Ya aslında ayrıldığıma üzülmüyorum ama hayattan çok sıkıldım. Hayal edebileceğim bir şey kalmadı hep moralim bozuk. Tabiki insanlar ayrılır ama ben böyle sanki boşlukta gibi hissediyorum..Herkesin yaşayabileceği normal bir kayıp sürecini yaşıyorsun.
Problem haline sen getiriyorsun bence
Nişanlısından ayrılan herkes eminim az-çok üzülmüştür.
Yeni arayışlara da çıkmış olabilirler.
Evde canları uyumak da istemiş olabilir.
Sakin yani
Falcılarla bozdum kafayı bu arada oraya takılıyorum..
Yok yapamam. Sadece aklından geçiyor sonra vazgeçiyorum gidiyorum kapatıyorum kendimi.O adamlarla bir şeyler yaşayıp yaşayıp bırak.
At canım bana resimleriBu arada aranızda kahve falı bilen var mı atsam şuraya resimleri :/
Ya çok teşekkür ederimAt canım bana resimleri
Yaptığım bir şey Yok eski arkadaşlarım öyle oturup içiyoruz işte kız erkek karışık ilgisi olanlar vardı tekrar bi nüksetti neyse öyle işte.. yok barışmam artık.Yahu senin ayrıldık konunu okuyalı 1 ay oldu olmadı, o arada kaç erkek ayrıldığını duydu geldi çay içtin, sohbet ettin? Akbaba gibi pusuya yatıp ayrılmanı mı beklediler? Bu ne hız?
Kusura bakma da yaptıkların normal şeyler değil. Yeni nişan attın, biraz sakin ol, otur düşün, kendine gel. Bu kadar kısa sürede her önüne gelenle çay içmen, bişeyler yaşayıp yaşayıp bırakman ne senin psikolojine yardım eder ne de etrafında normal algılanır.
Burada konu açsaydın nişanlım başkasıyla görüşüyor diye hösst hangi arada buldu da ilişkiye başladı diye bi dolu kişi adama söverdi. Bir de yarın öbür gün barışırsan bu yaptıkların önüne çıkar.
psikolojik destek almalısınKızlar iyice bunalıma girdim.. Malumunuz biliyorsunuz hepiniz. Ama çok bunalıyorum hayattan zevk alamıyorum.. Bazen aşırı mutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum. Yanlış adamlara ben sevmesem bile he diyip çay içip muhabbete giriyorum..
Offff çıldırcam. Herkes ayrıldı nişanlısından ama aslında benim asıl derdim o değil.. Tatile de çıksam, gezsem tozsam da yine aynı b..ok gibiyim.
Solup gidecem yaBu bunalım da değil başka bişe. Hiç çalışmak istemiyorum evde hep uyumak istiyorum..
Ailem yanımda bir nebze de olsa onlar destek bana. Araba alacağım belki stres atarım sürerim oraya buraya..
Of öyle işteAyrıldım diye peşime düşenler var hepsine hayır diyorum. Ama bazen diyorum gez toz bırak salla. Ne yapacağım ben ya Eskiden konuştuğum bir tiyatrocu vardı şuan onunla takılıyorum ama o da yani ne istediğimi yapacağımı bilmiyorum.. Kızmayın ama bişeyler yaşayıp yaşayıp bırakasım geliyor bazen bana ilgisi olan ve ya benim ilgi duyduğum adamlarla.. Sonra dur kızım diyorum çekiyorum kendimi her şeyden..
Nerde yasiyosunuz.Mutsuz olunca bende direk falciya gidiyorumFalcılarla bozdum kafayı bu arada oraya takılıyorum..
AnkaraNerde yasiyosunuz.Mutsuz olunca bende direk falciya gidiyorum
Ya Yok onunla barışmak ta istemiyorum mesaj atmış sular durulsun her şey güzel olacak ailem de bir sıkıntı Yok istiyor diyor ama ben artık soğudum istemem ve cevap bile vermedim zatenResmen bunalım sın arkadaşım vallahi git barışta sende bizde rahatlayalım artık
Ben lzmirdeyim.Mutsuzken bende hep fal baktiriyorum.Bakalim bi tane buldum falci.Suan sadece dedikleri cikacak mi diye bekliyorumAnkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?