patronum bana aşık mı ??

bana da nedense tuhaf gelmedi oyle hissetmedim diyelim.ama sadece su acidan tuhaf bulabilirim evli bir adamin, kim oldugu onemli degil baska herhangi bir kadina bu sekilde ilgili davranmasini ben ahlaki olarak asla dogru bulmam ama bu benim yasam tarzim herkes ayni degil. disarida da cay corba sohbetiniz cok olmus muhtemelen esi de biliyordur rahat yapida modern insanlardir vs. gercekten sizi icinde artniyet olmadan bir calisani olarak seviyor ve ilgi gosteriyor olabilir yani altinda baska neden olmadan. vardir boyle insanlar. is hayatinda hic bulunmadigim icin bilemiyorum patron calisan iliskileri nasil olur ve olmalidiri

Bilemem. Ama eger olgisi varsa ve siz "yok yok ilgisi yoktur" deyip onemsemezseniz bir yuvayı yıkarsınız. Bakin burada ne kocalar okuyoruz.. adam evli, sizin elinizi kolunuzu tutmak ne demek. Mesajlar atma falan. Çalışkan bir eleman olsanız bu sekilde bir tepkisi olmaz bence. Onure ederdi vs ama el kol tutmak olmaz. Mesaj atmak olmaz.
Siz derhal mesafe koyun,mesajlarına kısa cevap verin. Sohbetlerine de cok katılmayn.
Adam meyilliyse böyle hem evli olayım hem baskasıyla ilgileneyim diye, siz buna alet olmayın.
Bir sevgiliniz var mı bilmiyorum ama varsa ondan bahsedin. Yoksa da var diyin. O kadının yerine koyun kendinizi, esiniz is yerinde biriyle bölge ilgilense mesaj atsa sinirlenince elini kolunu tutmaya yer arasa ne hissedersiniz?

Herşey tamam belki iyi niyettir denir ama... O mesaj işi bitirmiş... İlgisi var kesinlikle herkes işini elinden geldiğince iyi yapar ama hiçbir patron işini yapıyor die bu kadar ilgili olmazz

ya bilemedim çükü şöle bi durum var hasta yatağımda bile iş çığruından çıkmıştı işyerinde kalkıp gitmiştim tüm bunları düşününce çalışkalığım adamın gözünde ağır basıyodur ondandır diyorum . mjs olayından sonra bende böle biriktirdim zaten

Patronum dahi olsa evli bir adamla asla o kadar yakınlaşmaya izin vermezdim sende öyle yap. Seninde kafan karışmış çünkü önemsenicek birşey olmasa sende umursamazdın. Yarın öbür gün sana daha da bağlanırsa ve yuvası dağılırsa vicdan azabı çekersin. Erkek bu canım kadınların olmazda onların hemen gönlü kayıyor...

Bence sana aşık ve senden bir ışık bekliyor. Sen de o ışığı ver ve boşansın, sonra mutlu bir yuva kurun. Sizin için dua edeceğim hadi hayırlısı.

Bence sana aşık ve senden bir ışık bekliyor. Sen de o ışığı ver ve boşansın, sonra mutlu bir yuva kurun. Sizin için dua edeceğim hadi hayırlısı.

tavsiyen için teşekkür ederim ama benim öğrenmek istedğim veya almak istedğim cvp bu değil .
ben objektif cvplar alabilmek için ve olaya yanlış mı bakıyorum yoksa abartıyomuyum bunu öğrenmek istiyorum başta yazdığım gibi

2 yıl oldu burda bu ikinci işim

o zaman bu saflığı üzerinden at.
patronun totosunu yıkasan kimse durduk yere bu kadar ilgili ve yakın olmaz.temas bile girmiş işin içine..
bence de adam senden bir ışık bekliyor gibi geldi.
tehlikeli sular bunlar, daha fazla boş iyi niyet kasmaya gerek yok.sonra bir bakmışsın adam senin de gönlün var zannedip bir hamle yapar, sonra da senin de ilgin vardı der kalakalırsın..

Sizde çok içli dışlı olmayın ve tavrınızı size temas ettiğinde direk koyun derim. Unutmayın ki evli ve o ilgi hoşunuza gitmesin .. Hataya düşmeyin..

tabiki iyi hissetmem .şöyle bir durumda var yani nasıl desem adamdan yana rahatsız edici belli bariz şeyler görmedim yani kötü tarzda şeyler işte o yüzden kafamda oturtamıyorum o tarz yaklaşacağıını o yüzden emin olamadım buraya yazıp fikir alma ihtiyacı hissettim

peki şu açıdan baktığında okul dersane iş hayatı şakalaşan temas halinde olan elini kolun tutam herkes mi bi şey hissetmek zorunda bunu da düşünüyorum .. birde adam böle bariz adamlar olur direk niyetini belli eden öle bi yapısı yok işkolik ee bende cidden planlı bi çalışanım yaa ben böle bakıyorum nedense çözemedim de sadece mjsda takıldım teyzem gibi

Hiç bir patron , ne kadar çalışkan olursan ol senin değerini bilmez , onlar için işler her zaman yürür...

Size tavsiyem ne olursa olsun Patronunuz ile aranızda hep mesafe olsun , erkekler işyerindeki stresli ortamda renk katmak isterler. Size ilgisi olduğu çok açık ve net...

Sizde çok içli dışlı olmayın ve tavrınızı size temas ettiğinde direk koyun derim. Unutmayın ki evli ve o ilgi hoşunuza gitmesin .. Hataya düşmeyin..

o tarz değilim zatende .. yanlış düşünüp hüküm vermek istemiyorum yanlış bakmak istemiyorum olaya çünkü niyetim bu değil işkillendim çok bilemedim

Kendi kendine adamın hareketlerine kılıf uydurmaya çalışıyorsun ama dogru degil. Herkes bir olup aynı seyi söylüyorsa bir sey var demektir.
Bunca fikre ragmen mesafe koymuyorsanız kusura bakmayn evli erkeklere yanaßan kadın konumuna düşersiniz. Sonucta teyzeniz de dahil uyardık sizi.
Bundan sonrasi sizin icinize sinip sinmemesiyle alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…