Evet canım.destina peri parlak mı?
Yooo paylaşmak ben zaten yıkıldım resmen ailesinin allah yardımcısı olsun isim bile vermedim zaten.Lütfen duyarlı olup resimleri orda burda paylaşmayalım. Aileleri tanıdıkları görüyor,ailesi görürse kahrolur boyle destek değil köstek oluyoruz. Ve paylaşmakta yasak.
Çok geçmiş olsun cnm Allah ölenlerin ailesi ve yaralilara yardım etsin.arabaya arkadan carptilar zannettik.saniye farkla kurtulduk ve pskoloji alt ust
Evet 26 yaşında ailesinde sanırım patlamada kaybetmiş demin sosyal medyaya resim atuşlar iki saat önce çekildiği resim ve 2 saat sonra çekildiği resim resmen şok oldum kolu kopmuş aman allahım insanların her parçası bir yerde resimi paylaşdim ama yasak olup olmadığını bilmiyorum resmen şok içindeyim.Biz böcek öldürmeye korkak en bakın nasıl öldürüyorlar insanları. Allah zalimler hakkından gelsin.
Allaha havale duyarsız k alamıyorum yeminle içim kan agliyorAllah bin belasını versin hepsini kahretsin tüm bu terör örgütüne yardım edeni koruyanı destek vereni..Hepsini allah kahretsin ..Kahhar ismiyle kahretsin hepsini
Sanırım bu konu ile ilgili fikir ya da taziye paylaşmamızı istemiyor site yönetimi
Sabah patlama ile ilgili açılan konuyu sildiler
Biz sadece kaynana, görümce konularında fikir beyan etmeye izinliyiz ....
kk'da da yayın yasağı var deseneSanırım bu konu ile ilgili fikir ya da taziye paylaşmamızı istemiyor site yönetimi
Dün "Ülkemin Bir Derdi Var" konulu başlığımı kapattılar, gerekçe olarak da siyaseti gösterdiler. Herkes biliyor asıl sorumluları, onun için korkuyorlar, halbuki maksat siyaset konuşmak değil, birlik olmak, önlem almaktı ama ne çare. 3 maymunu oynayalım, kaynananın derdi en mühimi, yarın bombalar üstümüze atıldığında da kaynana kurtarır belki bizi.
Patlamayla ilgili siyaset bölümünde fazlasıyla yorumlar yapılıyor zaten.BDVde siyaset yasak.Düşüncelerinizi oraya yazabilirsiniz.Konusu kapanan arkadaş ta orada rahar rahat yazdı yorumunuSanırım bu konu ile ilgili fikir ya da taziye paylaşmamızı istemiyor site yönetimi
Patlamayla ilgili siyaset bölümünde fazlasıyla yorumlar yapılıyor zaten.BDVde siyaset yasak.Düşüncelerinizi oraya yazabilirsiniz.Konusu kapanan arkadaş ta orada rahar rahat yazdı yorumunu
O bölümde BDV kadar yoğun oluyor.Derdini oraya da yazabilir.Birisi dert olarak gördüğünden buraya açmış demek ki
O bölümde tartışın, bu bölüme yazın saçmalığı canımı sıkmaya başladı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?