Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadin evlimi evliydi ayrilmis bide oglu var dul yani
Eşine söyledin mi derdi neymişki?
Eğer seni istemiyorsa boşanırsın,ne bu böyle eski kız arkadaş falan.Çok üzgünüm çoook
ben seni birakirmiyim diyo korkma diyo benim cocouklarimvar diyo saka yapiyorum diyo 2 3 gun geciyo buseferde asigim asik diyo bilmiyorum niye boyle yapiyo
Esine firsat verme güzelim...Seni böyle cildirtmak kiskandirmak hosuna gitmis adamcagizin herhalde...ne kadar cocukca seyler ya..isimi yok onun allah askina:1closedeyes:
Sende belli etme be arkadasim..birak anlatsin dursun kendi kendine..dinleme bile..lafi degistir...hatta ay suraya genc yakisikli bir adam tasindi kim acaba biliyormusun diye sor?
Trip yaparsa...sen yapinca oluyorda ben yapincami olmuyor hayatim de...Ne saniyorlar kendini bu erkek denilen zalaklar anlamiyorum ya..![]()
ne korkmasi ya ben niye korkuyumki hayir oyle bi imaj cizmedim bi bilsemNe korkması yahu sen ortalıkta kalmaktan korkuyor imajı mı çizdin? Acaba seni kızdırmak hoşuna gidiyor da bilerek mi yapıyor?
elimde degil ya cok feci kiskancim diyorum seni onla gorursem yasatmam diyorum oldururumm seni yaparim diyorum yaparsin diyo bide gulerek
ben seni birakirmiyim diyo korkma diyo benim cocouklarimvar diyo saka yapiyorum diyo 2 3 gun geciyo buseferde asigim asik diyo bilmiyorum niye boyle yapiyo
ne korkmasi ya ben niye korkuyumki hayir oyle bi imaj cizmedim bi bilsem
Yookkkkk......kendini kontrol edeceksin..sen adama böyle yaparsan tabi adam zevkten dört köse olur...ohhh ne güzel kiskaniyor beni ...bu kadin bensiz yapamaz ...beni kaybetmekten cok korkuyor gibi düsüncelerle tüm kozlari eline veriyorsun arkadasim...
Sakin olacan sogukkanli olacan...firsat vermiceksin ona....hatta o seni kaybetme korkusu yasasin diye biraz erisilmez gözükeceksin...sag gösterip sol vuracaksin...tilsim burda güzelim..
Bu erkeklerin minicik beyinlerinle düsündüklerinin yaptiklarinin biz en alasini yapariz...:1closedeyes:
Sorun sende adamda degil....muhtemelen cok asiri yüz veriyor simartiyorsun..CADIARZU
güzelim sen çok yanlış taktik uyguluyorsun bence, erkekler kıskanıldıkça kendinilerini bi halt zannederler,"yaşatmam öldürüm" gibi laflar sarfederek onun egosunu doyurduğunu farkedemiyormusun. Hiç mi hiç ilgilenme bi kaç kez gül geç hatta onu bile görmezden gelip ,o eve gelince laylaylom moduna girip şarkılar söyle,giyin kuşan ve bakımlı ol herzaman. Onu farketmediğini ve kıskanmadığını anladığı an bak bakalım kim kimin peşinden koşuyor:) kendi silahıyla tek atış,tam isabet. Topla kendini hadi canım dimdik ol ve kadının üstün zekasının bi örneğinin de sende tezahür ettiğini izleyelim sende. Bu gibi erkek oyunlarına karşı bi kadın asla aciz kalamaz:) görelim seni. Sevgiyle...