Patron sürekli asık suratlı laf söyleyip duruyor😔

Ben özel sektördeyim ve güle oynaya çalışıyorum, iş arkadaşlarımda çok rahat. Bu konuda genelleme yapılamaz konu sahibine geçimsiz patron denk gelmiş maalesef.

Yorumlarda bahsettiğimiz asık suratlılık pazartesi sendromundan, patronluktan vs kaynaklı değil orayı kaçırıyorsunuz. İnsanlar mutsuz, geleceği karanlık görüyoruz, geçim sıkıntısı var ülkede , yarın ne olacağı belli değil , herkes endişeli kimse mutlu değil. Kimsede sağlam psikoloji kalmadı.Parkta gezerken bile insanlar mutsuz bi iç sıkıntısı var. Dediğiniz gibi bu sabah gülümseyeyim kelebek etkisi yapsın hep mutlu olalım pazartesimiz sendromsuz olsun ehe ehe bir dünya yok malesef günümüzde. Bu asık suratlılıktan bahsediyoruz biz.

Patron problemli özel sektörle alakası yok Allah yardımcınız olsun .

Memurlar lunaparkta gibi çalışıyorlar zaten Memur olunca tek değişen iş garantiniz
Müdürüm olacak şahıs durduk yere küser. Sen neşeli bir şekilde selam verirsin adam surat asıp kafasını çevirir. Sonra durduk yere canciğer muhabbete kalkışır. Önce noluyor yahu diyordum, şimdi müdürden önce ben kafamı çeviriyorum, selam vermiyorum kafam da karışmıyor. Ben düşüneceğime o düşünsün.
Dengesiz bir tek özelde değil gerçekten. Öğretmenim işte kamudaki durum da bu.

Kaçak göçek merdivenaltı sigortasız ya da patron şirketi tek dükkanlık yerde falan olur bunlar.
Bir tanesi esnaf yanıydı evime yakın diye girdiğim bir yerdi iyi değildi ama onu anlatmadim zaten, diğerleri normal hatta bir tanesi şehrimde isim yapmış bir kurumdu, büyükşehirdeyim. Bende çok şaşırmıştım çalışma arkadaşlarına sorunca iş hayatı böyle alış bunlara dediler bana.

Yaşadığınız sorunun özel sektör ile alakası yok. Çalıştığınız kişi problemli. Başka iş bulabiliyorsanız ayrılın oradan
Katılıyorum benim babam da bu karakterde biri ve senin moralini bozabildiğini farkettiği için buna devam ediyor, stres topu gibi kullanıyor. How i met your mother dizisinde bağırma piramidi diye bi bölüm vardı aynı o kafa. Ben iplememeye duvar gibi soğuk durmaya başladığımda bu tavrı azaltmaya başlamıştı babam hatta. Ama bizde baba kız bağı var tabii seninki tahammül etme zorunluluğu veya düzeltme çabasını gerektirecek bi ilişki türü değil. Eğer küçük işletmeyse çok profesyonel bi ortam yoksa yapabileceğin pek bişey de yok maalesef

Bunu kesinlikle yaptıramazlar siz rıza göstermediğiniz sürece. İsterse işten atsın mahkemeye gider hakkınızı söke söke alırsınız kolay değil o işler ne demek izin vermeden bırakmıyo

Ne konfeksiyonu yahu öğretmenim ben. Velilerin asgari maaşa yakın ücret ödediği bir kurumdu.
O kurumun ayıbı o zaman. Çünkü benim de annem babam öğretmendi,ikisi de 30ar sene devlette çalışıp öyle özele geçtiler. Hatta babamın kendi dersanesi vardı,hem patronluk hem öğretmenlik yaptı,ben kendim tekstil sektöründeyim hiç öyle terbiye yoksunu insanlarla karşılaşmadık şükürler olsun. Şimdilerde de özel okullarla oldukça ilgiliyim,her okulda tanıdığım bir idareci bir patron mutlaka var. Dediğim gibi kurumdaki ptronun veya çalışanın kendi rezilliği.

Devlet memurlarının da birbiriyle olan saçmasapan yarışlarını okuyorum burda hayret ediyorum. Bahsedilen olaylar tamamen kişilerin kendi problemli davranışları ama kurumlara mal ediliyor.

Bunu kesinlikle yaptıramazlar siz rıza göstermediğiniz sürece. İsterse işten atsın mahkemeye gider hakkınızı söke söke alırsınız kolay değil o işler ne demek izin vermeden bırakmıyo
Valla öyle bı yaptiriyolar ki, dediğim gibi bende çok sasirdim normal, alış bunlara dediler. Asgari maaş alan insanlar avukatla, mahkemeyle ugrasamiyo

Kurumunda ayıbı, kişilerinde ayıbı, ülkeyi bu hale getirenlerinde (insanın hiç degerinin olmayışı) ayıbı ama durum böyle çoğu yer böyle. Bu yaşadıklarımı bir sürü insana da anlatım herkes normal, iş hayatı böyle, para kazanmak çok zor dedi aynı meslekten, farklı meslekten, aynı sehirden, farklı şehirden insanlarla da konuştum onlar da normal biz daha neler neler çekiyoruz dediler. Benimde çözemedim bı konu

Valla öyle bı yaptiriyolar ki, dediğim gibi bende çok sasirdim normal, alış bunlara dediler. Asgari maaş alan insanlar avukatla, mahkemeyle ugrasamiyo
Düzenin değişmesini istiyorsanız yapmayacaksınız ki yaptıracak adam bulamasınlar. Alış bunlara diyenleri aydınlatacaksınız. Aman zaten asgarilinin kaderi bu demeyeceksiniz. İş mahkemesine gidip dilekçenizi verip davanızı açabilirsiniz avukat tutmanız şart değil ya da konusuna göre 170 i arayabilirsiniz.

onun bende farkındayım bu sebeple toplu bir çözümden bahsediyorum dur denmesinden kastım bu.Umarım güzel günler yaşarız hep birlikte…

onun bende farkındayım bu sebeple toplu bir çözümden bahsediyorum dur denmesinden kastım bu.Umarım güzel günler yaşarız hep birlikte…
Valla ben de o içten içe morali bozuklardanım, en içten dileklerimle amin diyorum inanın

İnsanlar kabullenirse o patronlar bizi yatırır sever yani. Olur mu hiç öyle şey? İş hayatı öyle değil,olmaması da lazım ama aramızda edepsizler terbiyesizler varsa da elemek lazım.

Teşekkür ederim bu bilgi için 170i ararım umarım tekrar etmez ama olursa ararım bende dayanamadım çıktım işten baska elimden bir şey gelmiyordu konu sahibi hanım gibi cok etkilenmistim. Asla bu durumu normallestirmiyorum ama herkes zombilesmis beni tuvaletten çıkartmaya calisiyolardi biliyo musunuz iş var çok artık diye o dereceye gelmişler...

İnsanlar kabullenirse o patronlar bizi yatırır sever yani. Olur mu hiç öyle şey? İş hayatı öyle değil,olmaması da lazım ama aramızda edepsizler terbiyesizler varsa da elemek lazım.
Patronlar tam olarak onu yapiyor ki zaten. Çalışanlarda mazoşist gibi azarlandikca daha da çok çalışıyolar bir şeye ses etmeden. Kafayı yemiş gibiler insanlar afedersiniz ben tuvaletteyken kapıma gelip çıkar mısın su is var bu iş var diyorlardı. Ama kime anlatsam ben abartiyorum, prensesim, çok kafaya takıyorum oldum. İş hayatı böyle dedi herkes, konu sahibini çok iyi anlıyorum benim psikolojim bozuldu çalışmaya korkuyorum şuan.

İnanin her yer de öyle değil,her patron da öyle değil. Benim doğuma kadar çalıştığım yer bir Türkiye deviydi,patron hepimizden önce fabrikaya gelir bizi kapıda karşılardı ya,hoşgeldiniz gününüz güzel geçsin derdi. Ütopya gibi geliyor ama gerçek yani. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…