patronum bana aşık mı ??

bu zamana kadar o iş yerinde çok dolap döndü iş yerini kötü duruma sokan oldu bi ben düzgün çalıştım işi yürüttüm bunların bi değeri olamaz mı adam da ?

o tarz değilim zatende .. yanlış düşünüp hüküm vermek istemiyorum yanlış bakmak istemiyorum olaya çünkü niyetim bu değil işkillendim çok bilemedim

Biliyrum zaten sizde kuşku duymuşsunuz aşık mı bilemem ask nedir kişiye göre değişir cevaplar çeşitlidir. Lakinn anlattığınız kadarıyla ilgisi olduğu kesin.. Siz de bunu his ettikten sonra artık net koyun tavrınızı ki o şekilde yaklaşamasın..

Benim patronum bana hiç mesaj Atmaz zaten gözleri görmez ama görsede atmaz. Hadi yanlışlıkla attı diyelim ben tekrar ettirtmem.

temas var, temas var.bu aynı şey değil.
illa şöyledir diyemeyiz, ama ilgisi de hiç yok diyemeyiz.adamın içini bilmiyorum, adam patron sonuçta.yıllar içinde duygularını saklamayı çok iyi öğrenmiştir.açıkça belli etmez tabii ki net bir karşılık bulmadıkça değil mi?
eğer bu durum seni rahatsız ediyorsa araya mesafe koy.
yok böyle iyi diyorsan, e onu da sen bilirsin.

bu zamana kadar o iş yerinde çok dolap döndü iş yerini kötü duruma sokan oldu bi ben düzgün çalıştım işi yürüttüm bunların bi değeri olamaz mı adam da ?
Yıllarca çok patronla çalıştım , terfi ettirir , sürekli ilgi alaka göstermez , hatta daha ciddi ve disiplinli ortam yaratır şayet sizi yetiştirmek istiyorsa , işleri yürütebilmesi için profesyonel gözükmeye çalışır vs gibi ...

anladım sonrası önemli benm için işte dikkat açısından

Çok alakasız olacak özür, net bilgiye ulaşamadım İstanbul da okullar tatilmiş , Ankara'da tatil mi bilgisi olan var mı ?

Konu sahibi pardon tekrar...

yani orası öyle de off sinir bozucu bi şey işte bu sinir bundan sonra böle mi çalışcam orada şüphe içinde acaba var mı yok mu bilmem ne

ya arkadaşım kusura bakma ama teyzen dahil herkes aynı şeyi söylerken ve seni uyarmışken hala adamı aklama çabaların ilginç olmaya başladı..
adamın sana dokunmasını, böyle ilgilenmesini neden ısrarla çok çalışkan olmana falan bağlıyorsun?yani içten içe hoşuna mı gidiyor anlamadım.dikkatli ol, bir yuvayı yıkmak pek de iyi bir şey değildir.
bu ülkede milyonlarca hakkıyla çalışan,işini dört dörtlük yapan ,işkolik insanlar var hepsi patronundan böyle muamele mi görüyor sence?

Benim patronum bana hiç mesaj Atmaz zaten gözleri görmez ama görsede atmaz. Hadi yanlışlıkla attı diyelim ben tekrar ettirtmem.

mjs dediğim şöle çalışanlar çıkmadan iyi akşamlar bir şey diyomusunuz diye çıkar hep bende öle çıkarım bi gün yapmadın oda sordu seni üzecek bi şey mi yaptım diye özellikle bi şey yazmadı ki yani ne biliiym dikkat çekici buldu belki görünmeden gitmemi

Sert davranın ve mesafeli olun. Adam evli iyi niyetle dahi olsa elinizi kolunuzu tutmasına izin vermeyin..

belki görüyolardır bilemeyiz ?
ayrıca ne hoşlanması ben öle bi şey yoktur diye kendimi avutmaya iyi yönden bakmaya çalışıyorum farkındaysan çünkü o iş yerinde çalışan herkes şirket açsam ilk seni yanıma alırım der hal böle olunca çalışkanlığıma bağlamam normal
senin de yorumların için teşekkür ederim

o dediğiniz hepsi var ama .. yani ciddiyet vs hatta çok kavga etmişizdir iş yüzünden çok tartışmışızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…