin:

"Derdin ne senin gerizekalı? Ne uğraşıyorsun benle koca herif, işin gücün mü yok sana ne be benim sevgilimden çatımdan gtümden başımdan Allahın sapığı; sadist misin ne huzurumu kaçırıyorsun durduk yere?! Benimle konuşma böyle konuşacaksan istemiyorum, geri bas çeneni kapa yırtarım o leş ağzını, hoşt." diyeceksiniz sorun çözülecek.

Aleni tersler uyarır hakaret ederseniz bulaşacağını zannetmiyorum, sizi sessiz bulmuş, küçük küçük kendinizi açıklamaya çalışmanızla eğleniyor. İzin vermeyin, "Sıfatından yaşından başından utan be maskara" diye girerseniz lafa, çok bir şey diyebileceğini zannetmiyorum. Sataşmalarına kendinizi açıklama ile değil, karşı saldırıyla cevap verin ve çoğu kez de sadece iğrenerek bakın yeter.

İma ile laf sokmasına karşı laf sokma çabası yahut açıklama ile cevap vermeyin; açıkça söyleyin:

"Derdin ne senin gerizekalı? Ne uğraşıyorsun benle koca herif, işin gücün mü yok sana ne be benim sevgilimden çatımdan gtümden başımdan Allahın sapığı; sadist misin ne huzurumu kaçırıyorsun durduk yere?! Benimle konuşma böyle konuşacaksan istemiyorum, geri bas çeneni kapa yırtarım o leş ağzını, hoşt. " diyeceksiniz sorun çözülecek.

Aynen
Ne gerek var laf sokmaya falan direkt SAPIK demek yeterli

Hayatımız böyle insanlarla dolu ...ben gecen bayramda birini aradım bayram kutlamaya .
Kendi gelini beş yıldır dogurmuyo gelmiş bana laf ediyor on aylık evliyim ben.

Direkt telefonu kapadiktan sonra engelledim ve numarasını sildim görüşmem.instadan takiptende çıktım. Net..

Karına şikayet ederim kavramı kulağa biraz çocukça geliyor..Karın hakkında söylediklerini ona anlatırım anlamında mı dediniz?? Tehdit iyi bi yol mu sizce?? Bir yol düşünmeyin çünkü yolu yok. Görüşmeyin sadece .Ağzınızdan yanlış bir şey çıkarsa sonra ilerde böyle biri için boşuna vicdan azabı çekersiniz,değmez bence.
Cocukca ama kimseden çekinmiyor karisi hariç. Yok benim hakkimda dediklerini karına anlatirim tarzinda dedim.

"Derdin ne senin gerizekalı? Ne uğraşıyorsun benle koca herif, işin gücün mü yok sana ne be benim sevgilimden çatımdan gtümden başımdan Allahın sapığı; sadist misin ne huzurumu kaçırıyorsun durduk yere?! Benimle konuşma böyle konuşacaksan istemiyorum, geri bas çeneni kapa yırtarım o leş ağzını, hoşt. " diyeceksiniz sorun çözülecek.
Aynen
Bunlar mantıklı geldi hic hakarette bulunmamıştım bir dahakine hakaret edince susar belki

Aynen

Aleni söylemek gerekiyor böylesine. Zaten sataşma maksadı, karşısındaki kişiye açıklama yaptırabilmek ve kendine malzeme çıkarıp eğlenmeye/sataşmaya devam etmek. Şöyle bi ters çıksa hakaret edip çenesini kapatsa daha bir şey diyemez.

Hayatımız böyle insanlarla dolu ...ben gecen bayramda birini aradım bayram kutlamaya .
Kendi gelini beş yıldır dogurmuyo gelmiş bana laf ediyor on aylık evliyim ben.

Direkt telefonu kapadiktan sonra engelledim ve numarasını sildim görüşmem.instadan takiptende çıktım. Net..
En iyisini yapmissiniz ömür törpüleri gerçekten.
Bizim de cocuk muhabbeti söyle geçti bir sivil tiplum kurulusu hakkında konusurken ne kadar güzel is yapıyorlar cocuklar icin vs.. derken diğer kisi evet ama kendinin olmayınca bakamazsın dedi, ben de bebek bakamam ama evlatlik edinmeyi isterdim dedim. Ama kendinde laf söyleme hakkini buluyor hadsiz

Cok hazır cevap değilim bir de şok oldum durduk yere öyle deyince. Baska muhabbetlerde de tersliyorum ama anlamıyo kıt kafalı

Gelecek sefere hazırlıklı olun. Herkesin önünde yüzüne söyleyin: Ne zaman görüşsek insanın asabını bozacak şekilde konuşuyorsun. Haddini asıyorsun. Seninle muhatap olmak istemiyorum. Akrabayiz diye hadsizliklerini çekecek değilim. Benimle ya düzgün konuş yada sesini kıs deyin. Kim ne diyebilir. Benim bir erkek kuzenim bana öyle konuşsa benden önce aile büyükleri müdahale eder. Ama madem adam başına bela arıyor net bir şekilde sesini kısın.

Maalesef zorla götürüyor ailem akraba ziyaretlerine söylenmekle kalmıyorlar,öyle olsa zaten gitmem kısıtlama oluyor. Misafirler varken duşa falan girsem olay olur evde. Bir keresinde ben dustayken eve tamirci çağırmışlar. Babam bağırmıştı niye dusa giriyorsun cıksana diye. Yoksa ben de meraklı değilim aynı ortamda bulunmaya. Mümkün mertebe ders calisiyorum şöyle böyle diye ayni ortamda bulunmamaya gayret ediyorum. Saygisizlik yapmaktan çekinmiyorum tek yolu sert bir cevapta bulunuo bir daha konusmamasını sağlamak.
Ailen adama ters cevaplar verip saygısızlık yapmana laf etmez ama akrabaya gitmemene laf eder.
Çok ilginç.
O zaman sen de onlara ters düşmeyecek birşey bul.
Çarşamba halanlara mi gideceksiniz?? Adet oldum de sıcak su torbasına sarıl, karnım ağrıyor diye sizlan. Ya da tuvalette çok uzun kal tam gitmeden. İshal olmuşum, çok kötüyüm de, patates haşla falan.
Ben seni de anlayamiyorum cidden. Gerçekten bu kadar nefret ediyorsan aile ortamından akrabalarından falan bir çaba gösterip kurtulman lazım.
Sen zannediyorsun ki aynı masallardaki gibi kötü hayat yaşayan kız bir olay yaşayacak (mesela prens ayakkabınin ona ait olduğunu anlayacak), sonra her sorun tek tek çözülecek. Sen kpss'i kazanıp başka şehre gidince ailenle bağını makas gibi keseceksin,artık senden cok uzak olacaklar. Hayatındaki her şey yoluna girecek.
Malesef böyle bir dünya yok. Fizana da gitsen fikirlerini ,düşüncelerini,azarlarini bu kadar onemsedigin müddetçe hayatında bir şey değişmez.
Aileni en iyi sen taniyorsun.
Mesela evden çıkmadan bir saat kadar tuvalette kalsan 'ishal olmusum' desen. 'olsun halanlarda da tuvalet var' diye seni götürmeye devam mı edecekler??
Onlar nasıl bir bahaneyi yutacaksa öyle bir bahane bul. Zaten bir iki ayağın kesildikten sonra daha kolay olur herşey.
Tek çözüm gitmemek. Onun dışında düşündüklerin çok saçma. Adama 'benimle böyle konuşursan karına seni söylerim' çok mantıksız bir cümle. Ne diyeceksin karisina?? Millet sevgilisinin evli olduğunu öğrenip karısına boy boy ekran görüntüleri atıyor,kadın yine kocasına inanıyor. KKda goruyoruz adamların ne yalanlarını yakalıyor kadınlar yine adama inanıyor. Senin söylediğin laftan kadın kocasına en fazla sinirlenir ama yine kocasidir,barışır . Senin hakkında da yedi düvele 'gozu var kocamda,bizi ayirmak için böyle böyle dedi' diye yayar, rezil olduğunla kalırsın.
Ayrıca adam seni insan yerine koymuyor. Ne söylesen de sağ kulaktan girer,sol kulaktan çıkar,umru olmaz

Cocukca ama kimseden çekinmiyor karisi hariç. Yok benim hakkimda dediklerini karına anlatirim tarzinda dedim.

Bunlar mantıklı geldi hic hakarette bulunmamıştım bir dahakine hakaret edince susar belki

Bunları söylerken de rahat ol, sinirli değil, küçümser ve başından savar umursamaz bir yüz ifaden ve ses tonun olsun.
"Beni sinirlendiriyorsun, kudurtuyorsun" mesajı değil, "Sana acıyorum, lütfettim vakit ayırıp cevap verdim" mesajı alsın, öyle de rahat durun.

Kuzeniniz adam değil belli yazdıklarınızdan ama sizde ayrı bir tuhafsınız. Ne açıklama yapıp duruyorsunuz o ş.refsize? Çocuk düşünmüyorum evlatlık alıcam vb hiç münakaşaya girip laf vermeyin çünkü gevşek ağızlı biri belliki.
Hatırladığım kadarıyla öğretmensiniz sınava hazırlanıyorsunuz yanlışım varsa düzeltin hocam ama belli bir olgunluğa sahipsiniz gitmek istemediğiniz yere ailenizin götürmemesi lazım. Bir araya gelmeyin huzurunuzu kaçırmasın.
Ayrıca çatın küçük ne kadar iğrenç bir laf aileniz bunu duymadı mi? Ben olsam direk söylerim bana böyle söyledi sapık mıdır nedir bir daha görüşmek istemiyorum diye.

Bir tane erkek kuzenim var hiç sevmiyorum kendisini. Ziraat mühendisi nispeten babadan zengin ama kendini geliştirememiş. Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der. Diksiyonum biraz bozuk diksiyonumla dalga geçer. Kendisi r'leri söyleyemiyor ve garip bir konuşması var.Bir keresinde aile yemeğine davet etmişti bizi sofrada herkesin ortasında ben senin üniversiteyi kazanacağını düşünmüyordum iyi kazandın gene der (öyle deyince ben de senin evleneceğini düşünmüyordum iyi evlendin gene dedim çünkü gerçekten hem tip hem kisilik olarak itici ) Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Bu defa da mevzumuz şu öyle konusuyorduk normal laf arasında önce ev esyalarindan konu açıldı ben kalabalık evleri çok esyayı sevmiyorum bi koltuk bi halı bi tv yeter salona dedim sen ne anlarsın evden dedi, bu da geçti ben cocuk yapmak istemiyorum 5-6 yaslarında bir cocuk evlat edinirim herhalde dedim. Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi. Sen güzel değilsine getiriyor her defasında lafı. Halbuki ben de güzel bir kadınım,güzel giyinirim. Gerek fiziğim gerek başka seyim olsun. Herkes tarafindan beğenilirim.
Kendisi 35 yasinda evlendi, karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Ama gelmiş bana laf ediyor her defasında tersliyorum ama susmuyo bi türlü. Kendisiyle muhattap olmuyorum gelip kendi çatıyo.Bir daha bana laf edince öyle bir sey demeliyim ki benimle muhattap olmasın ne diyebilirim ?
-----------
Kendisini ayda yılda bir ancak görüyorum. Özellikle muhattap olmuyorum kendisi muhabbete atlıyor.Ortak akraba ziyaretlerinde ancak. Veya bize geldiklerinde hosgeldiniz deyip odama geçeceksem hemen görür görmez lafı söylüyor.
Ne derse teşekkür ederim bende dua ediyorum senin için yazık sana çok üzülüyorum de. Gerisine karışma neyim var benim diye düşünsün 😄😄😄 hatta dışından da sorabilir gelip gelip sana da söylesene neyim var benim der ve hiç birşey deme umursamaz tavrını takın açıklama yapma. Kafayı yiyecektir.

En iyisini yapmissiniz ömür törpüleri gerçekten.
Bizim de cocuk muhabbeti söyle geçti bir sivil tiplum kurulusu hakkında konusurken ne kadar güzel is yapıyorlar cocuklar icin vs.. derken diğer kisi evet ama kendinin olmayınca bakamazsın dedi, ben de bebek bakamam ama evlatlik edinmeyi isterdim dedim. Ama kendinde laf söyleme hakkini buluyor hadsiz
Ben takıntılıyim galiba. biri bişey deyince üç gün yatamam.uyur uyanırım daha gozumu yeni acmisim hemen aklıma o gelmiş 😂😂😂😂sende takıntılı gibisin

Kuzeniniz adam değil belli yazdıklarınızdan ama sizde ayrı bir tuhafsınız. Ne açıklama yapıp duruyorsunuz o ş.refsize? Çocuk düşünmüyorum evlatlık alıcam vb hiç münakaşaya girip laf vermeyin çünkü gevşek ağızlı biri belliki.
Hatırladığım kadarıyla öğretmensiniz sınava hazırlanıyorsunuz yanlışım varsa düzeltin hocam ama belli bir olgunluğa sahipsiniz gitmek istemediğiniz yere ailenizin götürmemesi lazım. Bir araya gelmeyin huzurunuzu kaçırmasın.
Ayrıca çatın küçük ne kadar iğrenç bir laf aileniz bunu duymadı mi? Ben olsam direk söylerim bana böyle söyledi sapık mıdır nedir bir daha görüşmek istemiyorum diye.
Gel de anlat iste aileme 24 yasindaki birinin kendi özgür iradesi olduğunu 🤦 Duydular mi bilmiyorum duydularsa da duymazlıktan gelmiş olabilirler. Ben söyleseydim ya olay çıkar ben suçlanırdım ya da o patavatsiz kötü anlamda dememistir denirdi.u
Diğer muhabbetler anlattigim kuzenimle gecmedi baska bir akrabamla geçti uzun uzun yazamadım esya konusu ataninca birsürü esya alırsın dendi ben de karsilik olarak dedim kendisinin babası müteahhitti birsürü evleri var sen anlamazsını buna dayanarak dedi,çocuk muhabbeti de sivil toplum kuruluslari hakkinda konusurken diğer kisi kendi çocuğun olmayınca bakamazsın deyince ben de zaten ben doğurmak istemem ama ihtiyaci olan bir cocuğa yuva olmak isterim evlatlik almak isterim dedim. Bu oradan atladi muhabbete. Sadece su sevgilin var mi yok mu mubabbeti kuzenimle geçti

O çatılı cümleyi herkesin içinde mi kurdu 😱😱 eğer öyleyse ve bunu duymalarına rağmen ailen seni oraya götürmeye zorluyorsa kusura bakma ama ailen de değişik 😒
Herkesin icinde dedi bizim evde ama duydular mı bilmiyorum duymasalardı da olay gene bana patlayacağı icin söyleyemedim

Ben takıntılıyim galiba. biri bişey deyince üç gün yatamam.uyur uyanırım daha gozumu yeni acmisim hemen aklıma o gelmiş 😂😂😂😂sende takıntılı gibisin
Ya değilim aslında amaann kim ne derse desin onun demesiyle mi olucam kafasondayım normalde ama sürekli sürekli sataşınca kinlendim.

karisi da o civardaydı karısı da kilolu bir kadın öyle zayıf cıtı pıtı bir kadın değil bununla sırf parası var bekar kalmayayım diye evlendi. Allah mutlu etsin huzurları var karısı iyi biri mutlu bir çift.
Bozacı şıracı olayı, hani zihniyet olarak sizin de kuzennizden bi farkınız yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X