Patavatsız Lise Arkadaşı

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
İyi akşamlar hanımlar;
Lise arkadaşım beni sosyal medyada bulmuş, karşılıklı takipleştik.
Bir ara buluşalım deyince olur dedim. Fakat bugün telde sohbet ederken "çocuk için de, üniversite için de çok geç kalmışsın. Ben çocukları büyüttüm bile, lise çağındalar "minvalinde bir konuşma geçti aramızda.
Ben bu tavrına sinir oldum. Her yerden engellesem ayıp/abartı olur mu?
 
Olmaz. Düzene uymak zorunda değilsiniz, isteyen bunu ters bulup eleştirebilir de, bu durumda vereceğiniz tepkiye en iyi siz karar verirsiniz. İçinizden geldiği gibi davranın.
Açıkçası kararsızım.
Bir şans daha vereyim kendi açımdan diye düşünüyorum, diğer yandan hiç uğraşma boşver diyorum.
 
Sebepleriyle izah ettim durumumu.
Ama soğudum ondan. Gerçi lisede de çok samimi değildik.

Aman samimi olduğunuz biri de değilse boşverin gitsin. Ama engellemek falan abartı yine de, iletişimin kendiliğinden kesilmesini bekleyin bence.

İzah etmek yerine laf sokardım ben olsam. Genç yaşımda çoluk çocuk derdiyle uğraşmak istemedim, hayatın biraz tadını çıkartmak istedim. Çocuk dediğin insanı yaşlandırıyor falan derdim muhtemelen.
 
Neye göre kime göre geç orası ayrı hani samimi olsanız kendi aranızda bunun muhabbetini yaparsınız, yıllar sonra haberleştiğin arkadaşına böyle birşey demek gereksiz olmuş ama engellemeye gerekecek kadar önemli mi, bilemedim.
 
Hakikaten iyi olurdu.
O arada derse gireceğim diye mi aklıma gelmedi acaba? :)
 
Balık baştan kokar misali, başlangıç böyleyse devamı pek hayırlı gelmedi.

Evet o erken evlendi çünkü lisede öğretmeniyle sevgili olduğu dedikodusu çıkınca apar topar evlendiler.
Hala o konunun detaylarını bilmem çünkü merak etmedim hiç.
 
Sebepleriyle izah ettim durumumu.
Ama soğudum ondan. Gerçi lisede de çok samimi değildik.

izah edilecek bi durum değil ki bu. herkesin ideal zamani aynı değil. kimseyi ilgilendirmez. sen çok acele etmissin der ciddiye almadan görüşürüm ben. zaten zamanla o keser iletişimi büyük ihtimalle

madem hersey ayni olacak hepimiz icin kader neden var???
 
Ne yapacağınız size kalmış tabi ama ben olsam görüşmem böyle salak salak konuşan bir insanla. Ha görüşürseniz, muhtemelen aynı muhabbetleri tekrar yapacak. O zaman en azından, demek çocukları büyüttün, ama seni çok yormuşlar belli ki, acayip çökmüşsün filan diye verin ayarı.
 
Hayir olmaz. Ben de hadsiz insanlara artik boyle davraniyorum. Kafam daha rahat :)
 
Hayır bir de sebepler benim dışımda gelişen şeyler. Her insan azıcık mantıkla anlıyor.
Bu anlayamadı niyeyse.
 
Açıkçası kararsızım.
Bir şans daha vereyim kendi açımdan diye düşünüyorum, diğer yandan hiç uğraşma boşver diyorum.
Arkadaşınızı tanımadığım için yanılma payı bırakmakla beraber bu sözleri iyi niyetle sarf etmediğini düşünüyorum. İyi niyetle yaklaşmadığından emin olduğum birine karşı tepkimin derecesini ayarlamakla uğraşmazdım, bu yüzden ben şans vermenizin gereksiz olacağını düşünüyorum. Okulunuzda başarılar dilerim buarada, hepimiz hayatı aynı şekilde yaşamak zorunda değiliz, ben de hayatımı yaşıtlarımdan farklı bir şekilde çizmiştim, sizi anlıyorum. Henüz anne değilim ama liseden sonra okulu bıraktım, çok sıkılmıştım ve daha fazla okumak istemiyordum çünkü. Değişik işlerde çalıştım, başka diller öğrendim, yaşıtlarım okulu bitirdiğindeyse ben okula dönmeyi yeni düşünmeye başlamıştım. Başkalarına göre çok geç kalmıştım ve yıllarımı boş yere geçirmiştim ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum, bu yüzden de kimseye hesap vermedim. Siz de kendinizi açıklamak zorunda hissetmeyin, hayatı yaşayan sizsiniz, neyi ne zaman yaşayacağınıza karar vermek herkesten çok sizin hakkınız.
 
Hahaha. Aklımda olsun bu :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…