• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patlamak üzereyim

Okuyorum canım hep.hatta o anda okudum korkudan ne biliyim artık eşimi ne gibi düşündüysem üfledim okuyup okuyup güldü bide o an iyice korktum :KK43: doktora anlatcam bu durumu :KK43: manyak diyecekler bana
Yok canım ne alaka? Doktorlar nelerle uğraşıyorlar? Size mi manyak diyecekler?:KK55:

Canim yok mazallah ben uc hafta atlatamadim
uykuda orda burda bagrmsk sesim solugum kisildi
bu yeni etkileri oldugu icin boyle
Yalnız olmadığımı bilmek güzel sağol Canım.besmele çekiyorum git burdan diyorum eşimin kılığına girmişsin diyorum nihahaha diyor gezklı.öcü gibi bişey olarak göryrm ciddiyim .bunuda atlatamıcam kolay kolay biliyorum çünkü inanılmaz takıntılı biri oldum

Madem herşeyden korkuyorsunuz neden izliyorsunuz yahu o_O bende korku çok severim ama bayağıdır izlemiyoruz ben korkmuyorum ama bazı türlerden eşim etkileniyor bende izlemiyorum tek :KK51: sabaha az kaldı kk da takıl dra gidicekmişsin madem :KK66: bide korkma arkadaşım ya eskiden bende korkardım şmdi karanlıkta geziyorum manyak gibi korkmuyorum bişey olmıyacak biliyorum ondan heralde :KK56:

Yalnız olmadığımı bilmek güzel sağol Canım.besmele çekiyorum git burdan diyorum eşimin kılığına girmişsin diyorum nihahaha diyor gezklı.öcü gibi bişey olarak göryrm ciddiyim .bunuda atlatamıcam kolay kolay biliyorum çünkü inanılmaz takıntılı biri oldum
Biz 1 ay nerdeyse hep evde isik yaktik geceleri bile uyku duzenim bozuldu ben8m baksana aksam gundz uyuysmurm sabsha kadar ayaktayim

Madem herşeyden korkuyorsunuz neden izliyorsunuz yahu o_O bende korku çok severim ama bayağıdır izlemiyoruz ben korkmuyorum ama bazı türlerden eşim etkileniyor bende izlemiyorum tek :KK51: sabaha az kaldı kk da takıl dra gidicekmişsin madem :KK66: bide korkma arkadaşım ya eskiden bende korkardım şmdi karanlıkta geziyorum manyak gibi korkmuyorum bişey olmıyacak biliyorum ondan heralde :KK56:
Eşim öcü gibi göründü valla gözüme.besmele çekyrm gülüyor falan.sende çek besmele diyim aşkım senmisin diyom yok değilim diyo .uyku sersemi beynim atak geçirdi off

Daha sende atlatamadan demekki.bide ben kafada çok kurup düşünüyorum ondan atlatamadım.
Valla korkucan diyede birsey diyemiyorum ama :)
valla bn uyku duzenimi yerine hsla oturtamadim
bnde cok dusundugum icin yerlesti iste

Valla korkucan diyede birsey diyemiyorum ama :)
valla bn uyku duzenimi yerine hsla oturtamadim
bnde cok dusundugum icin yerlesti iste
İşte aynı durumdayız.eşimi inan şu an farklı bişeymiş gibi düşünüyorum.geçen gün yeğenim saçlarını önüne dökmüş bööö hırrr dedi ondanda korkuyorum iki gündür grzklılar öldürecek beni.şimdi bi kitap buldum okuyumda dikkatim dağılsın bari

Benim de korkularım vardır. .Bir film sebebi ile degil tabi mesela keskin bir tonlama ile adım söylediğinde kalbim küt küt atar..Bu sebebden eşime çok kizmisimdir herkesin korktuğu filmlerde ben kahkaha atarım herkesin burun KıvırDigi filmlerin bazı sahnelerindeyse korkarım. .misal bir filmde elenoooor diye sesleniliyordu halaa biri eleeeennoooor desin ki annem yapar ben çığlık çığlığa. .:KK45::KK48:

Kızlar gene ben :KK43: Size bişey sormak istiyorum yardım edin kızlar.2 haftayı aşkın süredir korku sıkıntı endişe panik içindeyim.bir olaydan ve korku filmden korktuktan sonra böyle oldu atlamıyorum.bu konuyla ilgili konu açmıştım.şimdi size şunu anlatacağım;o kadar hassas bir dönemdeyken eşim bugün bana öyle gereksiz bir "şaka" yaptıki şuan eşimdende korkar oldum.uyuyordum kapının arkasına saklanmış tık tık kapıya vuruyor.uykulu halimle neye uğradığımı şaşırdım resmen panik atak gibi bi atak geçirdim.ciddi ciddi eşimden korkuyorum şuan.bu psikolojideyken korkmam normal mi?sabah doktor randevum var Allahım yardım et :KK43:

sende ablam gibisin korkaksın :) o yüzden korku filmi falan izleme bir daha, uyku haliyle yapmasaydı keşke, biz ablamı korkutmuyoruz şakalarda falan, dua oku içinden ferahlamak için geçer ama eşinide uyar yani

birikmişlerin patlama aylarındayız.bende psikiyatr a gitçem. ama kocamın ergenliğinden bunaldığım için

Back
X