İşte benim bamtelim bu nokta anneliğin vermiş olduğu üzüntü oda bizim evladimizBen bugün internette bir gazetede okudum kızın babası dogmadan ölmüş annesinden baska kimsesi yokmus yıkıldım o anne ne haldedir simdi yazık günah.. bide olaydan hemen 2 saat önce gotoğraf koymus ya işte en fazla yıkıldığım şey bu. Can güvenligimiz yok şuan mesela bu yorumu yapıyorum ya, belki 5 dakika sonra ölücem. Yani her an her sey olabilir şu hayatta çok üzücü. O kızın annesine allah sabır versin ben dayanamazdım hiç
İşte beni en çok düşündüren şey bu.. dün bu saatte hepsi hayattaydı kim bilir bazısı yemek yiyordu bazısı annesiyle konusuyordu bazısı arkadadlarıyla.. bazısı dertlerini düşünüyor mutsuzdu.. birkaç saat sonra neler olucağını hiç biri bilmiyordu.. Allah sabır versin gerçekten dayanılcak gibi değilDün akşam ölen canlar , dün bu saatlerde yaşıyorlardı , onların da umutları ve hayalleri vardı hayata , dair yaşama dair, haince yaşamlarından koparıldılar , mekânları cennet olsun Allah ailelerine sabır versin
amin.. mekanları cennet olsun..Yok yok paylaşmayız zaten Kıyamam rahat uyusun yavrucak
Siz nerde gördünüzGözleri açık vefat etmiş,gördüm çok üzüldüm..Diyecek bir şey bulamıyorum.Rabbim sabır versin,ailelerine.
Asla amacım muhalefet değildi.Bilmeden yargılamayın.Dünde konu açan şahıs konusunun kapanmasından dolayı siyaset topiğinde Muneye sitem etti.Mune de konuyu okuduğunu yorumların siyasete yönelik olabileceğini o yüzden kapattığını söyledi.Belki siyaset topiğini çok fazla bilmiyordur yoğun olduğunu o yüzden bilgilendirmek amaçlı yazdım.Asıl yorumuma muhalefet yapan sizsiniz.Kadının derdi buysa buraya yazar Allah aşkına burnunda sivilce çıkan konu açıyor, kadın üzülmüş konu açmış. Siyasete açsa ne alaka Siyaset mi bdv mi de dersiniz o zaman. Maksat muhalefet.
Patlamayla ilgili siyaset bölümünde fazlasıyla yorumlar yapılıyor zaten.BDVde siyaset yasak.Düşüncelerinizi oraya yazabilirsiniz.Konusu kapanan arkadaş ta orada rahar rahat yazdı yorumunu
Kadının derdi buysa buraya yazar Allah aşkına burnunda sivilce çıkan konu açıyor, kadın üzülmüş konu açmış. Siyasete açsa ne alaka Siyaset mi bdv mi de dersiniz o zaman. Maksat muhalefet.
Al bendende o kadar çok etkilendim bugün evde cenaze Merasimi var yaşayın bide o suriyeliler in gözlerinin önünde yakınları öldü Düşünsenize. Mahvoldu ülkeleri rabbim bizim vatanımız topragimizi çocuklarımızı Namusumuzu korusun bizi korumak uğruna hergün onlarca gencecik askerde gidiyorbütün gün psikolojim alt üst oldu. hayatımda ilk defa toplumsal bir trajedi için bu kadar mutsuz çaresiz huzursuz hissettim kendimi, bunca zaman yaşadıklarımızın bir toplamıydı belki de. bir yakınımı o patlamada kaybetsem belki anca bu kadar üzlebilirdim. zaten yarın öbür gün kendi başıma veya bir yakınımın başına gelmeyeceğinin garantisi var mı sanki bunun? kimin sözü hatırlamıyorum, internette şöyle bir şey okudum: " Suriye li nin biri şöyle diyor, zaman zaman ülkemizde bu tarz patlamalar olurdu, aldırış etmezdik. Ta ki evimizin üstüne bombalar yağana kadar." Sonumuz benzemese bari....Çok korkunç, çok...
Pardon hangi resmîKonu sahibi merak ettim o resmi neden paylaştınız ?
Profilim orda avatar var ordan yükleyen canimKonu sahibi merak ettim o resmi neden paylaştınız ?
Neden sordunuz anliyamadim fakat üzüm süre önce paylastimKonu sahibi merak ettim o resmi neden paylaştınız ?
Pardon hangi resmî
Profilim orda avatar var ordan yükleyen canim
Ben paylaşmadim ki gördüm sadeceSosyal medya da paylaştığınızdan bahsettim . Yasak olmasından endişe ettiğiniz resmi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?