Eşimin ananesi sürekli beni eleştiriyor.Özellikle kilom konusunda.Beni böyle gördüler,eşimde böyle kabul etti ve evlendik.Biraz önce ananesi geldi konuşurken kilodan açıldı muhabbet.Ne dese beğenirsiniz,bu sıralar sarktın sanki sen dedişoka girdim bişey desen olmaz yaşlı başlı kadın,olabilir demekle yetindim.Ama içime oturdu resmen okadar mı kötüyüm dedim kendi kendime.
kilolu bi bayanmısın evleneli daha 3 ay olmuş 3 ayda nekadar değişmiş olabilirsin ki
bu yaşlılarda iyice b... çıkardı valla yaaa eleştiriyorlar yada araya bölesoğukluk sokuyorlar
Bu hayatta mutlu olmk istiyorsak bazı insanların söylediklerini dikkate almamayı öğrenmeliyiz bence.Kimisi kötü niyetli moral bozmak için yapıyor kimiside ağzını açıp konuşuyor.Çevremizde iletişim sanatını bilen kaç kişi var?
Yaşıtın olsa seni kıskandığı için hasetinden söylüyor diyeceğim ama değil.
Bazı insanlar iletişim becerilerini geliştirmek için çaba göstermiyorlar ve akıllarına geleni söyleyiveriyorlar,art niyetleri olmasa bile böyle tatsızlıklar yaşanıyor.
Hergün moralini bozacak sözler söyleyen biri ise kibar bir şekilde uyarman gerekebilir ama arada sırada gördüğün birinin söylediklerine bence takılma...
Ek yapmak istedim.Canım anneannesi demişsin.Bu yaştakilere biz söz söylemeyiz ki...Sende zaten bu bilinçtesin...Ne güzel...
haha iyi bi cevap olabilirmiş ama demedim ne bileyim.biri bana bisey dedigi zaman bende otomatik bi kilit durumu olusuyr tıkanıpp kalıyorumBnece bunları hiç kafana takma , eşin beğenmiş sevmiş almış gerisi önemli değil kim ne derse desin .
Bu insanlar niye bu adar herşeye karışırlar anlamam ki
Sende deseydin rahatlıktan annananne kocam bana çok iyi bakıyor diye
evet ananeciğim sana yetişemezsem de kendi çapımda ben de sarktım demek geliyor
son smileyini sevsinleraman boşver yaşlı bunağı
seni beğenen beğenmiş, onlara ne oluyor
bizim ananemizde sorun cıkartınca kötü bişey demedim ki ben diyor.ki bende kötü niyetle söyledigine inanmıyorum ama her konuda böyle konusması ilk aklına geleni pat diye söylemesi asırı sinirlerimi bozuyor
yaşlılar birazkilollu olunca gözlerini dolduruyor daha iyi geliyor zayıflamanı istememiş olabilirlermi acaba
çünkü ben evlendiğimde beni görmeyen bi akrabaları yaşlı tabi bi göreyimdemiş şu gelini beni çağırdılar
indim aşağıya bende aşırı zayıftım şimdi hala 50 kiloyum dahada zayıf yani
kadın beni beğenmemişti zayıfım diye :))))
yok bizimkiler kesinlikle kilo sevmiyorlar.benimde eşim nişanlıyken cok zayıftı.gözlerinin altı falan cökük duruyordu.annesi bakmamıs üsenmiş.evlendik kilo aldı güzelleşti ona bile cok kilo aldın yeme diyorlar ki okadar da kilo almadı eli yüzü düzeldi hepsi o.takıntılılar.hasta olsam mazallah ozaman ne halt yerlerdi acaba
bazıları sırf laf söylemek için konuşuyor boş boş düşünmeden, tamamen saçmalıyorlar, annene ne karışıyorki lüzumsuz iyi bir yapıştırmak lazım cvbını aslında ozaman haddini bilir anca annen yapsın sen bişy deme, sen bide beni çıplak gör deseydin mahsusabartıyor işte açık bulamayınca takma pörsümüş kadını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?