Patlayacak gibiyim?

sıkıntı yok merak etme :)

stresini azaltmanın yolunu bul. haklısın kolay değil bu ülkede çalışmak ama stres safi zarar bişeyi de değiştitmiyor aksine zarar veriyor. bi doktora git psikiyatra istersen çok bunaldıysan

Haklısınız öyle de böyle de değişen bir şey olmuyor. Gamsız olmayı dilerdim.
Psikoloğa gideceğim yakın zamanda zaten.
Teşekkür ederim :KK200:

Ne olacak bizim bu halimiz bilmiyorum :kızgın:
Bende öyleyim ani çıkışlarım oluyor bazı zamanlar, hele regl dönemi iyice kafayı yiyorum. Bayram geçsin psikoloğa içimi dökmek istiyorum olmayacak böyle.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah kaderdaşım:halay:
Bende bilemiyorum artik saldim ipin ucunu :KK43:
Valla ben de oyle yapacagim bu gidisle. Daha kotu ne olabilir ki derken hep daha kotusu oluyor.
Insallahh insallahhh aminnn. 😢😢😢🙏

Bazen bende de atma oluyor oyuzden sizi anliyorum. Insani psikolojik olarak cok etkiliyor. Ya sinir kupu oluyorum ya da cok duygusal..

Saka gibi ama bir keresinde bulundugum sehirde organik yumurta yok diye hungur hungur aglamistim.

Aynen başlangıcından sonra hesapladığımda 33-35 gibi oluyorum.
24 yaşındayım. Annemde kardeşimde ablamda genelde günü gününe olur. Normal olduğunu biliyorum durumun ama elimde değil işte takıyorum ister istemez.
Tamam da bunun genel "günü" diye bişey yok ki, herkesin günü, periyodu farklıdır. Siz 35 gün sayıp sonra bekleyeceksiniz bu kadar basit yani. Yani mesela şimdi benim döngüm 26-27 gün. Her 27. gün regl olduğumda "ahh yine erken oldum" demeliyim o zaman? Sizce de kulağa saçma gelmiyor mu? Bu arada bir gebelik beklentisi falan mı var stresiniz belki ondandır?

Back
X