- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.715
- 158
Ahh çok teşekkürler canım ama ben sinsi bir slyterhinimAhaha
Hakikaten tam seçmen şapkalık yorum olmuş.Hımm... Zeki çıkarımlar ve espri yeteneği... Seçmen şapka olsaydım sizi rawenclawa yerleştirirdim
Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Afedersiniz ama bence herifin gözü sizde. Kuzen olduğunuz için de böyle çıkarıyor hırsını. Siz mümkün olduğunca görüşmeyin. Gerekirse anladığı dilden konuşun. Allah korusun neler duyuyoruz, ne yapacağı belli olmaz.Bu defa da sen koca bulamazsın seni kimse istemez dedi. Öyle bir amacım yok dedim. Sevgilin var mı kız dedi yok istemiyorum kimseyi dedim öyle istemiyorum olmaz ilk bulduğuna razı olacaksın kocayı bulduğuna sükredeceksin dedi.
Ayrıca keşke kendi ölse!Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der.
benim kocam bana bile böyle bir cümle kuramazAdam bildiğin sapık. Ben size de şaşırdım. Bana kuzenim senin çatı küçük gibi bir laf etse onu rezil eder bir daha da asla görüşmezdim.
Çatısı dar ifadesi ne demek diye sorsam çok mu cahil gözükürüm ?Suc bence sizde hadi herseyi soylese eyvallah ama kuzeniniz size catiniz dar diyor ve siz o olaydan sonra konusursuyorsunuz.ben olsam delirir bi daha iki cihan bi araya gelse ayni ortama girmezdim.hadi girdim asla konusmazdim
Kuzeni diye nikâh düşmüyor muHahahaha,kuzeniymiş yahu!Nasıl gözü olacak?
Cati demek kadinlarin genital bolgesi bebegin ciktigi yer.catin dar rahat doguramazsin demisÇatısı dar ifadesi ne demek diye sorsam çok mu cahil gözükürüm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?