- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Iyiysen tesekkur eder maasina zam yapar vspeki çalışkanlığım iyi bir eleman olmamın bir etkisi ?
işte ben o açıdan düşünmediğim için çünkü bana bariz bir yaklaşımı olmadı yani anlamışsınızdır ne demek istediğimi öyle yapmadığı için bende o açıdan bakmıyorum işte belkide nasıl desem avab koz vermemek için mi bariz yaklaşmıyor ?
Herşey tamam belki iyi niyettir denir ama... O mesaj işi bitirmiş... İlgisi var kesinlikle herkes işini elinden geldiğince iyi yapar ama hiçbir patron işini yapıyor die bu kadar ilgili olmazz
peki çalışkanlığım iyi bir eleman olmamın bir etkisi ?
İş hayatımda hiç öyle elimden tutan patronum olmadı.Sinirlendiğimde sadece eşim elimi tutar. O da çok çalışkanlığımdan falan da değil hani
off çok safsın gerçekten.kaç yıldır çalışıyorsun özel sektörde?
ya da ilk işin mi?
Bence sana aşık ve senden bir ışık bekliyor. Sen de o ışığı ver ve boşansın, sonra mutlu bir yuva kurun. Sizin için dua edeceğim hadi hayırlısı.
Valla kusura bakmayinda adam hoslaniyosa bile sizden cesaret aldigi belli. Evli adam gelcekte benim saclarim düzlicek elimi tutcak. Ne münasebet. Patron demeyip agzinin ortasina bi tane patlatirdim.
tavsiyen için teşekkür ederim ama benim öğrenmek istedğim veya almak istedğim cvp bu değil .
ben objektif cvplar alabilmek için ve olaya yanlış mı bakıyorum yoksa abartıyomuyum bunu öğrenmek istiyorum başta yazdığım gibi
2 yıl oldu burda bu ikinci işim
herkese merhaba
2 yıldır özel bir yerde sorumlu olarak çalışıyorum
bu konuyu ilk teyzeme açtım teyzem uzun süredir iş hayatında bulunan zeki tecrübeli bir kadın o normal olarak görmediği için buraya yazma ihtiyacı hissettim malum bu konu herkesle paylaşılacak gibi değil
patronum evli biri . Bense iş yerinde çok çalışkan biriyim mesai saatimden molama kadar herşeye dikkat eden planlı biriyim özel hayatımda bile boş duramam . Tabii bunun yanında affedilmeyecek hatalar yaptığım bırakıp gittiğim çok olmuştur ama patron önce sinirlense de sonra hep affetmiştir
Patronla dışarıda çay içtiğimiz yemek yediğimiz çok olmuştur saat 2 e kadar işle ilgili konuşup çay içtiğimiz çoktur. mesaiye kaldığımızda . bazen sinirlendiğimde bir şeyle ilgili elimi tutar bazen kolumu ,, bzen yorgun geldiğimde işe seni böle görmek istemiyorum saçlarını düzleştir falan dediği oluyor , hastalandığımda arıyor ..şimdilik aklıma gelenle bunlar konu deşilirse belki yazarım geldikçe , en son iyi akşamlar demeden çıktım mjs atmış seni üzecek bi şey mi yaptım diye bende kusura bakmayın dalgınlığıma geldi dedim teyzem özellikle bu mjsı normal görmedi . bende bunları kafamda topladım acaba dedim ? ama neden se kötü düşünmüyorum veya düşünmek istemiyorum bilemiyorum şu açıdan baktım hep ben çok çalışkan biryim verimli elemannım nazım geçiyor diye bakıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum doğru mu
Bilemem. Ama eger olgisi varsa ve siz "yok yok ilgisi yoktur" deyip onemsemezseniz bir yuvayı yıkarsınız. Bakin burada ne kocalar okuyoruz.. adam evli, sizin elinizi kolunuzu tutmak ne demek. Mesajlar atma falan. Çalışkan bir eleman olsanız bu sekilde bir tepkisi olmaz bence. Onure ederdi vs ama el kol tutmak olmaz. Mesaj atmak olmaz.
Siz derhal mesafe koyun,mesajlarına kısa cevap verin. Sohbetlerine de cok katılmayn.
Adam meyilliyse böyle hem evli olayım hem baskasıyla ilgileneyim diye, siz buna alet olmayın.
Bir sevgiliniz var mı bilmiyorum ama varsa ondan bahsedin. Yoksa da var diyin. O kadının yerine koyun kendinizi, esiniz is yerinde biriyle bölge ilgilense mesaj atsa sinirlenince elini kolunu tutmaya yer arasa ne hissedersiniz?
o zaman bu saflığı üzerinden at.
patronun totosunu yıkasan kimse durduk yere bu kadar ilgili ve yakın olmaz.temas bile girmiş işin içine..
bence de adam senden bir ışık bekliyor gibi geldi.
tehlikeli sular bunlar, daha fazla boş iyi niyet kasmaya gerek yok.sonra bir bakmışsın adam senin de gönlün var zannedip bir hamle yapar, sonra da senin de ilgin vardı der kalakalırsın..
Sizde çok içli dışlı olmayın ve tavrınızı size temas ettiğinde direk koyun derim. Unutmayın ki evli ve o ilgi hoşunuza gitmesin .. Hataya düşmeyin..
tabiki iyi hissetmem .şöyle bir durumda var yani nasıl desem adamdan yana rahatsız edici belli bariz şeyler görmedim yani kötü tarzda şeyler işte o yüzden kafamda oturtamıyorum o tarz yaklaşacağıını o yüzden emin olamadım buraya yazıp fikir alma ihtiyacı hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?