Patavatsız kuzen bozuntusu-Sen koca bulamazsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz da sapık kendisi yeni evlendiği zamanlar da bana bakıp senin çatı küçücük nasıl cocuk geçecek oradan demişti.
Afedersiniz ama bence herifin gözü sizde. Kuzen olduğunuz için de böyle çıkarıyor hırsını. Siz mümkün olduğunca görüşmeyin. Gerekirse anladığı dilden konuşun. Allah korusun neler duyuyoruz, ne yapacağı belli olmaz.
Hayvanları beslerim köpekler insanlara zarar veriyor keşke ölseler der.
Ayrıca keşke kendi ölse!

Yüzsüz bir tip, öyle laf çarpmayla kurtulamazsın. Yenilen pehlivan güreşe doymaz misali sen laf çarptıkça o daha büyük gelecek üstüne. Tam ağzını açacak '' Olllldu o zamaaaan'' diye kapıyı çarpıp odana çekileceksin. Mümkün mertebe uzak dur, çünkü sapık. Çünkü bir kadına bir erkeğin senin çatın dar diyebilmesi için ya jinekolog olması lazım ya da kocası. O kimmiş acaba?

Sorun su laf sokmayla olmaz o size bisey deyiince guzelce bir patlayin kavganizi edin sonra gorusmeyin laf sokmaktan anlamazki okuz

Ayrica cati ne ya ne igrenc onu duyduktan sonra hala nasil konusabilirsiniz ki

Amannn densiz işte
Banada evde kalıcan kimseyi beğenmiyorsun diyorlar ne var yani
Takılmıyorum
Buna mi kırılıcam basit şeyler bunlar
Yaşın küçük galiba

Suc bence sizde hadi herseyi soylese eyvallah ama kuzeniniz size catiniz dar diyor ve siz o olaydan sonra konusursuyorsunuz.ben olsam delirir bi daha iki cihan bi araya gelse ayni ortama girmezdim.hadi girdim asla konusmazdim
Çatısı dar ifadesi ne demek diye sorsam çok mu cahil gözükürüm ?

Pis sapık ya
Sende gözü var demedi deme
İyi bakmıyor sana
Bu kadar iğrenç bir yaratık ile bence akraba ziyaretinde de biraraya gelmeyin.

Adama niye laf yetiştiriyorsunuz ki?
Belli ki susturamıyorsunuz, duymazdan gelin geçin. Bu tipler karşısındaki sinirlendikçe veya kendini açıklamaya çalıştıkça zevk alır, o zevki vermeyin.

Herkesin taktiği, tarzı farklı. Ben olsam cevap bile vermem, kendi kendine konuşsun dursun.

Direkt, "seni hiç sevmiyorum, seninle aynı ortamda bulunmaktan hiç hoşlanmıyorum çünkü aşırı saçmalıyosun. Akraba ziyaretleri olmasa ömrüm boyunca yüzüne bile bakmam" diyebilirsiniz dosdoğru. İlla alengilri laflarla laf dalaşı yapmak zorunda değilsiniz. Hala gelip salça olduğunda hiç onun suratına bile bakmadan, "boş konusuyosun" deyip yaptığınız işe veya konuştuğuniz kişiye dönebilirsiniz. Kaale almamak gerekiyor bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…