Merhaba arkadaşlar özel sektör zor zor derlerdi de inanmazdım. Ta ki yaşayana kadar bir klinikte işe başladım 2 ay önce,
Girdiğime gireceğime pişman oldum. bebek istiyoruz biraz toparlanalım eşime destek olayım diye başlamıştım. Ne kadar daha dayanırım bilmiyorum. Patron sürekli asık suratlı laf söyleyip duruyor işini yaptığın halde çok kavgacı napsam da kavga çıksa onun peşinde.Yok yan dükkandakilerle muhatap olmayın yok bilmem ne 2 aydır 1 gün geç kaldım normal saatimden önce gelirim hep otobüs saatleri yüzünden o gün otobüsü kaçırttım akşama kadar surat yaptı.Sinirden başım ağrıyor 1 haftadır.
Özel sektör çok zor yaMerhaba arkadaşlar özel sektör zor zor derlerdi de inanmazdım. Ta ki yaşayana kadar bir klinikte işe başladım 2 ay önce,
Girdiğime gireceğime pişman oldum. bebek istiyoruz biraz toparlanalım eşime destek olayım diye başlamıştım. Ne kadar daha dayanırım bilmiyorum. Patron sürekli asık suratlı laf söyleyip duruyor işini yaptığın halde çok kavgacı napsam da kavga çıksa onun peşinde.Yok yan dükkandakilerle muhatap olmayın yok bilmem ne 2 aydır 1 gün geç kaldım normal saatimden önce gelirim hep otobüs saatleri yüzünden o gün otobüsü kaçırttım akşama kadar surat yaptı.Sinirden başım ağrıyor 1 haftadır.
Memurlar lunaparkta gibi çalışıyorlar zatenÖzel sektör çok zor yapatronun oyuncağı gibi davranıyo sana. Bende özelde yapamadım kpssye girdim şimdi atanmaya çalışıyorum. Herkes umursamaz olmak lazım iş hayatında, alışırsın diyo ama sürekli azarlanmaya, asagilanmaya nasıl alisilir ben beceremedim
Benim annem babamda memur. Özelde çalışırken patronların calisanlari odasına çağırıp küfürler ettiğine, herkesin içinde toplantıda burda başçavuşun eşeği mi osuruyo dediğine, mesai dışında gerekli gereksiz ise cagirdigina, Dr randevusuna göndermediğine, çocuğunun doğum günü pasta böreğini yaptırdığına ve doğum günü standını kurdurduğuna, kaldirttigina, kurumun halılarını silkelettirdigine, galosunu bile ayağına getirttigine, çocuğunun oto koltuğunu depoya kaldirttigina, resmi tatillerde ay sende yeni işe basladin hemen tatil gibi laf soktuguna, mesai saati bitince izin almadan kurumdan cikamadigina vs vs gibi bir sürü aptalca seyle karşılaştım. Bunları hangi memura yapabilirsin? Evet turkiye de iş şartları her yerde zor ama memurlar belirli kurallar çerçevesinde çalışıyorlar. Özelde patronun parmağında oyuncaksin. Hele esnafın yanıma girdiysen orayı anlatmak bile istemiyorum.Memurlar lunaparkta gibi çalışıyorlar zatenMemur olunca tek değişen iş garantiniz
Benim annem babamda memur. Özelde çalışırken patronların calisanlari odasına çağırıp küfürler ettiğine, herkesin içinde toplantıda burda başçavuşun eşeği mi osuruyo dediğine, mesai dışında gerekli gereksiz ise cagirdigina, Dr randevusuna göndermediğine, çocuğunun doğum günü pasta böreğini yaptırdığına ve doğum günü standını kurdurduğuna, kaldirttigina, kurumun halılarını silkelettirdigine, galosunu bile ayağına getirttigine, çocuğunun oto koltuğunu depoya kaldirttigina, resmi tatillerde ay sende yeni işe basladin hemen tatil gibi laf soktuguna, mesai saati bitince izin almadan kurumdan cikamadigina vs vs gibi bir sürü aptalca seyle karşılaştım. Bunları hangi memura yapabilirsin? Evet turkiye de iş şartları her yerde zor ama memurlar belirli kurallar çerçevesinde çalışıyorlar. Özelde patronun parmağında oyuncaksin. Hele esnafın yanıma girdiysen orayı anlatmak bile istemiyorum.
Kaçak göçek merdivenaltı sigortasız ya da patron şirketi tek dükkanlık yerde falan olur bunlar.Benim annem babamda memur. Özelde çalışırken patronların calisanlari odasına çağırıp küfürler ettiğine, herkesin içinde toplantıda burda başçavuşun eşeği mi osuruyo dediğine, mesai dışında gerekli gereksiz ise cagirdigina, Dr randevusuna göndermediğine, çocuğunun doğum günü pasta böreğini yaptırdığına ve doğum günü standını kurdurduğuna, kaldirttigina, kurumun halılarını silkelettirdigine, galosunu bile ayağına getirttigine, çocuğunun oto koltuğunu depoya kaldirttigina, resmi tatillerde ay sende yeni işe basladin hemen tatil gibi laf soktuguna, mesai saati bitince izin almadan kurumdan cikamadigina vs vs gibi bir sürü aptalca seyle karşılaştım. Bunları hangi memura yapabilirsin? Evet turkiye de iş şartları her yerde zor ama memurlar belirli kurallar çerçevesinde çalışıyorlar. Özelde patronun parmağında oyuncaksin. Hele esnafın yanıma girdiysen orayı anlatmak bile istemiyorum.
Kaçak göçek merdivenaltı sigortasız ya da patron şirketi tek dükkanlık yerde falan olur bunlar.
Ben de hiç denk gelmedim,merdivenaltı konfeksiyonlarında yaşanıyorsa bilemem tabii.Kaçak göçek merdivenaltı sigortasız ya da patron şirketi tek dükkanlık yerde falan olur bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?