Patavatsız Lise Arkadaşı

Allala
Buna neden alınılır ki? Herkes konuşma demiş,
Ayıp bir anlamı mı var bilmediğim acaba?

Biraz arayi sogutun .Belliki kafa yapiniz uymuyor .
Bulusmayin da cvp vermeyin de .Cok yogunum deyin gecin.

Kendi öyle yapmış ya herkes öyle yapmak zorunda sanki ben kendi hayatından aslında memnun olmayan kişilerin bu tarz konuşmalar yaptığını düşünüyorum
Ben KPSS çalışırken arkadaşım hamileydi sürekli baba ne zaman çocuk yapacaksın hala hamile değil misin deyip duruyordu

Engelle gitsin.

Her halime şükür.
Evet üniversite, çocuk ertelendi ama çok şükür dolu dolu yaşadığıma inanıyorum hayatımı.

Patavatsızlık görünümlü laf sokmaysa fena kıracağım :)

oooo öyle bişey yapiyosa dümdüz git :)
herkes haddini bilmeli

bence makam konum maddiyat vs cok belirlemiyo zaten hayatımızı dolu dolu yasamayi. insanin icinden gelen bisey genelde.

ha bide sey vardir mesela. agzinla kus tutsan da o da bisey mi canim diye lafa başlayanlar. onlar hep üstündür. ne dersen de, ne yaparsan yap sacma sacma tavirlara girerler. lütfen lafını sakınma oyleyse. bize de haber ver. valla merak ederim ben

Engellemeye gerek yok ki gorusmeyin yazarsa cevap vermeyin gitsin.bu tarz kisilerden hic hoslanmiyorum ben de.
Evet. Şu an fevri davranmayayım.
Bayaaa bi yogunsun kafan cok dolu musait hic degilsin evde iki dakka oturamiyosun aynen boyle
Öyle böyle değil. Hakikaten yoğunum. Neredeyse yaz programım bile dolu :)
Böyle sığ bir arkadaş hiçbir şey katmaz insana. Mesafeyi korumakta fayda var.
Oldukça mesafeli olacağım.
Belki de.
Gidişatına bakacağım artık.
Hayatımda yoktu zaten 20 yıldır. Bir anda aşka geldi buluşalım görüşelim diye :)

20 yıldır görüşmediğimiz için huyunu suyunu bilmiyorum. İlk imajı olumsuz oldu benim açımdan.
Eksik hissetmesi saçma olur. Zaten 20 yıldır görüşmüyorduk.

Allala
Buna neden alınılır ki? Herkes konuşma demiş,
Ayıp bir anlamı mı var bilmediğim acaba?
Ben yaşımı bu işler için uygun bulmadığını anladım. Yani laf sokma çabası gibi geldi bana.

Açıkçası kararsızım.
Bir şans daha vereyim kendi açımdan diye düşünüyorum, diğer yandan hiç uğraşma boşver diyorum.

Senin ona göre bişeyin daha iyi ki böyle dedi diye düşünüyorum.Genelde insanlar kıyas yapıp sonra karşı tarafı bari şurdan vurayım diyor .

Benm de lise arkadaşım çok işlere girdi çıktı ,istediği gibi olmadı.Benm işim ya da benzeri iş olsa çalışır eminim,çoçuğumu bırakıp gidiyorum işe diye,öyle de çok zor diyor.Sanki kendisi halihazırda işi vardı çocuğuna bakmak için bıraktı

Yoo hiç de ayıp olmaz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın başkaları için yaşamayın

Ben yaşımı bu işler için uygun bulmadığını anladım. Yani laf sokma çabası gibi geldi bana.
Tabi o konuşma atmosferi nasıldı, sen biliyorsun.
Ya sadece evli kadınlar görüşmem deyince aa ayıp manası mı var diye düşündüm.
Aslında hiç de mesele değil ki, dediğin gibi patavatsız işte, önemseyip silmen onu memnun eder eğer niyeti laf sokmaksa

Kime göre neye göre geç?? Böyle ağzı olan konuşuyor yaa sinir oluyorum
Onu ben de merak ediyorum
Biraz arayi sogutun .Belliki kafa yapiniz uymuyor .
Bulusmayin da cvp vermeyin de .Cok yogunum deyin gecin.
Lisede aynı sınıfta bile değildik. Neyin muhabbeti bu anlamadım.
20 yıldır görüşmüyoruz. Kaç çocuğum olduğunu bile bilmiyor. Duyar duymaz tepki bu.
İnşallah aynı gaflete düşmez. Kimseyi kırmak istemem :)

Saydır saydır engelle.
Lisede kalmış lisedeyken bile pek yakın olmadığın biri için fazla inceliyor, ölçüyorsun.

Üniversite için çok geç kalmışsın deyip, 5 dakika sonra ben de ünv okuyacağım demesi :)

O zaman sana eskiden kalan bir kıskançlığı var

Kendi durumuna bakmadan sizi mi eleştirdi, kıskançlıktan kendini komik duruma düşürmüş

Yoo hiç de ayıp olmaz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın başkaları için yaşamayın
Hiç başkaları için yaşamam. Öyle olsa 40 ımda ünv okumam :)
Bilmiyorum. Tartacağım biraz daha.
Saydır saydır engelle.
Lisede kalmış lisedeyken bile pek yakın olmadığın biri için fazla inceliyor, ölçüyorsun.
İnceleme değil de sonuçta 20 yıldır görmediğim için niyetinden emin olmak istiyorum.

Üniversite için çok geç kalmışsın deyip, 5 dakika sonra ben de ünv okuyacağım demesi :)

oluyor ya,iyi yönü varsa o yönlerini düşünüp konuşmaya görüşmeye devam ediyorum ben.Yoksa zamanla ilişkimi kesiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…