Biraz daha toleranslı olayım, iyi niyetlidir vs diye kendimi temkin ediyorum ama işe yaramıyor.Hayir olmaz. Ben de hadsiz insanlara artik boyle davraniyorum. Kafam daha rahat :)
Ben 30 yaşındayım gecenlerde lise arkadaşımla karşılaştım 11 yaşında oğlu varmış şaşırdım, erkenden evlendin o zaman sen dedim o an, şuan düşününce belki benim bu tepkim de ona ters gelmiş olabilir, ben öyle deyince niye erken evlendiğini açıkladı mahcup oldum bende açıklama yapmak zorunda bıraktığım için. Yani bazen gereksiz tepkiler verebiliyor insan. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran.Balık baştan kokar misali, başlangıç böyleyse devamı pek hayırlı gelmedi.
Evet o erken evlendi çünkü lisede öğretmeniyle sevgili olduğu dedikodusu çıkınca apar topar evlendiler.
Hala o konunun detaylarını bilmem çünkü merak etmedim hiç.
İşte hepsi sonradan geldi aklıma.Niye açıklama yapıyorsunuz ki, anlamasın ben böyle rahatım diyin.
Ya ben de öyle tepkiler veriyorum mutlaka ama peşinden "aaa ne güzel genç annesin, ben de isterdim" gibi gönül alıcı cümleler söylerim genelde.Ben 30 yaşındayım gecenlerde lise arkadaşımla karşılaştım 11 yaşında oğlu varmış şaşırdım, erkenden evlendin o zaman sen dedim o an, şuan düşününce belki benim bu tepkim de ona ters gelmiş olabilir, ben öyle deyince niye erken evlendiğini açıkladı mahcup oldum bende açıklama yapmak zorunda bıraktığım için. Yani bazen gereksiz tepkiler verebiliyor insan. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Hayır bir de sebepler benim dışımda gelişen şeyler. Her insan azıcık mantıkla anlıyor.
Bu anlayamadı niyeyse.
Yok. Benimki siyasi sebepler üniversite konusunda.aman canım ya
anlama kapasitesi olan insan laf sokar gibi daha telefondayken sorar söyler mi bunları.
var benim de arkadasim ayni böyle. o cocuk gibi soruyo ben cocuga cevap verir gibi cevap veriyorum
siz biraz da hani bu durumlardan dolayi zorluklar icinde okuyup evlenip evlat sahibi olduysaniz. boyle soylenmesi rahatsiz etmistir hakli olarak.
kimine altin tepside gelir kimi tirnagiyla kazıya kazıya gelir ayni yere. takmayin bence. yüzyüze görüşmeye gidip lafinizi sokup söyleyeceğinizi soylemeden engellemeyin bence.
kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.Arkadaşınızı tanımadığım için yanılma payı bırakmakla beraber bu sözleri iyi niyetle sarf etmediğini düşünüyorum. İyi niyetle yaklaşmadığından emin olduğum birine karşı tepkimin derecesini ayarlamakla uğraşmazdım, bu yüzden ben şans vermenizin gereksiz olacağını düşünüyorum. Okulunuzda başarılar dilerim buarada, hepimiz hayatı aynı şekilde yaşamak zorunda değiliz, ben de hayatımı yaşıtlarımdan farklı bir şekilde çizmiştim, sizi anlıyorum. Henüz anne değilim ama liseden sonra okulu bıraktım, çok sıkılmıştım ve daha fazla okumak istemiyordum çünkü. Değişik işlerde çalıştım, başka diller öğrendim, yaşıtlarım okulu bitirdiğindeyse ben okula dönmeyi yeni düşünmeye başlamıştım. Başkalarına göre çok geç kalmıştım ve yıllarımı boş yere geçirmiştim ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum, bu yüzden de kimseye hesap vermedim. Siz de kendinizi açıklamak zorunda hissetmeyin, hayatı yaşayan sizsiniz, neyi ne zaman yaşayacağınıza karar vermek herkesten çok sizin hakkınız.
Yok. Benimki siyasi sebepler üniversite konusunda.
Çocuk konusu da Allah'ın hikmeti.
O da üniversite okumayı planlıyormuş.
Keşke çocuklar büyümüş, kv olucan ne okuması deseydim :))
Neredeyse 20 yıldır görüşmüyoruz. Bu kadar hızlı kıskançlık olamaz, olmamalı.
Eleştirilmiyorsanız kıskanılmıyorsanız yeterince başarılı değilsiniz demektir kıskanmış sizi özgürlüğünüzü üste çıkmaya çalışmış...
Aynen. Buluşmak istiyor ama çok yoğunum bundan sonra.hic gerek yok.Merhabasina merhaba bitti.
Bayaaa bi yogunsun kafan cok dolu musait hic degilsin evde iki dakka oturamiyosun aynen boyleAynen. Buluşmak istiyor ama çok yoğunum bundan sonra.
Her halime şükür.aaaaa ben onu üniversite mezunu sandım. aman bakmayin siz ona ya. kafa eski teyzeler gibi calisiyosa anlayamamistir.
evlat da nasip evlilik de is de hersey öyle.
siz onu ciddiye almayin. patavatsizlik etmiş. tekrar ayni sekilde akil verip üstünlük taslamaya falan çalışırsa lafinizi söyler iletisimi kesersiniz.
ne kadar güzel her türlü engele ragmen bugunlere gelmissiniz :)
Ben de benzer bir durumdayım. Bi tane arkadaşım sürekli görüşmek istiyor. Ben arayıp sormuyorum. Ama anlamıyor kendisiyle görüşmek istemediğimi.Sebepleriyle izah ettim durumumu.
Ama soğudum ondan. Gerçi lisede de çok samimi değildik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?