Patlamak üzereyim... Yardım:(

yıllardır eve kola almam.sadece misafir gelecekse...
kolayı bırak hemen.süslen püslen kendine bak.
yani değiştiğini görsun biraz.:teytey:
kız arkadaşından bahsederse kır kafasını:oklava::oklava::oklava:

eşine çok yüz vermiş onu çok kıskandığını belli etmişsin
oda şimdi böyle şeyler yaparak seni kıskandırmaya çalışıyor,sen kıskandıkçada hoşuna gidiyor herhalde
umrunda değilmiş havası ve,kıskandığını belli etme,hiç oralı olma bakalım ne yapacak

kıskandığını belli etme benceamacı seni kıskandırmak olabilir güçlü ol olaylara fırsat verme bence

Tavrını koy bence.Bu şekilde davrandığı zaman günlerce konuşma bak bakalım birdaha böyle yapabiliyor mu?Amacı seni kızdırmak bu belli ama taviz verme.Benim eşim şakasını dahi yapamaz.O cüreti gösteremez.Sen gereken tepkiyi göster eminim bir daha yapamaz.

eşin çok terbiyesiz, aile hayatı bilmeyen çocuk ruhlu bir erkek....kilo aldığın için sana bunları söylemeye hakkı yok...

eşinin terbiyesizliğine çok kızdım...tavrını koy, kendini ezdirme....

bu benim için boşanma sebebidir...senin şartlarını bilmiyorum ama böyle bir erkekle nereye kadar?

ailesinden yardım iste...aile büyüklerine durumu anlatırsan belki utanır ve keser bu terbiyezliğini. Allah yardımcın olsun.

Bu nasıl saygısızca, terbiyesizce bir davranıştır!

Aşığım aşık mı diyor? Neden kendini hırpalıyorsun, git çok ciddi konuş...

Ben bir bayanım başka bir erkeğe aşığım desem ne hissedersin de...

Ne demek ya, nasıl sinirlendim... Bence kendini boş yere parçalıyorsun, eşine sözlerinde haddini bildirmelisin.

Kola bağımlılığın ile ilgili olarak; gerçekten çok ciddi bir şekilde abartmışsın, bununla ilgili herhangi bir tedavi görmeyi düşünmez misin?

benim sorunum esim son 3 haftadir surekli eski kizarkadasindan cok bahsetmeye basladi onu ovmeler kirmizi araba gordugunde kim o demeler omu demeler vay be cok degismis cok cekici cok guzel demeler ben tepki verdikce ya guluyo ya aaa ne ayip onun hakkinda oyle konusma bilmem demeler :(:( inanin uzuluyorum ilk evlendigimde 53 kiloydum iki coocuktan sonra simdiki kilom 76 ve hicveremiyorum daha dogrusu kolabagimlisiyim kolayi birakamiyorum istahim yok yemekle aram ic yok mutsuzummm

ah şu erkekler, bakar mısınız arkadaş hemen kendini eleştirmeye durmuş...arkadaşım, eşinde evlendiğinde gençti sonuçta, o hep aynı mı kaldı..sen eski erkek arkadaşından bu şekilde bahsediyor musun peki? tabi ki hayır, niye hemen hata arıyorsun kendinde..bence eşinin yaptığı gerçekten hoş değil..

bence önemsemıyormus gıbı davran sende tv bır erkek gorunce vay be de falan o tepkı gosterıncede demekkı ınsan kotu oluyormus de bazen erkekler eslerını kızdırmaya kıskandırmaya calısırlar benımkıde bır ara oyleydı tabı ben kıskançlık krızlerı gecırırdım ama sonra vay be su super bu sefer o catladı kıskançlıktan bır dahada agızndan oyle bırsey duymadım bence fazl takma kafana

Eşin hakkında pek birşey diyemeyeceğim ama ben böyle bir durumda "o kadar istiyorsan kapı orda, çık git ve dönme bir daha" demeyi tercih ederim ki kafeste keklik sanmasın beni.. ama benim diyeceklerim kola ile ilgili ve gerçek.. x bir arkadaşım x bir şehirde x bir cola fabrikasında çalışmış ve asla cola içmez, çünkü colaları şişelerken içinde fare ölülerinin, fare kanlarının (şekere çok gelirlermiş) vs. parçalarının da olduğuna birebir şahit olmuş.. Polemik olmasın diye x olarak yazdım ama bunu gerçekten yaşamış, senin gibi bir cola bağımlısı arkadaşıma anlattıktan sonra o da hayatından çıkarttı ve bu boşluğu suyla doldurarak çok da güzel kilo verdi..

konuyla ilgisi yok ama,bu kadar iğrenç olduğunu duymamıştım:1shok: teşekürler aydınlattığın için.yanımda cola içerlerken çok canım çektiğinde yarım çay bardağı içerdim şimdi hiç içmem artık.:1no2:

sen dövemiyorsan eşini ben seve seve üstlenirim bu göreviii
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:oklava::oklava::oklava::oklava::oklava:

Hangi hakla söyler bunu bir erkek acaba hiç aklım almadı ya tövbe tövbe...
herhalde ben olsam önce uyarırdım eger bi daha yaparsa da kapıyı gösterirdim kimle olmak istersen ona git derdim..

pes doğrusu pesss :oklava:
vallahi yazdım yazdım sildim böyle şımarık ,ahlaksızca bir davranışa ne denirki arkadaşların eline sağlık hepsi çok güzel yorumlamış :enbuyukkk:
sen kendine güven cnm kilonla filan bunun alakası yok bazı erkekler öyle nankördürki ,
onlar için eşlerini aldatmanın bahanesi çoktur ..önemli olan biz kadınlar herzaman dimdik durucaz ve ezdirmicez kendimizi ..
o söylediği zaman böyle şeyleri sende karşılıksız kalma , ve kıskandığını asla belli etme bu onların kendini bişi sanmalarına yol açıyor :oklava:
ve kadının en büyük düşmanı yine kadındır bunu bir kez daha görmüş olduk :1no2: ona karşıda gardını al ..sonuçta sen nikahlı eşisin bunu anlasın ve vazgeçsin :kızgın:

benim sorunum esim son 3 haftadir surekli eski kizarkadasindan cok bahsetmeye basladi onu ovmeler kirmizi araba gordugunde kim o demeler omu demeler vay be cok degismis cok cekici cok guzel demeler ben tepki verdikce ya guluyo ya aaa ne ayip onun hakkinda oyle konusma bilmem demeler :(:( inanin uzuluyorum ilk evlendigimde 53 kiloydum iki coocuktan sonra simdiki kilom 76 ve hicveremiyorum daha dogrusu kolabagimlisiyim kolayi birakamiyorum istahim yok yemekle aram ic yok mutsuzummm

esinin eski kiz arkadasindan bahsetmesi cok buyuk terbiyesizlik hic yakistiramadim :kızgın: ama bu olaya kesinlikle tepkisiz kalmamalisin canim , kavga sorun cikartmadan (gerekise cikartilirda) baktin gene o kiz hakinda konusmaya kalti onu oracikta bulundugunuz yerde yaliniz birak ve git !! eger arabadaysan arabayi durdurmasini soyle ve in arabadan, sokaktaysaniz aksi yonde git ve tebkini ver...
1 olur 2 olur ama 3 olmaz!! de bu terbiyesizlik de!! ne yapmaya calistigini anlayamiyorum de!! ve seninde bir gururuyun oldugunu empati yapmasini soyle !! hala devam ediyorsa tepkisiz kalma git onu al de bence !!...
colaya gelince bir bardak cola icerisinde 20 tane seker var canim!. birakamazsin anliyorum cunku cola bagimlilik yapiyor:delphin: ama en azindan light ini ice bilirsin ilk zamanlar tadi guzel gelmeye bilir ama zamanla normal colayi icemez oluyor insan kendimden biliyorum sengözlerimebaksanab

ya yuz vermeyeceksiniz erkeklere iste yine bi ornek. arkadasim bi dahaki sefere eger bahsederse tepkini kesinlikle ver yoksa bu gibi seylerin hic sonu gelmez.oyle bi kendine bakim yapki esinin dudagi ucuklasin ise kilolarindan basla avrupadasin fitnes centerler var git. kola yerine su ic,bitki caylari lahana suyu maydonoz suyu ic kilo vermene yardimci olur sacina makyajina yani bakima onem ver bak ozaman kendine guvenin nasil gelir.bide pozitif dusun surekli onlari dusunup kendine miknatis gibi cekme

:bbo:
Eşin hakkında pek birşey diyemeyeceğim ama ben böyle bir durumda "o kadar istiyorsan kapı orda, çık git ve dönme bir daha" demeyi tercih ederim ki kafeste keklik sanmasın beni.. ama benim diyeceklerim kola ile ilgili ve gerçek.. x bir arkadaşım x bir şehirde x bir cola fabrikasında çalışmış ve asla cola içmez, çünkü colaları şişelerken içinde fare ölülerinin, fare kanlarının (şekere çok gelirlermiş) vs. parçalarının da olduğuna birebir şahit olmuş.. Polemik olmasın diye x olarak yazdım ama bunu gerçekten yaşamış, senin gibi bir cola bağımlısı arkadaşıma anlattıktan sonra o da hayatından çıkarttı ve bu boşluğu suyla doldurarak çok da güzel kilo verdi..

kendin söyledin kızın seni çimdiklemesi şu anlama gelir eşini senden kıskanıyorum adam da tabi bak görüyormusun hala isteyenim var diye düşündü söylememeliydin ..adamının öz güvenini birazcık kırman yeterli yani kötüle biraz onu kavga etmeyin hee sakın bi müddet çirkin de giyindir onu bak bakalım nasıl oluyormuş kola işine gelince diyet al ..

yeniden merhaba arkadaşlar.. yorumlarinizi okudum hepinizden allah razi olsun .evet icimde firtinalar kopsada onu dinlemedim umursamadim takmadim 2 gundur ,tabi o sokta :)))) arabadayiz ay su adam cok yakisikli ay suna bak su gomlek uzerine neguzel oturmus faan filan esim hala sokta:))))ama gulmemek icin zor tuttum kendimi aslinda hosuma gitti niye daha once yapmadiysam:)))) ay ilk defa guluyorum ya efendim bu neki esime cocuklarimin bakmasini carsida isim oldugunu gec gelecegini bildirdim . gittim sacboyasi aldim saclarimi onceden actirmistim siyah boya aldim guzelecde bi kiyafet aldim eve geldim o annesigile gitti ben hemen saclarimi boyadim yeni aldigim kiyafetleri giydim suslendim bilezik kadar kuperleri taktim siktim parfumu:)))) cocuklar bile sok oldu aaaaaa anneee sen cok guzel oldun inanin cok mutlu oldum ,harika bi yemek hazirladim aksam geldi cocuklar aacmisti kapiyi ben masada,, sokagirdi oyle kalakaldi guldu hosuna gitti benden ozur diledi ve bida anmadi o kizin adini ... bu mahalleden tasinmayi hic dusunmuyorum aslinda ben kuduracgima onlar kudursun degilmi:)) bugun ilk kez kola icmedim onun yerine tang ictim icmemeye calisacgim ...bazi arkadaslarimiz bosanmaktan bahsetmis ben evlenirken gelinligimle girdim kefenimle cikarim demistim esim evet bana hata yapti bu yanlis bisey ama bosanmakla sorun cozulmez bence ...bazi arkadasimiz evde oturan cocuklu kadin asla degilim kendimi salmamin sebebi iki iste calisyosunuz hem sabah hem aksam ev yemek cocuklar derken kendimi cok yordum ... yinede yorumlariniz icin hepinize cok tsk ederim...SIZI SEVIYORUM

yeniden merhaba arkadaşlar.. yorumlarinizi okudum hepinizden allah razi olsun .evet icimde firtinalar kopsada onu dinlemedim umursamadim takmadim 2 gundur ,tabi o sokta :)))) arabadayiz ay su adam cok yakisikli ay suna bak su gomlek uzerine neguzel oturmus faan filan esim hala sokta:))))ama gulmemek icin zor tuttum kendimi aslinda hosuma gitti niye daha once yapmadiysam:)))) ay ilk defa guluyorum ya efendim bu neki esime cocuklarimin bakmasini carsida isim oldugunu gec gelecegini bildirdim . gittim sacboyasi aldim saclarimi onceden actirmistim siyah boya aldim guzelecde bi kiyafet aldim eve geldim o annesigile gitti ben hemen saclarimi boyadim yeni aldigim kiyafetleri giydim suslendim bilezik kadar kuperleri taktim siktim parfumu:)))) cocuklar bile sok oldu aaaaaa anneee sen cok guzel oldun inanin cok mutlu oldum ,harika bi yemek hazirladim aksam geldi cocuklar aacmisti kapiyi ben masada,, sokagirdi oyle kalakaldi guldu hosuna gitti benden ozur diledi ve bida anmadi o kizin adini ... bu mahalleden tasinmayi hic dusunmuyorum aslinda ben kuduracgima onlar kudursun degilmi:)) bugun ilk kez kola icmedim onun yerine tang ictim icmemeye calisacgim ...bazi arkadaslarimiz bosanmaktan bahsetmis ben evlenirken gelinligimle girdim kefenimle cikarim demistim esim evet bana hata yapti bu yanlis bisey ama bosanmakla sorun cozulmez bence ...bazi arkadasimiz evde oturan cocuklu kadin asla degilim kendimi salmamin sebebi iki iste calisyosunuz hem sabah hem aksam ev yemek cocuklar derken kendimi cok yordum ... yinede yorumlariniz icin hepinize cok tsk ederim...SIZI SEVIYORUM

Vay be desene bu sahneler sadece filmlerde olmuyor kaydirigubbakcemile5 sevindim senin adına demek derdini söyledin iyi yapmışsın ..Allahım bozmaz inşallah..

bak işe ya
bence mahsus yapıyor
seni kıskandırmaya çalışıyor
bence azimli ol ve ver kilolarını
sabırla olur inş.
ayıp ya
iyi oturalım eski kızarkadaşıyla yaşadıklarını
beraber yorumlayalım.

Back
X