Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikiyatr esmax adında bi antidepresan verdi bana.içmeye korkuyorum bi süre bekliyim düzelmezsem içicembirikmişlerin patlama aylarındayız.bende psikiyatr a gitçem. ama kocamın ergenliğinden bunaldığım için
Ben gülüyüm diye yapmış çok pişman oldu ama olan bana oldu.psikiyatriye gittim bugün anlattım,bu erkekler zaten kadınları hasta eden dedi.doktorda erkekti bide.çok iyi fikri canım eşimle en sevdiğim şey elele gezmek.bunu denicem.şimdi oda çok üzülüyor korkuyorum diye.Esin de ayip etmis biliyor sikintini bild bile boyle yapmamaliymis.. Korkma demek fayda degil elbet. En sevdigin ne varsa esinle onlari ozdeslestir. Mesela sevdigin sey sicak cikolata icmek olsun. 2-3defa ayni seyi yap. Korkun gececektir zamanla.
Ben gülüyüm diye yapmış çok pişman oldu ama olan bana oldu.psikiyatriye gittim bugün anlattım,bu erkekler zaten kadınları hasta eden dedi.doktorda erkekti bide.çok iyi fikri canım eşimle en sevdiğim şey elele gezmek.bunu denicem.şimdi oda çok üzülüyor korkuyorum diye.
Şimdi anladım :) korkunun üzerine gitmek lazım doktorda öyle dedi.başka neler yapabilirim süpersin vallaTabi elele de yuruyun de benim soyledgm farkli bi sey. Bak soyle ornek vereyim. Bi cocuk mesela biberondan korkuyor. Su icerken girtlagina kacmis bogulma tehlikesi gecirmis diyelim. O yuzden de biberondan korkmaha baslamis. Annesi eljnde biberonla geljnce korkmuyor. Cunku annesini seviyor. Zamanla biberondan da korkmayacaktir. Korku boyle yenilir. Sen dd sevdigin seyleri korktugun ssyle birlikte kullanarak korkunu yenebilirsin![]()
Şimdi anladım :) korkunun üzerine gitmek lazım doktorda öyle dedi.başka neler yapabilirim süpersin valla
Pınarcım gecen aylarda farchunda nın goruntulerını ızlemiştim.. Afganıstanda linç edılerek hakszca ve ıgrenc bır sekılde öldurulen genc öğretmen.. Hala kendıme gelemıyorum.. Utanıyorum anlatmaya ama her fılmden olaydan etkılenmeye basladım artık bnde korkularım nefes aldırmıyor.. Uzerıne gıtmeye basladım ben faydasıda oldu korkularımdan kactıkca buyuduKızlar gene benSize bişey sormak istiyorum yardım edin kızlar.2 haftayı aşkın süredir korku sıkıntı endişe panik içindeyim.bir olaydan ve korku filmden korktuktan sonra böyle oldu atlamıyorum.bu konuyla ilgili konu açmıştım.şimdi size şunu anlatacağım;o kadar hassas bir dönemdeyken eşim bugün bana öyle gereksiz bir "şaka" yaptıki şuan eşimdende korkar oldum.uyuyordum kapının arkasına saklanmış tık tık kapıya vuruyor.uykulu halimle neye uğradığımı şaşırdım resmen panik atak gibi bi atak geçirdim.ciddi ciddi eşimden korkuyorum şuan.bu psikolojideyken korkmam normal mi?sabah doktor randevum var Allahım yardım et
![]()
Anladımki :) bi nevi korkunun üzerine gitmeye benzettim sadece kızma :)Bahsettigim sey korkunun uzerine gitmek degil..sevdigin biseyle ozdeslestirip onu yok etmek...bi turlu anlatamadim
İşte benimde korkumun sebebi filmden oldu.oradaki şeyler başıma gelecek korkusu yaşadım aklıma geldikçe halada yaşıyorum.bise şimdi eşimin korkutma olayı olunca iyice üstüste bindi.korku filmdeki adamı eşim gibi gördüm böyle bi travma yaşayınca.utanma canım.inan bu durumda olan tek sen değilsin.doktor anlattı bugün,geçen gün 29 yaşında genç bir erkek öğretmen geldi korku filmi yüzünden 1 aydır kendini yemiş bitirmiş korkudan dedi.yalnız değiliz bizim durumda olan o kadar çok insan varki.ben o kadar çok korkak ve izlediği gördüğü herşeyden o kadar çok etkilenen biriyimki tahmin edemezsin.beynim bu tür şeyleri tehdit olarak algılıyor.ben bunları demekten utanmıyorum sende utanma anlat rahatlaPınarcım gecen aylarda farchunda nın goruntulerını ızlemiştim.. Afganıstanda linç edılerek hakszca ve ıgrenc bır sekılde öldurulen genc öğretmen.. Hala kendıme gelemıyorum.. Utanıyorum anlatmaya ama her fılmden olaydan etkılenmeye basladım artık bnde korkularım nefes aldırmıyor.. Uzerıne gıtmeye basladım ben faydasıda oldu korkularımdan kactıkca buyudu![]()
Anladımki :) bi nevi korkunun üzerine gitmeye benzettim sadece kızma :)
En azından normal bişiymişİşte benimde korkumun sebebi filmden oldu.oradaki şeyler başıma gelecek korkusu yaşadım aklıma geldikçe halada yaşıyorum.bise şimdi eşimin korkutma olayı olunca iyice üstüste bindi.korku filmdeki adamı eşim gibi gördüm böyle bi travma yaşayınca.utanma canım.inan bu durumda olan tek sen değilsin.doktor anlattı bugün,geçen gün 29 yaşında genç bir erkek öğretmen geldi korku filmi yüzünden 1 aydır kendini yemiş bitirmiş korkudan dedi.yalnız değiliz bizim durumda olan o kadar çok insan varki.ben o kadar çok korkak ve izlediği gördüğü herşeyden o kadar çok etkilenen biriyimki tahmin edemezsin.beynim bu tür şeyleri tehdit olarak algılıyor.ben bunları demekten utanmıyorum sende utanma anlat rahatla
Yalnız değilsin yani canım üzülme.bende bu durumda olduğumda kafayı yicem kesin diye düşündüm ama doktor benim sorunumun diğer insanlarının sorunun yanında sinek gibi küçük kaldığını söyledi.Allah beterinden saklasın Canm.dün bi yazı okudum sanada göndermek istiyorumEn azından normal bişiymişsevındım ne yalan solyım
Çok sevınırım pınarcımYalnız değilsin yani canım üzülme.bende bu durumda olduğumda kafayı yicem kesin diye düşündüm ama doktor benim sorunumun diğer insanlarının sorunun yanında sinek gibi küçük kaldığını söyledi.Allah beterinden saklasın Canm.dün bi yazı okudum sanada göndermek istiyorum
Hangi filmBu aralar herşeyden korkuyorum.korku filmi yüzünden ve bi kaç olay yüzünden.eşim karanlıkta kapının arkasına saklanınca o olduğunu anlayamadım.bide garip sesler çıkardı.sözde şaka!bende öyle korktumki şuan korktum devam ediyor.
Tatlım ben sana mesaj gönderemiyorum niyeki.Çok sevınırım pınarcım