Patlamada ölen 16 yaşında bir kiz

O bölümde BDV kadar yoğun oluyor.Derdini oraya da yazabilir.

Görüşümü belirttim neden bu ısrar ???
Tartışma niyetinde değilim
Ancak madem görüş belirtmek serbest neden siliniyor konular??
Ama Bdv de ama başka bir bölümde, kapatılabilir diğer konular gibi ama kapatılmıyor, siliniyor işte buna üzüldüm anlıyor musun, yani dert oraya buraya yazılmış meselesi değil, gösterilen direnç anlatabildim mi ??

Silinmiş mi ki?

bende gördüm o kızı gerçekten çok üzüldüm.. o kız ve daha niceleri.. hepsinin mekanı cennet olsun..
arkadaşlar o resimleride paylaşmayalım yakınları için en azından..

Allah yardımcımız olsun. Yakınlarına sabır versin. dünya nereye gidiyor böyle ALLAH'im sen zalimlere fırsat verme. Amin

Valla içimiz yanıyorken, anaların babaların bağrına ateş düşmüşken kayınvalide derdi, yok bebeğe isim önerisi kaldıramıycam ben. Mahalle yanıyorken saçını tararmış ismi lazım değiller, işte öyle geliyor bana. Kaldıramıyorum.

O bölümde BDV kadar yoğun oluyor.Derdini oraya da yazabilir.

Kadının derdi buysa buraya yazar Allah aşkına burnunda sivilce çıkan konu açıyor, kadın üzülmüş konu açmış. Siyasete açsa ne alaka Siyaset mi bdv mi de dersiniz o zaman. Maksat muhalefet.

Değil mi hiçbir şekilde siyaset ismi geçmiyor naçizane üzüntümuzü belirtiyor sadece.

Allah o s.... lerin bu dünyada olmasa bile ahirette hesabını zaten soracak bunlar hesap kitap bilmeyen mahluklar hepsini lanetliyorum tükenmedi gittiler bit gibi uruyo lar kokleri kurusun insallah

Değil mi hiçbir şekilde siyaset ismi geçmiyor naçizane üzüntümuzü belirtiyor sadece.

Üzüntülüyüm, öfkeliyim, çaresiz hissediyorum
Hiç bir şey yapamamak içimi daha çok acıtıyor
Sabahtan beri agresifim herkese, utanç duyuyorum aldığım nefesten
O ateş düşmüş ocaklarda nefes alamazken insanlar, ben yediğim yemekten, içtiğim sudan utanıyorum

Bende öyleyim inanin ki kardeşlerimiz kan ağlıyor maalesef.

Ben bugün internette bir gazetede okudum kızın babası dogmadan ölmüş annesinden baska kimsesi yokmus yıkıldım o anne ne haldedir simdi yazık günah.. bide olaydan hemen 2 saat önce gotoğraf koymus ya işte en fazla yıkıldığım şey bu. Can güvenligimiz yok şuan mesela bu yorumu yapıyorum ya, belki 5 dakika sonra ölücem. Yani her an her sey olabilir şu hayatta çok üzücü. O kızın annesine allah sabır versin ben dayanamazdım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…