patronum bana aşık mı ??

lodoss123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
41
6
1
herkese merhaba

2 yıldır özel bir yerde sorumlu olarak çalışıyorum
bu konuyu ilk teyzeme açtım teyzem uzun süredir iş hayatında bulunan zeki tecrübeli bir kadın o normal olarak görmediği için buraya yazma ihtiyacı hissettim malum bu konu herkesle paylaşılacak gibi değil
patronum evli biri . Bense iş yerinde çok çalışkan biriyim mesai saatimden molama kadar herşeye dikkat eden planlı biriyim özel hayatımda bile boş duramam . Tabii bunun yanında affedilmeyecek hatalar yaptığım bırakıp gittiğim çok olmuştur ama patron önce sinirlense de sonra hep affetmiştir
Patronla dışarıda çay içtiğimiz yemek yediğimiz çok olmuştur saat 2 e kadar işle ilgili konuşup çay içtiğimiz çoktur. mesaiye kaldığımızda . bazen sinirlendiğimde bir şeyle ilgili elimi tutar bazen kolumu ,, bzen yorgun geldiğimde işe seni böle görmek istemiyorum saçlarını düzleştir falan dediği oluyor , hastalandığımda arıyor ..şimdilik aklıma gelenle bunlar konu deşilirse belki yazarım geldikçe , en son iyi akşamlar demeden çıktım mjs atmış seni üzecek bi şey mi yaptım diye bende kusura bakmayın dalgınlığıma geldi dedim teyzem özellikle bu mjsı normal görmedi . bende bunları kafamda topladım acaba dedim ? ama neden se kötü düşünmüyorum veya düşünmek istemiyorum bilemiyorum şu açıdan baktım hep ben çok çalışkan biryim verimli elemannım nazım geçiyor diye bakıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum doğru mu

adamin niyetini bilemem. ama bukadar icli disli olmak hosuma gitmezdi patronla.. yani ne gerek var gece 2 lere kadar konusmak veya is konulari disinda mesaj atmak vs.. rahatsiz olmuyormusun ?

işte ben o açıdan düşünmediğim için çünkü bana bariz bir yaklaşımı olmadı yani anlamışsınızdır ne demek istediğimi öyle yapmadığı için bende o açıdan bakmıyorum işte belkide nasıl desem avab koz vermemek için mi bariz yaklaşmıyor ?

Tabi önce onlar ama çok vakit geçiriyorsanz erkekler saftr etkilenir ...birde 2 saat mi konusurz dediniz 2lere kadar mi

2 e kadar oturduğumuz oldu ama işin şu tarafı iş dışında konuşmadık bide o var hep sorunlarla ilgili veya işle

Herşey tamam belki iyi niyettir denir ama... O mesaj işi bitirmiş... İlgisi var kesinlikle herkes işini elinden geldiğince iyi yapar ama hiçbir patron işini yapıyor die bu kadar ilgili olmazz

adamin niyetini bilemem. ama bukadar icli disli olmak hosuma gitmezdi patronla.. yani ne gerek var gece 2 lere kadar konusmak veya is konulari disinda mesaj atmak vs.. rahatsiz olmuyormusun ?

dediğim gibi ben çok çalışkan biriyim evde bile boş duramam mutlaka bir yeri temizlemme bi şey yapmam lazım ben böle olduğuım için adamın bana başka bakmasını anlayamam çalışkan bi kız olarak bakıyor o yüzden diye düşünüyorum birde sorumluluk alan biriyim belki nazım geçiyodur diye bakıyorum

2 e kadar oturduğumuz oldu ama işin şu tarafı iş dışında konuşmadık bide o var hep sorunlarla ilgili veya işle
Yinede saat Öneml o gece 2 de karşıda konusan bi kadın var ken telefon mu os yerimi karisi nerde bu arada siz konusurken çocuk var mi adamın yas farkınız kaç çok mu sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…