Patavatsızlıkta sınır yok!

Gecen yil Turkiyey gottigimde kendi akrabalrim kilomla cok dalga gectiler.ben hep coz zayiftim cunku ama 5 yilda 55 kg 90 ciktim 3 oglum var.millete sirf gicikligina kocam cok iyi bakiyor sizinki bakmiyor galiba dedim agizlarini acamiyor ben dalga geciyordum.donuste 10 kg verdim bu seferde kocamin yoklugu belli oldu dimi dedim.
Millet kendine baksin once sirf hasetlikten zayif olsam bu seferde cokmussun diyeceklerdi.akrabalar arasinda deil 3 cocuk 2 cocugu olan yok.

yaşlıların çoğu patavatsız oluyor,bunlar bunama belirtileri sanırım gül geç kafaya takmaya değmez.

aman canım boşver hiç takma bak benimde çok kilom yok boy 173 kilo 66 ama kvdem sürekli ben evlenirken kilom 55di der durur diyemiyosun işte bacak kadar boyla bende o kiloda olurum diye bu sıra eltimde taktı ben evlenirken manken gibiydim fln diye ağzıma geliyo kısa boylu manken mi diye de neyse yaa benimde nişanlım ben seni böyle beğendim zayıf birini istesem zayıf biri olurdu hayatımda değişme diyor o yüzden hiiiç üzülme manken gibi olsan bu seferde çöp gibisin giydiğini yakıştıramıyorsun diyecekler

Zayıf olsan da başka kulp bulurmuş gibi
3 aylık evliymişsin ne kadar değişmiş olabilirsin ki
Anneanne senin gözlerde beni yeni seçiyo galiba deseydin

Bence fazla sessizlik te iyi bişey değil
Herkes efendilikten anlamıyor çünkü
Zamanla sende anlayacakısn bunu

Ne mankeni konu mankeni herhalde hahahah diye bir bozsaymışsın keşke onu.

Ne mankeni konu mankeni herhalde hahahah diye bir bozsaymışsın keşke onu.

hahahhaa gece gece güldürdün beni laf ağıza geliyodaa yutuyorsun işte ...
cidden 150 boyu var kvdemın kadın benle kilo yarıştırıyo şeytan diyoki
anne bırak kiloyu eskiyi gel bakılım yanıma bir boyunun ölçüsünü alayım de diyorda işteee

Bence yutma çok ağır şeyler de söyleme ama susma da.
Boylusun maşallah belli ki bu biraz kıskançlık yapmış onlarda.
Kaynanan neyse diyebilir de eltinin böyle bir şey demesi onun haddine değil.

Son düzenleme:
Bence yutma çok ağır şeyler de söyleme ama susma da.
Boylusun maşallah belli ki bu biraz kıskançlık yapmış onlarda.
Kaynanan neyse diyebilir de eltinin böyle bir şey demesi onun haddine değil.

ya aramızda en az bir kariş boy farkı var kilo yazışındalar anlamıyorum arkadaş ha şuan yeni bir taktik geliştirdimmm
ben çok açık sözlüyüm lap diye söylerim aa dik dik konuşurum bu sefer hakaret ettim sanıyorlar espisiyle laf sokmayı öğrenmem lazım

Eltine gerekirse o şekilde cevap ver çünkü hakediyor hadsizlik yapıyor ona ne senin kilondan falan.
Kaynana daha tatlı dilde söyle mesela anne ama boyum uzun zayıf olsam hoş durmaz hem oğlun da istemiyor zayıflamamı falan de.
Ben kilomdan çok memnunum, herkes de çok beğenir fiziğimi falan de.

zayıflamışsını ima etmiş bence annemde sarkmayı bu manada kullanır. baksana ben sarktım sanki cikom der ara ara tontik fıstığım benim

Sen boyuna gore kilolu degilsin ki,sacmalamak istemis onlar

zayıflamışsını ima etmiş bence annemde sarkmayı bu manada kullanır. baksana ben sarktım sanki cikom der ara ara tontik fıstığım benim
Hiiicc sanmiyorum tatlim yaa.suzuyolar ayaga kalktiginda popon mopon nasil diyr hissedip goruyosun.

yaşlıların çoğu patavatsız oluyor,bunlar bunama belirtileri sanırım gül geç kafaya takmaya değmez.

Spora gidicem duzenli sarkigida gostercem.insan kendinden tiksiniyor.bide durmadan yedirmeye calisir ye sunuda ye bunuda.sonrada esime soyler sunu yedik diye.bi kez yapti bende dedim senle bi daha bisey yemem hem zorla diyetimi bozduruyosun hemdr soyluyosun diye.diyete giriyosun aman allahim isrardan getir yiyeyim oluyor durum
Diyeti saliveriyorsun bu kezde ee sen naptin yapmiyosun herhalde kilo aldin sankiler falan

Oylede bi gelinleri var suratsiz asabinhadi kiyamiyorum bozmayayim diyorum.cunku digeri her lafta sokusturuyor lafi

Canım yaşlılar hep öyle babannem annennem bana neler diyolar.sen bu boğazla zayıflayamazsın,nasıl kızsın sen..şimdiden böyleysen evlenince nolacaksın,kilo verincede sen kilo mu aldın diyolar deliriyorum :) boşver ya insanların işi gücü yok eleştirmeye bayılıyorlar onlar sana laf söyledikçe sen dikine git ağızlarını açamazlar.

sende hadi ya aldıgınızda da böyleydim deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…