Patlamak üzereyim

Bak bu iyi evli olsan ne yapicaktin bide böle düşün takma kafana buraya kadınlar 3 çocukla aldatıldıgını yazıyo onlar ne yapsın

Boşver inan ki değmez bu erkek milleti için daha iyisini bulursun :)
Allahım inanamıyorum bu demiştim yani evlenilir diye ne kadar salağım aptalım bulurmuyum iyi biri var mı o...

Biraz zaman geçsin sakinleşince şükredeceksin. Şanslısın ki sevgiliyken aldatmış, karakterinde aldatma olan mayası bozuk bir tipmiş zaten eninde sonunda aldatırdı, hamileyken aldatsa daha çok üzülürdün emin ol.
Ve hep söylenir ama gerçekmiş cidden. Her şeyde bir hayır var.
Ben iki kere geçmişte boynuz yedim iki ayrı sevgiliden. İyi ki aldatmışlar da şimdi onlarla evli değilim diye şükrediyorum.
Üzül, ağla falan ama çok da yıpratma kendini. Eninde sonunda geçiyor. Geri dönüp baktığında ağladığına üzülüyorsun.
Toparlanmam lazım yarın işe gitmem lazım..yoksa gerçekten hasta olucam ...iyki varsınız saolun...

Ben ilk aldatıldığımda gözümle gördüm unuttum.
Sonra ikinci sevgili ikinci aldatma.. Adam bi de beni eski nişanlısıyla aldattı düşün :D
Geçmeyi bırak şimdi gülüyorum hatta karılarına acıyorum. İki tane çapkın bozuntusuna yaktılar hayatlarını.
Emin ol geçecek.

Senin suçun değil onun keyfi yerindeyken sen şu güzel canını sıkma diyeceğim de yine sıkacaksın aldatılmayı bilirim dertleşmek istersen bir tık uzağında burda ki kalbi güzel insanlar ve ben ,bu günlerde geçecek yeter ki kendine inan.

İçin yanar,canın yanar cayır cayır hiç geçmiycek sanırsın. Ama geçer dönüp baktığında sen bile şaşırırsın

Anlarsınız beni o Zaman içimde bomba patlıyor sanki ...
Ben çirkinim şansızım kadersizim ...içimde böyle binlerce kelime beynimde dönüyor

Hayır ne çirkinsin ne şanssız ne de kadersiz
Sadece bir çok kadın gibi bencil,terbiyesiz,ahlaksız bir adamla beraber oldun o kadar .

Ben ilk aldatıldığımda gözümle gördüm unuttum.
Sonra ikinci sevgili ikinci aldatma.. Adam bi de beni eski nişanlısıyla aldattı düşün :KK70:
Geçmeyi bırak şimdi gülüyorum hatta karılarına acıyorum. İki tane çapkın bozuntusuna yaktılar hayatlarını.
Emin ol geçecek.
Bende kendimi böyle rahatlatıyorum..
Birlere cok sinirliydi,cahil kafalıydı evet hatta cok fazla...şimdi açıldı gözüm iyki olmamış onla..insanlara karşı saygısız ve kavgacıydı, kadınlara bakardı ...
Emir verirdi herseyde ricayı öğretene kadar Can'ım çıktı....
Defoldu gitti
Peki akşam ben nerde kalıcam

Özür dilese yaptım bi hata affet dese anlarım affetmem ama içim rahat olurdu beni hala seviyo der kendine güvenimi kaybetmezdim anlıyorsunuz dimi ...şimdi böyle git istemiyorum bitti deyince cıldırdım
Deseydin ya sen istemiyosan ben hic istemiyom diye.ne kadar seversen sev boyle demen gerekir.guclu olucaksin bi erkegin karsinda egilmiceksin.

Deseydin ya sen istemiyosan ben hic istemiyom diye.ne kadar seversen sev boyle demen gerekir.guclu olucaksin bi erkegin karsinda egilmiceksin.
Demezmiyim hiç neler saydım hemde...ne sevmesi ona mecburmuşum gibi hissettim o kadar...sevgi yol artık.arama dedim bi daha sorma dedim.
Aramadı zaten aramıyor hala dışardayım...

cok ama cok Can'ım sıkıldı ağlıyorum çaresizim kimsem yok sanki...içim yanıyor..işe gitmiyorum izin aldım.hersey üst üste geldi
Nereye gitti onca arkadaşım rehberi baştan sona eledim kimseyi arayamadım aranacak kimsem kalmamış ki..
Annem derdimi anlamıyor uzakta olduğu için arayıp konuşamadım
İle gitmek istemiyorum
Aldatıldım yediremiyorum
Başım inanılmaz ağrıyor tüm vücudumdaki hücreler vazgeçti yasamaktan aldığım oksijen azap veriyor zehir gibi

Tek yapabildiğim ağlamak ..
Arayıp tanıdıklara aldatıldım kandırıldım üstüne hakarete uğradım diyemiyorum ..içime gömüyorum ama patladım artık ağlamaktan ağrıyor gözlerim...

Aileme bana hakaretler ...
Üste çıkma birde yetmiyormuş gibi ben seni istemiyoruma getirdi
Ulan bu kadar mı sevmek
Bunun gibilere mi kaldı sevmek

Şimdi dışarı çıktım ev basıyor beni..içeri girmek istemiyorum bi kafede mal mal oturuyorum...

Size geldim benim tek dertleştim yer..
Yardım edin kızlar ,,çok üzgünüm perişanım
Koptum

Kime gitsem nerede kalsam uzaklara gidesim var

Keşke birini arayıp anlatsam dertleşsem bu kadar mı yalnızmışım...

Arayıp kimseyi rahatsız etmiyim diyorum zaten insanlar kendi işinde sıkıldım bunaldım herkesin huzuru yerinde etrafımda...dönüp bakıyorum kendime bu kaçıncı perişanlık...

Ne uyumak ne uyanmak ne bişey yapmak ....yazmak bile istemiyorum sadece bi el bekliyorum Sevgi'yle bakacak....

Allah sabır versin insallah yakin zamanda atlatirsin hic acini erteleme kendimi ise guce vereyim unuturum deme sonra hatitlarsin daha kotu olursun o yuzden herseyi zamaninda yasa aglamak istiyorsan agla uyumak istiyorsan uyu yani acini nasil yasarsin bilmiyirum ama yasa

Arkadas konusunada gelince genelleme yapmayayim ana bircogumuzun durumu senden farksiz degil zaten oyle olsa bdv hergun burda konularla dolup tasmazdi

Cumadan beri kotuyum dun cocuklar gibi hickirarak agladim artik ama derdimi ablama soyleyince umursamadi gecistirdi gibi geldi bi iki kisiyle paylastim ama herkes kisa bi cumleyle atlatti ama ben olsam herhalde kendini kotu hisseden arkadasimin yaninda olamasamda arardim oyle yaninda olmaya calisirdim

Zaten yakinim olsaydilar o an durumumun gercwktwn kotu oldugunu hissederlerdi

Allahtan baska bizi anlayan yok dua et sabir dile daha guzsl gunlerin olur insallah

Aslında uzun zamandır tanıyordum 4-5 yıldır diyeyim.
Son Zaman'larda evlenmek istemiyordum bazı haraketleri uygun değildi aileme bana
Ailesiyle ailem arasında dağlar fark var kültürel olarak
Onun 3kardeşinin evli olduğu adamlar başka kadınlarlada hayat yaşıyor çocukları var nikahsız kimi...
Yani toplama baktığında ortada fark üstüne fark
Mezhep farklı onlar Alev'i ...ailem bu yüzden istemedi hatta konu açmıştım istemiyorlar diye ..
Cok yakın olan kadın bir dostu var kendisinin.
Birbirlerini gıcık,şapşal diye tuhaf hareketleri var.hemen hergün telde konuşuyorlar..kız evlenirsen benle görüşemezsin diyor.arkadaşız diye görülüyorlar ama bu ne perhiz bu ne turşu hesabı..
Ben eskişehirdeyim yalnızım .işim var cok şükür ama çalışamıyorum şuan ..biriyle konuşmaya cok ihtiyacım var...

Şapşal diyen kızla mı aldattı o kısmı anlayamadım?
Ayrıca aile yapıları çok farklı, evlenseniz her gün konu açacağınıza eminim
Benim öyle değil ama çoğu kadın evlendiğinde ailenin içinde buluyor kendini
Teselli edebileceğiniz çok şey var aslında
Ama asıl size git demesi canınızı yakmış sanırım

Aileme bana hakaretler ...
Üste çıkma birde yetmiyormuş gibi ben seni istemiyoruma getirdi

Bunu diyebilen biri icin kendinizi helak ediyorsunuz.

Evet yarin düzelmeyecek her şey ama gececek. Herkes huzurlu falan da degil, insanlar nelerle ugrasiyor. Boyle dusunup kendinizi iyice dramatize etmeyin.

Sabredin, umarim cok guzel bir hayat sizi bekliyordur.

Bu senin degil o adamin karaktersizligi.sil telinden arama sakin defolsun hayatindan.agla rahatla ve ise don hayatina devam et.
Yine seversin hayat bitmedi oyle hissetsende..

Back
X