Patavatsız Lise Arkadaşı

Ben 30 yaşındayım gecenlerde lise arkadaşımla karşılaştım 11 yaşında oğlu varmış şaşırdım, erkenden evlendin o zaman sen dedim o an, şuan düşününce belki benim bu tepkim de ona ters gelmiş olabilir, ben öyle deyince niye erken evlendiğini açıkladı mahcup oldum bende açıklama yapmak zorunda bıraktığım için. Yani bazen gereksiz tepkiler verebiliyor insan. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran.

Niye açıklama yapıyorsunuz ki, anlamasın ben böyle rahatım diyin.
İşte hepsi sonradan geldi aklıma.
Derse yetişmek zayıf anımmış benim.
Bir daha fırsat vermem.

Ya ben de öyle tepkiler veriyorum mutlaka ama peşinden "aaa ne güzel genç annesin, ben de isterdim" gibi gönül alıcı cümleler söylerim genelde.

Hayır bir de sebepler benim dışımda gelişen şeyler. Her insan azıcık mantıkla anlıyor.
Bu anlayamadı niyeyse.

aman canım ya

anlama kapasitesi olan insan laf sokar gibi daha telefondayken sorar söyler mi bunları.
var benim de arkadasim ayni böyle. o cocuk gibi soruyo ben cocuga cevap verir gibi cevap veriyorum

siz biraz da hani bu durumlardan dolayi zorluklar icinde okuyup evlenip evlat sahibi olduysaniz. boyle soylenmesi rahatsiz etmistir hakli olarak.

kimine altin tepside gelir kimi tirnagiyla kazıya kazıya gelir ayni yere. takmayin bence. yüzyüze görüşmeye gidip lafinizi sokup söyleyeceğinizi soylemeden engellemeyin bence.

Eleştirilmiyorsanız kıskanılmıyorsanız yeterince başarılı değilsiniz demektir kıskanmış sizi özgürlüğünüzü üste çıkmaya çalışmış...

Yok. Benimki siyasi sebepler üniversite konusunda.
Çocuk konusu da Allah'ın hikmeti.
O da üniversite okumayı planlıyormuş.
Keşke çocuklar büyümüş, kv olucan ne okuması deseydim :))

kesinlikle sizinle aynı fikirdeyim.
Başkalarından çok benim ne istediğim önemlidir.
Üç küçük çocukla örgün okumak çevrem için çok abes bir durum ama bence çok güzel bir şey.
7/24 ev çocuk koca üçgeninde mutlu olamam mesela, köreldiğimi ömrümün boşa geçtiğini düşünürüm.
Sürekli çabalamak, bir amaca sahip olmak beni diri tutan şeyler.

Bakalım gidişata göre karar vereceğim, sanırım.

Yok. Benimki siyasi sebepler üniversite konusunda.
Çocuk konusu da Allah'ın hikmeti.
O da üniversite okumayı planlıyormuş.
Keşke çocuklar büyümüş, kv olucan ne okuması deseydim :))

aaaaa ben onu üniversite mezunu sandım. aman bakmayin siz ona ya. kafa eski teyzeler gibi calisiyosa anlayamamistir.

evlat da nasip evlilik de is de hersey öyle.
siz onu ciddiye almayin. patavatsizlik etmiş. tekrar ayni sekilde akil verip üstünlük taslamaya falan çalışırsa lafinizi söyler iletisimi kesersiniz.

ne kadar güzel her türlü engele ragmen bugunlere gelmissiniz :)

Eleştirilmiyorsanız kıskanılmıyorsanız yeterince başarılı değilsiniz demektir kıskanmış sizi özgürlüğünüzü üste çıkmaya çalışmış...
Neredeyse 20 yıldır görüşmüyoruz. Bu kadar hızlı kıskançlık olamaz, olmamalı.

Engellemeye gerek yok ki gorusmeyin yazarsa cevap vermeyin gitsin.bu tarz kisilerden hic hoslanmiyorum ben de.

Her halime şükür.
Evet üniversite, çocuk ertelendi ama çok şükür dolu dolu yaşadığıma inanıyorum hayatımı.

Patavatsızlık görünümlü laf sokmaysa fena kıracağım :)

Engellemek abartı olur ama şans vermeye de gerek yok bence.
Bazı insanlar amaçsızca yarışmayı çok seviyor. Sizin çocuğunuz da lisede olsaydı çocukları yarıştırırdı. Mutlaka yarıştıracak bir şey bulurdu yani.
Böyle insanlar stresten başka bir şey vermez.

bence silin gitsin..benimde vardı bir arkadaşım böyle daha ilk konuşmada bişeyler satmaya çalıştı bana direk engelledim her yerden..üstelik yüzyüze gelme şansımızda var yani.beni mutsuz insanları hayatımda neden tutayımki..sizde tutmayın

Sebepleriyle izah ettim durumumu.
Ama soğudum ondan. Gerçi lisede de çok samimi değildik.
Ben de benzer bir durumdayım. Bi tane arkadaşım sürekli görüşmek istiyor. Ben arayıp sormuyorum. Ama anlamıyor kendisiyle görüşmek istemediğimi.

Inanılmaz şekilde asabımı bozuyor. Sürekli şikayet ediyor. Sürekli öfke kusuyor. Ben bunları dinlemekten çok sıkıldım.

Bugün evime geldi. Giderken de beni davet etti. Gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Umarım anlar.

Kendisi öğretmeniyle evlenmiş size böyle mi söylüyor ? Bence kendini sizin yanınızda eksik hissetmiş ondan böyle söylemiş size.Görüşmeyin bence bir daha ama engellemeyin de.Bilerek dediyse o lafı ve siz engellerseniz mutlu olur böyle tipler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…