Engelle gitsin.İyi akşamlar hanımlar;
Lise arkadaşım beni sosyal medyada bulmuş, karşılıklı takipleştik.
Bir ara buluşalım deyince olur dedim. Fakat bugün telde sohbet ederken "çocuk için de, üniversite için de çok geç kalmışsın. Ben çocukları büyüttüm bile, lise çağındalar "minvalinde bir konuşma geçti aramızda.
Ben bu tavrına sinir oldum. Her yerden engellesem ayıp/abartı olur mu?
Her halime şükür.
Evet üniversite, çocuk ertelendi ama çok şükür dolu dolu yaşadığıma inanıyorum hayatımı.
Patavatsızlık görünümlü laf sokmaysa fena kıracağım :)
Evet. Şu an fevri davranmayayım.Engellemeye gerek yok ki gorusmeyin yazarsa cevap vermeyin gitsin.bu tarz kisilerden hic hoslanmiyorum ben de.
Öyle böyle değil. Hakikaten yoğunum. Neredeyse yaz programım bile dolu :)Bayaaa bi yogunsun kafan cok dolu musait hic degilsin evde iki dakka oturamiyosun aynen boyle
Oldukça mesafeli olacağım.Böyle sığ bir arkadaş hiçbir şey katmaz insana. Mesafeyi korumakta fayda var.
Belki de.Engellemek abartı olur ama şans vermeye de gerek yok bence.
Bazı insanlar amaçsızca yarışmayı çok seviyor. Sizin çocuğunuz da lisede olsaydı çocukları yarıştırırdı. Mutlaka yarıştıracak bir şey bulurdu yani.
Böyle insanlar stresten başka bir şey vermez.
Hayatımda yoktu zaten 20 yıldır. Bir anda aşka geldi buluşalım görüşelim diye :)bence silin gitsin..benimde vardı bir arkadaşım böyle daha ilk konuşmada bişeyler satmaya çalıştı bana direk engelledim her yerden..üstelik yüzyüze gelme şansımızda var yani.beni mutsuz insanları hayatımda neden tutayımki..sizde tutmayın
20 yıldır görüşmediğimiz için huyunu suyunu bilmiyorum. İlk imajı olumsuz oldu benim açımdan.Ben de benzer bir durumdayım. Bi tane arkadaşım sürekli görüşmek istiyor. Ben arayıp sormuyorum. Ama anlamıyor kendisiyle görüşmek istemediğimi.
Inanılmaz şekilde asabımı bozuyor. Sürekli şikayet ediyor. Sürekli öfke kusuyor. Ben bunları dinlemekten çok sıkıldım.
Bugün evime geldi. Giderken de beni davet etti. Gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Umarım anlar.
Eksik hissetmesi saçma olur. Zaten 20 yıldır görüşmüyorduk.Kendisi öğretmeniyle evlenmiş size böyle mi söylüyor ? Bence kendini sizin yanınızda eksik hissetmiş ondan böyle söylemiş size.Görüşmeyin bence bir daha ama engellemeyin de.Bilerek dediyse o lafı ve siz engellerseniz mutlu olur böyle tipler.
Ben yaşımı bu işler için uygun bulmadığını anladım. Yani laf sokma çabası gibi geldi bana.Allala
Buna neden alınılır ki? Herkes konuşma demiş,
Ayıp bir anlamı mı var bilmediğim acaba?
Açıkçası kararsızım.
Bir şans daha vereyim kendi açımdan diye düşünüyorum, diğer yandan hiç uğraşma boşver diyorum.
Tabi o konuşma atmosferi nasıldı, sen biliyorsun.Ben yaşımı bu işler için uygun bulmadığını anladım. Yani laf sokma çabası gibi geldi bana.
Onu ben de merak ediyorumKime göre neye göre geç?? Böyle ağzı olan konuşuyor yaa sinir oluyorum
Lisede aynı sınıfta bile değildik. Neyin muhabbeti bu anlamadım.Biraz arayi sogutun .Belliki kafa yapiniz uymuyor .
Bulusmayin da cvp vermeyin de .Cok yogunum deyin gecin.
20 yıldır görüşmüyoruz. Kaç çocuğum olduğunu bile bilmiyor. Duyar duymaz tepki bu.Kendi öyle yapmış ya herkes öyle yapmak zorunda sanki ben kendi hayatından aslında memnun olmayan kişilerin bu tarz konuşmalar yaptığını düşünüyorum
Ben KPSS çalışırken arkadaşım hamileydi sürekli baba ne zaman çocuk yapacaksın hala hamile değil misin deyip duruyordu
İnşallah aynı gaflete düşmez. Kimseyi kırmak istemem :)oooo öyle bişey yapiyosa dümdüz git :)
herkes haddini bilmeli
bence makam konum maddiyat vs cok belirlemiyo zaten hayatımızı dolu dolu yasamayi. insanin icinden gelen bisey genelde.
ha bide sey vardir mesela. agzinla kus tutsan da o da bisey mi canim diye lafa başlayanlar. onlar hep üstündür. ne dersen de, ne yaparsan yap sacma sacma tavirlara girerler. lütfen lafını sakınma oyleyse. bize de haber ver. valla merak ederim ben
Üniversite için çok geç kalmışsın deyip, 5 dakika sonra ben de ünv okuyacağım demesi :)Senin ona göre bişeyin daha iyi ki böyle dedi diye düşünüyorum.Genelde insanlar kıyas yapıp sonra karşı tarafı bari şurdan vurayım diyor .
Benm de lise arkadaşım çok işlere girdi çıktı ,istediği gibi olmadı.Benm işim ya da benzeri iş olsa çalışır eminim,çoçuğumu bırakıp gidiyorum işe diye,öyle de çok zor diyor.Sanki kendisi halihazırda işi vardı çocuğuna bakmak için bıraktı
O zaman sana eskiden kalan bir kıskançlığı varOnu ben de merak ediyorum
Lisede aynı sınıfta bile değildik. Neyin muhabbeti bu anlamadım.
20 yıldır görüşmüyoruz. Kaç çocuğum olduğunu bile bilmiyor. Duyar duymaz tepki bu.
İnşallah aynı gaflete düşmez. Kimseyi kırmak istemem :)
Kendi durumuna bakmadan sizi mi eleştirdi, kıskançlıktan kendini komik duruma düşürmüşBalık baştan kokar misali, başlangıç böyleyse devamı pek hayırlı gelmedi.
Evet o erken evlendi çünkü lisede öğretmeniyle sevgili olduğu dedikodusu çıkınca apar topar evlendiler.
Hala o konunun detaylarını bilmem çünkü merak etmedim hiç.
Hiç başkaları için yaşamam. Öyle olsa 40 ımda ünv okumam :)Yoo hiç de ayıp olmaz içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın başkaları için yaşamayın
Bilmiyorum. Tartacağım biraz daha.Tabi o konuşma atmosferi nasıldı, sen biliyorsun.
Ya sadece evli kadınlar görüşmem deyince aa ayıp manası mı var diye düşündüm.
Aslında hiç de mesele değil ki, dediğin gibi patavatsız işte, önemseyip silmen onu memnun eder eğer niyeti laf sokmaksa
İnceleme değil de sonuçta 20 yıldır görmediğim için niyetinden emin olmak istiyorum.Saydır saydır engelle.
Lisede kalmış lisedeyken bile pek yakın olmadığın biri için fazla inceliyor, ölçüyorsun.
Üniversite için çok geç kalmışsın deyip, 5 dakika sonra ben de ünv okuyacağım demesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?