Patlamak üzereyim... Yardım:(

benim sorunum esim son 3 haftadir surekli eski kizarkadasindan cok bahsetmeye basladi onu ovmeler kirmizi araba gordugunde kim o demeler omu demeler vay be cok degismis cok cekici cok guzel demeler ben tepki verdikce ya guluyo ya aaa ne ayip onun hakkinda oyle konusma bilmem demeler :(:( inanin uzuluyorum ilk evlendigimde 53 kiloydum iki coocuktan sonra simdiki kilom 76 ve hicveremiyorum daha dogrusu kolabagimlisiyim kolayi birakamiyorum istahim yok yemekle aram ic yok mutsuzummm

sen patlama eşine patlat bi tane bak bir daha yapar mı:1shok:.... kola cok zararlı, ben bile coooooooook canım cekmedikce icmem, bizim eve kola girmez yani.. eşinle oturup bu durumdan sıkıntı duydugunu, sinir oldugunu söyledin mi? pişkin pişkin gülmesi dışında mantıklı bir şey demedi mi yani.....?!!

eski sevgilisinden söz etmesine müsade etmeyin lütfen. size bunu yapmaya hakkı yok..
bir an önce koladan kurtulun ayrıca.. hiç sağlıklı değil..
kendinize değer verin , önem ve özen gösterinsengözlerimebaksanab

Sizde eşinize erkek arkadaşlarınızdan bahsedin.
Bu ne yaaaa, bu erkekler iyice zıvanadan çıkmış, insan karısının yanında böyle laflar söyler mi hiç.

cok konustum .boyle basladi zaten coocukluk arkadasin dugununde gordu ogundur bugundur bi acayiplesti aslinda dugunde halay cekerken arkamdan birileri popoma cimdikledi arkami dondum okiz yani esimin kizaakadasi bagiracaktim hizlica gitti bunu o aksam esimle paylastim diyorum soyluyorum inadina yapiyo busefer yok efemndim dun aksam yolda seni yillardan sonra diye sarki soylemeler yok efendim yoksa mani bilmem ya kafayi yiyecem:((:(

Suç sende ona öyle bir yüz vermişsinki sana bunları söyleyebilecek cesareti kendinde bulabiliyor demek....

Haddini bildir, önce kendi özgüvenini toplamalısın...

Son düzenleme:
kolayi 5 senedir hergun iciyorum kizlar hemde 2litre birakamiyorum alkolik gibi icmesem basim agriyo sidetli ellerim titriyo azalttiyorum tekrar basliyorum :(:(

Canım hoş birşey değil eşinin bu yaptığı anlaşılan o ki seninde kendine olan güvenini iyice bir sarsmış. Eşinle konuş ve ona ben eski erkek arkadaşımdan bu şekilde bahsetsem ne hissederdin de? Hislerini açık açık anlat.Kilo ile falan alakası olmamalı bu durumun sen melek gibi 2 tane evlat vermişsin eşine elbette ki bunun getirileri olacaktır bunu düşünmesi lazım.
Sakın kendine olan güvenini de yitirme. Senden daha üstün olduğunu düşünse seni değil onu tercih ederdi. Ama eşinede her daim bakımlı görün. Onun için birşeyler yaptığını farketsin.

siz tavrınızı koymazsanız şimdiden,bu böyle sürer gider....yüz bulur sizden

günde 2 lt çook fazla canım yaa....en azından diet olanları tercih et ve azaltmaya çalış...

Çok sinir bozucu bir durum. Bide anlamadım seni niye çimdikliyo yahu kızda kaşınıyor bence. Biraz üsteleme bakalım belki sen üsteledikçe cazip geliyodur konuyu açmak.

o kadın evlimi acaba?
eğer kadın bilerek böyle yapıyorsa eşinizde aldanıyorsa Allah ıslah etsin :kızgın:

siz kıza bi laf edemediniz mi orda???
bana böle yapsa cevabını veriridm

niye izin veriyorsunuz sizin yanınız da eskilerden bahsetmesine.....
adı üstünde eski....
madem o kadar çok düşünüyor içinde kalmış onunla evlenseydi..

cok dertliyim daha cok konusmam lazim benimoturdugum bolgede hic turk yok yalnizim kimsem yok esimin ailesin disinda arkadaslarim yok olm adi uyum sagliyamadim burdaki turk kizlar bi acayip:( ev ve is le gecti hayatim neyse 3 hafta once cok sevindim mahalleme karsi apartmani bi turk komsu geldi dedim esime hangisi dedi bunlar dedim bakti sok oldu oanda bak dedi o dedi benim yaptigim genclikte hatali bir ilsiki yasadim onla dedi ben 18 o 27 yasinda cok olayli bisekilde yarilmislar ve bukadin simdi benimkarsi partmaninda keske demeseydin aba dedim bilmeseydim dedi m meslea bugun cam sildim sabah o ogen cam siliyo ben ne giyersem oyle giyiniyo ben saclarimi kestiriyorum oda oyle kestiriyo kopegiyle benime vimin onunde geziyo esimle cok kavga ettik kasitli tISNDI BURAYA bilme nee offff:(:(ellerimtitryo yazarken cildirmak uzereyim

Back
X