Ben sen buldum gideceğim yarınBen lzmirdeyim.Mutsuzken bende hep fal baktiriyorum.Bakalim bi tane buldum falci.Suan sadece dedikleri cikacak mi diye bekliyorum
Ya benimkisi aşk acısı değil boşluktayım anlatamıyorumKusura bakma da senin ilişkinde çekilmiyor ayrılığında.
Öfff içim şişti valla.
2 günde bir konu.
Az aldığın kararın arkasında dur.
Acı çekmek doğal olan.
Hiç mi aşk acısı çekmedin ya.
Canım sen ayrılalı 3hafta mı 4haftamı ne oldu. Daha bunun ayları var. Bir an da hiç bir üzüntü geçmez. Kabul et artık.Ya benimkisi aşk acısı değil boşluktayım anlatamıyorum
Ya benimkisi aşk acısı değil boşluktayım anlatamıyorum
Bu bunalım degil baska bisey demissin ama bu dupeduz bunalımKızlar iyice bunalıma girdim.. Malumunuz biliyorsunuz hepiniz. Ama çok bunalıyorum hayattan zevk alamıyorum.. Bazen aşırı mutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum. Yanlış adamlara ben sevmesem bile he diyip çay içip muhabbete giriyorum..
Offff çıldırcam. Herkes ayrıldı nişanlısından ama aslında benim asıl derdim o değil.. Tatile de çıksam, gezsem tozsam da yine aynı b..ok gibiyim.
Solup gidecem yaBu bunalım da değil başka bişe. Hiç çalışmak istemiyorum evde hep uyumak istiyorum..
Ailem yanımda bir nebze de olsa onlar destek bana. Araba alacağım belki stres atarım sürerim oraya buraya..
Of öyle işteAyrıldım diye peşime düşenler var hepsine hayır diyorum. Ama bazen diyorum gez toz bırak salla. Ne yapacağım ben ya Eskiden konuştuğum bir tiyatrocu vardı şuan onunla takılıyorum ama o da yani ne istediğimi yapacağımı bilmiyorum.. Kızmayın ama bişeyler yaşayıp yaşayıp bırakasım geliyor bazen bana ilgisi olan ve ya benim ilgi duyduğum adamlarla.. Sonra dur kızım diyorum çekiyorum kendimi her şeyden..
hımmBu bunalım degil baska bisey demissin ama bu dupeduz bunalım
Yahu var var diyorum anlatamıyorum ya benim anlatmak istediğim başka bişe.Nişanlın tüm hayatın mıydı yani, hayatında hiç ilişkisiz bir dönemin olmadı mı, arkadaş çevren çıkıp gezecek insan-ı mahlukat yok mu yahu
Yanacak bisey yok.. Normal ve gecici bi süreç.. Allah var gam yok..Bu bunalım degil baska bisey demissin ama bu dupeduz bunalım
Canım sen ayrılalı 3hafta mı 4haftamı ne oldu. Daha bunun ayları var. Bir an da hiç bir üzüntü geçmez. Kabul et artık.
Boşluğunuda başkalarıyla değilde hobilerle doldurursan daha verimli olur senin için.
Kızlar iyice bunalıma girdim.. Malumunuz biliyorsunuz hepiniz. Ama çok bunalıyorum hayattan zevk alamıyorum.. Bazen aşırı mutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum. Yanlış adamlara ben sevmesem bile he diyip çay içip muhabbete giriyorum..
Offff çıldırcam. Herkes ayrıldı nişanlısından ama aslında benim asıl derdim o değil.. Tatile de çıksam, gezsem tozsam da yine aynı b..ok gibiyim.
Solup gidecem yaBu bunalım da değil başka bişe. Hiç çalışmak istemiyorum evde hep uyumak istiyorum..
Ailem yanımda bir nebze de olsa onlar destek bana. Araba alacağım belki stres atarım sürerim oraya buraya..
Of öyle işteAyrıldım diye peşime düşenler var hepsine hayır diyorum. Ama bazen diyorum gez toz bırak salla. Ne yapacağım ben ya Eskiden konuştuğum bir tiyatrocu vardı şuan onunla takılıyorum ama o da yani ne istediğimi yapacağımı bilmiyorum.. Kızmayın ama bişeyler yaşayıp yaşayıp bırakasım geliyor bazen bana ilgisi olan ve ya benim ilgi duyduğum adamlarla.. Sonra dur kızım diyorum çekiyorum kendimi her şeyden..
Yahu var var diyorum anlatamıyorum ya benim anlatmak istediğim başka bişe
kimseyle takilma hele eskilerle asla. geriye degil ileri bak. hamama git kese ve massj yaptir.Kızlar iyice bunalıma girdim.. Malumunuz biliyorsunuz hepiniz. Ama çok bunalıyorum hayattan zevk alamıyorum.. Bazen aşırı mutlu oluyorum bazen dibe çöküyorum. Yanlış adamlara ben sevmesem bile he diyip çay içip muhabbete giriyorum..
Bencede birisi bana tokat atsınkimseyle takilma hele eskilerle asla. geriye degil ileri bak. hamama git kese ve massj yaptir.
olmadi seni bu șoktan cikartmak iyi saglam bir tokat atsinlar. ciddiyim.
AZ bi kendime geldim sanırım
AYNEN öyle çok haklısın..Hemen onunla bununla ciddi olmahan takilmalae yaşayıp kalitesiz bir yalnızlık secme bence iyice yipranirsin. Zamani gelince doru dürüst birisi olsun ki bence cok erken, sonrasinda bütün üzüntülere değsin.
Dur kız patlama bu piyasada düzgün falcı bulmak çok zor ben arkadaş vasıtasıyla biriyle tanışmıştım 5 yıl önce sürekli ona baktıriyorum adam efsaneBen lzmirdeyim.Mutsuzken bende hep fal baktiriyorum.Bakalim bi tane buldum falci.Suan sadece dedikleri cikacak mi diye bekliyorum
Neden eski konu?Dur kız patlama bu piyasada düzgün falcı bulmak çok zor ben arkadaş vasıtasıyla biriyle tanışmıştım 5 yıl önce sürekli ona baktıriyorum adam efsane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?