patronum bana aşık mı ??

yani şöyle hani birine sinirlenirsin gidicem dersin ya o an biri senin elini tutar gel yapma boşver der onun gibi
Filimlerde olur ya duygusal sahne sevgililer yapar dur gitme diye sonrasinda gozler yaslanir duygusallik tavan yapar opucukler havada ucusur....ama patronun bunu yapmasi ilgisi demektir tehlikede demektir...

Bak arkadaşım niyet okuyuculuğu yapmıyorum yanlış anlama , evet yazarken mimik yok , ses tonu yok fakat ben yazım şeklinden bu durumdan rahatsız olduğun hissine kapılmadım .

Patronunla arandaki ilişkide işveren/işçi statüsü dışında biraz .

Bir patron elemanına saçının düz mü dalgalı mı yakıştığından bahsediyor , iyi akşamlar demez ise mesajla seni üzecek bir şey mi yaptım diyorsa ... farları yakmış , sinyali vermiş ; o uçsuz bucaksız karanlık tünele girmek üzeredir.

Daha mesafeli ol , gerekirse işini kaybetmek pahasına .

patronunuz size çok fazla fiziksel temasta bulunmuş bu bile başlıbaşına size msj uzak durun çünkü bu kadar tolerans ve temas çabası normal değil

ben bu yazıyı yazarken gayet iyi niyetli yazdım ve gerçekleri , objektif bakış açılarını merak ettim yanılıyor olabilir miyim yanlış mı düşünüyorum diye .. ama bazıları bu durumdan hoşlandığımı bile ilan etmiş .. eğer hoşlanıyor olsaydım şu an burada sizlerden fikir , akıl alma ihtiyacı hissetmezdim , başka türlü amaca yönelmeye çoktan yelken açmıştım ,, çünkü en nihayetinde evli adamla aşk yaşayan artık aşk mı bilinmez bir sürü insan var ve bunu direk yapıyorlar çokda zor değil yaptıkları .. benim soru işaretlerim ortada .. bazıları sahte demiş yazı bir kere ciddiye almasam cvp vermezdim bu kadar .. insanlar buraya neden yazıyor çünkü tanımadıklarına daha rahat anlatabildiği için şimdi gidip iş yerinden bi arkadaşımla mı paylaşayım bu soru işaretelerimi ?
iyi niyetli yorum yapan fikir veren herkese de teşekkür ederim

şahsen ben yadırgamıyorum kafandaki sis bulutları dağılsınistedim

basarili bi çalışan olmanız patronun size ilgi göstermek zorunda olduğunu göstermez . o zaman okullarda da her çalışkan öğrenciye öğretmen mudur msj atsın niye iyi akşamlar demedin diye. Ada'm bariz belli yeni bi heyecan arıyor. aman siz sebep olmayın mesafenizi koyun cnm üzgün olduğunda el tutmalar falan hic hoş değil buna müsade etmeyin yarin oburgun sende bana umut verdin dedirtmeyin Adama

Inanin korkumuz aklinizi celmesi her yorumu dikkate alin bence ha niyetiniz yoksa boyle birseye zaten rahat hissedersiniz ki belirtmissiniz sevindim kendi adima ama uzak dursun eline koluna sahip ciksin o patron bunu belli edin gerisi gelir hem iyi bir calisansiniz ters tepme olasiliginda gayette guzel is bulursunuz

Öyle bir samimiyet işi benimsemekten veya çalışkanlıktan olamaz diye düşünüyorum.
Kaç tane patron gördüm.
Hele şimdi ki patronum resmen kusur bulmak için uğraşır, durur.
Hiç memnun olmaz. Hep daha fazlasını ister.
İş yoğunluğundan dolayı geç çıkarsın görünmez, 1 saat izin almak iste kıyamet kopar.
Ben de işimi iyi yaptığımı düşünüyorum ve boş kaldığım anlar sınırlıdır.

Onların kafası ben bunun için para veriyorum, olması gereken zaten bu mantığıyla çalışıyor..

10 yıldır iş hayatındayım hiç bir patron,müdür,çalışan elimi tutmaya cesaret edemedi. Kötü bir çalışanım galiba. Gerçi ben de hiç bir patronumla bilmem kaçlara kadar sohbet etmedim.

Ben sizin o kadar saf olduğunuzu düşünemedim açıkcası. Eğer niyetiniz dediğiniz kadar iyiyse burada yazılanları dikkate alıp mesafeli olup tavır alırsınız. O zaman görün patronunuzun tavrını.

Diğer çalışanlara karşı nasıl? Erkek kadın farketmez diğer çalışanlarına karşı da böyleyse mesela onlarla da ilişkisi sizinle olan ilişkisi gibi ise o zaman ilgisi yoktur. Tuhaf olsa da demek ki öyle bir patron. Motive etmek için yapıyor olabilir.
Değilse uzak durun mesafe koyun. Size asılıyor olabilir hatta sizin de ona karşılık verdiğinizi düşünüyordur. Farz edelim ki kötü niyetli değil, etraf size ne gözle bakıyordur sizce?? Metres olduğunuzu bile düşünüyorlardır. İş hayatı böyle şeyleri kaldırmaz, hele ki bayan çalışana çamur atmak daha kolay. Sizi çekemeyenler hakkınızda bir sürü şey uydururlar. Başarılı olsanız patronla şöyle böyle ilişkisi var olur adı.
Hem de eşi ne diyor bu işe, arada sırada görüyor musunuz onu gelip gidiyor mu? Sizi eşiyle tanıştırdı mı? Madem bu kadar sevdiği bir çalışansınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…