Patlamada ölen 16 yaşında bir kiz

İşte benim bamtelim bu nokta anneliğin vermiş olduğu üzüntü oda bizim evladimiz

İşte beni en çok düşündüren şey bu.. dün bu saatte hepsi hayattaydı kim bilir bazısı yemek yiyordu bazısı annesiyle konusuyordu bazısı arkadadlarıyla.. bazısı dertlerini düşünüyor mutsuzdu.. birkaç saat sonra neler olucağını hiç biri bilmiyordu.. Allah sabır versin gerçekten dayanılcak gibi değil

Gözleri açık vefat etmiş,gördüm çok üzüldüm..Diyecek bir şey bulamıyorum.Rabbim sabır versin,ailelerine.

Beni teselli eden tek şey onların şehit olması ve cennetlik olduklarını düşünmek. .ama geride kalan yakınlarının çektikleri acı var ya ahhhh allahım sabır versin onlara. .
Bütün terör örgütlerinin koku kurusun.Allah bin türlü belalarını versin!!

Kadının derdi buysa buraya yazar Allah aşkına burnunda sivilce çıkan konu açıyor, kadın üzülmüş konu açmış. Siyasete açsa ne alaka Siyaset mi bdv mi de dersiniz o zaman. Maksat muhalefet.
Asla amacım muhalefet değildi.Bilmeden yargılamayın.Dünde konu açan şahıs konusunun kapanmasından dolayı siyaset topiğinde Muneye sitem etti.Mune de konuyu okuduğunu yorumların siyasete yönelik olabileceğini o yüzden kapattığını söyledi.Belki siyaset topiğini çok fazla bilmiyordur yoğun olduğunu o yüzden bilgilendirmek amaçlı yazdım.Asıl yorumuma muhalefet yapan sizsiniz.

Allah terörüde terörü destekleyenlerinde bin türlü belasını versin!

bütün gün psikolojim alt üst oldu. hayatımda ilk defa toplumsal bir trajedi için bu kadar mutsuz çaresiz huzursuz hissettim kendimi, bunca zaman yaşadıklarımızın bir toplamıydı belki de. bir yakınımı o patlamada kaybetsem belki anca bu kadar üzlebilirdim. zaten yarın öbür gün kendi başıma veya bir yakınımın başına gelmeyeceğinin garantisi var mı sanki bunun? kimin sözü hatırlamıyorum, internette şöyle bir şey okudum: " Suriye li nin biri şöyle diyor, zaman zaman ülkemizde bu tarz patlamalar olurdu, aldırış etmezdik. Ta ki evimizin üstüne bombalar yağana kadar." Sonumuz benzemese bari....Çok korkunç, çok...

Patlamayla ilgili siyaset bölümünde fazlasıyla yorumlar yapılıyor zaten.BDVde siyaset yasak.Düşüncelerinizi oraya yazabilirsiniz.Konusu kapanan arkadaş ta orada rahar rahat yazdı yorumunu

Ben ne yorumu yazdım anlamadım ? Ben o konuya sadece dünkü konumun neden kapatıldığını sordum, başka bir yorum yapmadım. Lütfen yanlış yorumda bulunmayın.

Kadının derdi buysa buraya yazar Allah aşkına burnunda sivilce çıkan konu açıyor, kadın üzülmüş konu açmış. Siyasete açsa ne alaka Siyaset mi bdv mi de dersiniz o zaman. Maksat muhalefet.

Ne kadar doğru! Kaynanam istediğim altını almadı, sevgilim hesabı ödemedi, arkadaşım mesajıma şu cevabı yazdı diye soru soranların derdine çare bulurken, ülke elden gidiyor birlik olma zamanı ve bu birlik kadınla başlar ne yapalım diye soranın derdi yasaklanıyor. Ben anlamadım bu işi.

Al bendende o kadar çok etkilendim bugün evde cenaze Merasimi var yaşayın bide o suriyeliler in gözlerinin önünde yakınları öldü Düşünsenize. Mahvoldu ülkeleri rabbim bizim vatanımız topragimizi çocuklarımızı Namusumuzu korusun bizi korumak uğruna hergün onlarca gencecik askerde gidiyor

Daha 16 yaşında. Tek çocuk.Annesi yapayalnız kaldı. O kadar da güzel ki.. Allahım sen aklıma mukayyet ol Nasıl acı yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…