- Konu Sahibi agresifkiz
Takacak başka derdin mi yok demeyin gerçekten bu durum her ay canımı çok sıkıyor. Benim reglim hemen hemen her ay 3-5 gün atar. Bunun normal olup olmadığını sormak için kadın doğuma da gittim çünkü aşırı takıntılı biriyim sağlık konusunda. Her türlü tahlil tetkik ultrason bakıldı edildi ters bir durum yok çok şükür. Neyse dedim 3-5 gün idare edeceğiz herkesin günü gününe olmuyordur herhalde. Son iki aydır 7-8 gün gecikmeye başladım. Bu ayda yarın yedinci günüm hala regl olamadım. Kendimi deli gibi hissediyorum. Resmen psikolojik baskı altına aldım kendimi. Sürekli gergin ve şiş hissediyorum sanki patlayacakmış gibi. Göğüslerim aşırı sızlıyor belim aşırı ağrıyor ara ara karnıma da sancı vuruyor. Bir haftadır böyle ama hala regl olamadım. Hayır rahatsız olduğum şu iyice takıntı haline getirdim acaba oldum mu olacak mıyım ne zaman olacağım niye olmadım. Sürekli afedersiniz her tuvalete gittiğimde merakla oldum mu diye bakıyorum ve olmayınca üzülüyorum. Hayır birde ben bu dönemden aşırı etkilenen biriyim duygularım alt üst oldu bazen ağlamak istiyorum durduk yere. Resmen regl dönemim gelsin istemiyorum artık. Neden bu olayı takıntı haline getirdim bilmiyorum. İçimi rahatlatacak bir iki söz duyarım belki diye sıkıntımı paylaşmak istedim.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim.