Hiç bir patron , ne kadar çalışkan olursan ol senin değerini bilmez , onlar için işler her zaman yürür...
Size tavsiyem ne olursa olsun Patronunuz ile aranızda hep mesafe olsun , erkekler işyerindeki stresli ortamda renk katmak isterler. Size ilgisi olduğu çok açık ve net...
o tarz değilim zatende .. yanlış düşünüp hüküm vermek istemiyorum yanlış bakmak istemiyorum olaya çünkü niyetim bu değil işkillendim çok bilemedim
peki şu açıdan baktığında okul dersane iş hayatı şakalaşan temas halinde olan elini kolun tutam herkes mi bi şey hissetmek zorunda bunu da düşünüyorum .. birde adam böle bariz adamlar olur direk niyetini belli eden öle bi yapısı yok işkolik ee bende cidden planlı bi çalışanım yaa ben böle bakıyorum nedense çözemedim de sadece mjsda takıldım teyzem gibi
Yıllarca çok patronla çalıştım , terfi ettirir , sürekli ilgi alaka göstermez , hatta daha ciddi ve disiplinli ortam yaratır şayet sizi yetiştirmek istiyorsa , işleri yürütebilmesi için profesyonel gözükmeye çalışır vs gibi ...bu zamana kadar o iş yerinde çok dolap döndü iş yerini kötü duruma sokan oldu bi ben düzgün çalıştım işi yürüttüm bunların bi değeri olamaz mı adam da ?
Biliyrum zaten sizde kuşku duymuşsunuz aşık mı bilemem ask nedir kişiye göre değişir cevaplar çeşitlidir. Lakinn anlattığınız kadarıyla ilgisi olduğu kesin.. Siz de bunu his ettikten sonra artık net koyun tavrınızı ki o şekilde yaklaşamasın..
temas var, temas var.bu aynı şey değil.
illa şöyledir diyemeyiz, ama ilgisi de hiç yok diyemeyiz.adamın içini bilmiyorum, adam patron sonuçta.yıllar içinde duygularını saklamayı çok iyi öğrenmiştir.açıkça belli etmez tabii ki net bir karşılık bulmadıkça değil mi?
eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa araya mesafe koy.
yok böyle iyi diyorsan, e onu da sen bilirsin.
bu zamana kadar o iş yerinde çok dolap döndü iş yerini kötü duruma sokan oldu bi ben düzgün çalıştım işi yürüttüm bunların bi değeri olamaz mı adam da ?
Çok alakasız olacak özür, net bilgiye ulaşamadım İstanbul da okullar tatilmiş , Ankara'da tatil mi bilgisi olan var mı ?
Konu sahibi pardon tekrar...
Çok alakasız olacak özür, net bilgiye ulaşamadım İstanbul da okullar tatilmiş , Ankara'da tatil mi bilgisi olan var mı ?
Teşekkür ederim cevabınız için...Ankarada kar yok bir de ben izledim haber vs ama duymadım :)
Benim patronum bana hiç mesaj Atmaz zaten gözleri görmez ama görsede atmaz. Hadi yanlışlıkla attı diyelim ben tekrar ettirtmem.
Kötü bişey de olmayabilir kafanı bulandırma.
ya arkadaşım kusura bakma ama teyzen dahil herkes aynı şeyi söylerken ve seni uyarmışken hala adamı aklama çabaların ilginç olmaya başladı..
adamın sana dokunmasını, böyle ilgilenmesini neden ısrarla çok çalışkan olmana falan bağlıyorsun?yani içten içe hoşuna mı gidiyor anlamadım.dikkatli ol, bir yuvayı yıkmak pek de iyi bir şey değildir.
bu ülkede milyonlarca hakkıyla çalışan,işini dört dörtlük yapan ,işkolik insanlar var hepsi patronundan böyle muamele mi görüyor sence?
Sert davranın ve mesafeli olun. Adam evli iyi niyetle dahi olsa elinizi kolunuzu tutmasına izin vermeyin..
Yıllarca çok patronla çalıştım , terfi ettirir , sürekli ilgi alaka göstermez , hatta daha ciddi ve disiplinli ortam yaratır şayet sizi yetiştirmek istiyorsa , işleri yürütebilmesi için profesyonel gözükmeye çalışır vs gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?