PATLIYORUM Kızlar bana yardım edin :(

Kusura bakma da senin ilişkinde çekilmiyor ayrılığında.
Öfff içim şişti valla.
2 günde bir konu.
Az aldığın kararın arkasında dur.
Acı çekmek doğal olan.
Hiç mi aşk acısı çekmedin ya.

Ya benimkisi aşk acısı değil boşluktayım anlatamıyorum

Ya benimkisi aşk acısı değil boşluktayım anlatamıyorum
Canım sen ayrılalı 3hafta mı 4haftamı ne oldu. Daha bunun ayları var. Bir an da hiç bir üzüntü geçmez. Kabul et artık.
Boşluğunuda başkalarıyla değilde hobilerle doldurursan daha verimli olur senin için.

Bu bunalım degil baska bisey demissin ama bu dupeduz bunalım

Nişanlın tüm hayatın mıydı yani, hayatında hiç ilişkisiz bir dönemin olmadı mı, arkadaş çevren çıkıp gezecek insan-ı mahlukat yok mu yahu
Yahu var var diyorum anlatamıyorum ya benim anlatmak istediğim başka bişe.
Geçmişte de oldu ayrıldım sevgilim oldu geçti gitti varken de yokken de bir boşluk vardı bende aradığım şeyi bulamıyorum

Son düzenleme:
Tamam tatlım çok teşekkür ederim :)

kimseyle takilma hele eskilerle asla. geriye degil ileri bak. hamama git kese ve massj yaptir.
olmadi seni bu șoktan cikartmak iyi saglam bir tokat atsinlar. ciddiyim.

Hemen onunla bununla ciddi olmahan takilmalae yaşayıp kalitesiz bir yalnızlık secme bence iyice yipranirsin. Zamani gelince doru dürüst birisi olsun ki bence cok erken, sonrasinda bütün üzüntülere değsin.

Ben lzmirdeyim.Mutsuzken bende hep fal baktiriyorum.Bakalim bi tane buldum falci.Suan sadece dedikleri cikacak mi diye bekliyorum
Dur kız patlama bu piyasada düzgün falcı bulmak çok zor ben arkadaş vasıtasıyla biriyle tanışmıştım 5 yıl önce sürekli ona baktıriyorum adam efsane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…