Sonuçta sizde farkındasınız kilolu olduğunuzun.. Ve bundan dolayıda barışıksınız kendinizle rahatsız olsanız zaten kilo verirdiniz... Yaşlı sonuçta sizi kırdığının farkında olmaz insanlar yaşlandıkça bebekleşiyor... Dediklerini takmamaya çalışın..
ayy şekerim bi zayıflıyımda ondan sonra neye kulp bulacaklar bakalım merak icerisindeyim.annemlere gittim gören herkes aa kilo vermişsin dedi.babamda öyle dedi bende dedim kilolu diyorlar bana daha vercem dedim kim diyo onu öyle daha nerene zayıflıcaksın iyisin böyle falan dediler moralim az da olsa düzeldi he bide kk sayesinde :)
yaşlı teyze sonucta anneanne hastalıklardan korkuyordur da yemeyin diyordur..takma hiç kafana desin he de geç yalnız öyle 80-90arası bi şeysen spor yap dikkat et canım kilo gerçekten sağlık için tehlikeli görünüş olarak da kadına yakışmıyor ..
ayy şekerim bi zayıflıyımda ondan sonra neye kulp bulacaklar bakalım merak icerisindeyim.annemlere gittim gören herkes aa kilo vermişsin dedi.babamda öyle dedi bende dedim kilolu diyorlar bana daha vercem dedim kim diyo onu öyle daha nerene zayıflıcaksın iyisin böyle falan dediler moralim az da olsa düzeldi he bide kk sayesinde :)
kızmakta haklısın ama boşver takma
banada bazen(hamileyken ve dogum sonra)ne kadar kilolusun diyenlere valla kocam begeniyor sorun yok dedim
şimdi sezeryanla dogum yapmama ragmen ne kilo kaldı ne göbekmana veren yok
ha zayıflamak için ugraştım mı yoknasıl oldu bende anlamadım
eşin bişey demiyorsa sorun yok
zayıfla diye mi söylüyolar acaba
böyle insanlar çok çünkü pat diye çok kilo almışsın şöylesin böylesin diyiverirler kırılıp kırılmayacağını hiç düşünmezler
zaten sizi o şekilde görmüşler niye sorun yapıyolar ki saçma
zayıfla diye mi söylüyolar acaba
böyle insanlar çok çünkü pat diye çok kilo almışsın şöylesin böylesin diyiverirler kırılıp kırılmayacağını hiç düşünmezler
zaten sizi o şekilde görmüşler niye sorun yapıyolar ki saçma
ahahaha bunu dersem bir daha asla yüzüme bakmaz.yaşlı maşlı ama kilo takıntısı var ikide bir tartılır ve 70 kiloyu geçmemeye özen gösterir.kendileri öyle yetişmişler herkeste onlar gibi olsun istiyorlar.hadi ben neyse diyorum bazen ama benim anneme bile karıstırıgını gördüm.yok okadar seker atma okadar ekmek yeme vs
evet aynen! eski jenerasyonlarin surekli kilo takintisi vardir! zayifsan siskasindir kilo alman lazim kadin dedigin etli butlu olurmus, kiloluysan azcik zayifla kibar ol kocan sevmez seni derler! pff kendi babaannemde oyle evlenmeden once derdi kilo ver azcik gelin olacaksin derdi, esimin anneannesi de ayni sekilde kizim sen azcik kilo versen iyi olur bak diyodu surekli evlendik konu kapandi çok sukur nedense haha ama surekli gordugunde derdide yani sen sanki gene kilo almissin biz demistik oysa kaybet diye sen ustune gene almissin der suzerdi beni sanki onun koynuna gircem tovbe yaaa salla takma he he de geç alinmaya gerek yok bence butun yaslilar oyle yaaa