Patavatsızlıkta sınır yok!

Colorayzn

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
9.439
45.111
548
Eşimin ananesi sürekli beni eleştiriyor.Özellikle kilom konusunda.Beni böyle gördüler,eşimde böyle kabul etti ve evlendik.Biraz önce ananesi geldi konuşurken kilodan açıldı muhabbet.Ne dese beğenirsiniz,bu sıralar sarktın sanki sen dedi şoka girdim bişey desen olmaz yaşlı başlı kadın,olabilir demekle yetindim.Ama içime oturdu resmen okadar mı kötüyüm dedim kendi kendime.

anneanneler gerçekten böyle oluyor :) mesela benim anneannem. çok kırıyo beni ama yapacak bişi yok

kilolu bi bayanmısın evleneli daha 3 ay olmuş 3 ayda nekadar değişmiş olabilirsin ki
bu yaşlılarda iyice b... çıkardı valla yaaa eleştiriyorlar yada araya bölesoğukluk sokuyorlar

evet ananeciğim sana yetişemezsem de kendi çapımda ben de sarktım demek geliyor

Bu hayatta mutlu olmk istiyorsak bazı insanların söylediklerini dikkate almamayı öğrenmeliyiz bence.Kimisi kötü niyetli moral bozmak için yapıyor kimiside ağzını açıp konuşuyor.Çevremizde iletişim sanatını bilen kaç kişi var?

Yaşıtın olsa seni kıskandığı için hasetinden söylüyor diyeceğim ama değil.
Bazı insanlar iletişim becerilerini geliştirmek için çaba göstermiyorlar ve akıllarına geleni söyleyiveriyorlar,art niyetleri olmasa bile böyle tatsızlıklar yaşanıyor.

Hergün moralini bozacak sözler söyleyen biri ise kibar bir şekilde uyarman gerekebilir ama arada sırada gördüğün birinin söylediklerine bence takılma...

Ek yapmak istedim.Canım anneannesi demişsin.Bu yaştakilere biz söz söylemeyiz ki...Sende zaten bu bilinçtesin...Ne güzel...

Son düzenleme:
Bnece bunları hiç kafana takma , eşin beğenmiş sevmiş almış gerisi önemli değil kim ne derse desin .

Bu insanlar niye bu adar herşeye karışırlar anlamam ki

Sende deseydin rahatlıktan annananne kocam bana çok iyi bakıyor diye

kilolu bi bayanmısın evleneli daha 3 ay olmuş 3 ayda nekadar değişmiş olabilirsin ki
bu yaşlılarda iyice b... çıkardı valla yaaa eleştiriyorlar yada araya bölesoğukluk sokuyorlar

3 ayda ne kadar değiştim.4 kilo verdim sanırım onun sarkıklıgından bahsediyor fakat ben aynı benim öyle bi durum olsa ben hissederim herkesten evvel

bizim ananemizde sorun cıkartınca kötü bişey demedim ki ben diyor.ki bende kötü niyetle söyledigine inanmıyorum ama her konuda böyle konusması ilk aklına geleni pat diye söylemesi asırı sinirlerimi bozuyor

haha iyi bi cevap olabilirmiş ama demedim ne bileyim.biri bana bisey dedigi zaman bende otomatik bi kilit durumu olusuyr tıkanıpp kalıyorum

Insanin kendine guveninin tam olmasi gerek once. Sonrasinda bu kadar elalemin lafini takmayiz gibime geliyor ama bende de bu boyle olmuyor ne yazikki.

Ne oldugumu bilsem de, ya da sadece gorsellik demeyelim, normal meselelerde hakli oldugumu bilsem de olusan bir tatsizlik gunlerce canimi sIkmaya yetiyor.

Bu yuzden size sallamayin desem ne kadar etkili olur bilmiyorum. O yuzden arkadaslarin yapacagi yorumlara benim de ihtiyacim var sanirim

Son düzenleme:
evet ananeciğim sana yetişemezsem de kendi çapımda ben de sarktım demek geliyor

ahahaha bunu dersem bir daha asla yüzüme bakmaz.yaşlı maşlı ama kilo takıntısı var ikide bir tartılır ve 70 kiloyu geçmemeye özen gösterir.kendileri öyle yetişmişler herkeste onlar gibi olsun istiyorlar.hadi ben neyse diyorum bazen ama benim anneme bile karıstırıgını gördüm.yok okadar seker atma okadar ekmek yeme vs

bizim ananemizde sorun cıkartınca kötü bişey demedim ki ben diyor.ki bende kötü niyetle söyledigine inanmıyorum ama her konuda böyle konusması ilk aklına geleni pat diye söylemesi asırı sinirlerimi bozuyor

yaşlılar birazkilollu olunca gözlerini dolduruyor daha iyi geliyor zayıflamanı istememiş olabilirlermi acaba
çünkü ben evlendiğimde beni görmeyen bi akrabaları yaşlı tabi bi göreyimdemiş şu gelini beni çağırdılar
indim aşağıya bende aşırı zayıftım şimdi hala 50 kiloyum dahada zayıf yani
kadın beni beğenmemişti zayıfım diye :))))

yok bizimkiler kesinlikle kilo sevmiyorlar.benimde eşim nişanlıyken cok zayıftı.gözlerinin altı falan cökük duruyordu.annesi bakmamıs üsenmiş.evlendik kilo aldı güzelleşti ona bile cok kilo aldın yeme diyorlar ki okadar da kilo almadı eli yüzü düzeldi hepsi o.takıntılılar.hasta olsam mazallah ozaman ne halt yerlerdi acaba

o zamn laf olsun torba dolsun diye sölemişlerdir kimene ki, eşin seni böle beğenmiş ve evlenmiş takma salla gitsin yaşlı zaten

bazıları sırf laf söylemek için konuşuyor boş boş düşünmeden, tamamen saçmalıyorlar, annene ne karışıyorki lüzumsuz iyi bir yapıştırmak lazım cvbını aslında ozaman haddini bilir anca annen yapsın sen bişy deme, sen bide beni çıplak gör deseydin mahsus abartıyor işte açık bulamayınca takma pörsümüş kadını

Kotu oluyor insan yau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…