patronum bana aşık mı ??

patron ,çalışkan elemanına en fazla "zam" verir,seni kıracak birşey mi yaptım diye mesaj atmaz.ayrıca patron mesaj atmaz,acil birşey varsa arar..
yemeğe çıkmayı da doğru bulmadım.bizde patronla da çıkılacaksa yemeğe toplu halde çıkılır.departmanca gidilir.başbaşa gidilmesi uygun değildir.
mesafe candır,her konuda her kişiyle.kv görümce ile de patron müdürle de..
ilişkiler sıcak olabilir,biz 10 senedir aynı ekip pazarlama yapıyoruz,çok da samimiyiz,ama tek başıma çalışam arkadaşımla bile yemeğe çıkmayı doğru bulmam.3 erkek bir ben gidebilirim ama başbaşa apayrı bir şey..

Son düzenleme:
hay ağzına sağlık normal hiçbişe yokki hepsi anormal

Bence ilgisi hoşunuza gitmiş ve dikkatinizi çekmiş yoksa bu kadar anlamlandırmazdınız ayrıca ben patronla başbaşa çıkılan yemekleri de anlamıyorum zaten aynı yerde değil misiniz iş hakkında konuşacak bol bol vaktiniz yok mu işyerinde bir de yemeğe çıkılıyor? adam evli ilgisi yoksa bile öyle farzedip mesafe koymanız şart. Yemeklere çaylara çıkmayın bahaneler üretin uzak durun.

Biraz fazla mı yüz göz oldunuz?
Bende 8 senedir aynı işyerinde çalışıyorum.Tek bayan benim.Patronumda çok değer verir sağolsun ama elimi tutamaz çünkü sınırlarım vardır.Yani bir iyi aşkamlar demedin diye msj atmalar felan bilemiyorum.Günler çuvala girmedi sonuçta ertesi gün söyleyebilirdi.

Adam da ilkokul 3 e filan gidiyor zaten hemen aşık oluyor. Ne kadar basite indirgiyorsunuz aşk kelimesini. İnsanlar on yilllik kocalarının bile kendilerine aşık olduğundan emin olamazken siz teselli ederken elimi tuttu, saçını duzlestir dedi bana aşık mi diyorsunuz. Bariz şekilde reyting cekmek için atilmis bir başlık. Konuna gelince de patronun tipik gevşek erkeklerden. Evli bi erkekle bedensel temastan sakınca gormeyen, mesafesini koruyamayan kadınların tamamını yokluyor acaba bi iş cikarabilir miyim diye. Size aşık filan değil flört ediyor karşılık vermeyip mesafenizi korumayı basarabilirseniz başka limanlara yelken açacaktır yakında. Yok hala ikilere kadar kahve içmeye devam ederseniz yakında bir metres vakasiyla karşı karşıya kalabiliriz

bir ilgisi var buda evliliğinden sıkıldığı için aşk değildir

Ben patronun yanında sinirlensem sen stres altında çalışamıyorsun der şutlar beni

ya sen de hoşuna gitmiş gibi sormuşsun benim patronumda hasta olunca arar çikolata alır nerdesin göremedim merak ettim der aşık mı yani siz de aşık olmasını istiyor ve ona göre davranıyorsunuz gibi geldi hem size dokunmasına izin vermeyin ne olur ne olmaz

Bence çevrenin tepkisinden çekiniyor olsaydınız gece 02.00 ye kadar biryerde oturmanızın yanlış olduğunu bilirdiniz.

2'ye kadar oturmanıza yorum yok çünkü iş hayatı hakkında pek bilgi sahibi değilim. Ama benim kocam başka bi kadının elini tutsa, yok saçını düzleştir, yok kırdım mı seni vs mesaj atsa boşanırdım herhalde. Yani normal değil. Sizin de karşı tarafın eşini düşünüp kesinlikle net tavrınızı koymanız gerekiyor. Aslında işten ayrılmanız gerekir ama malum iş bulmak kolay değil. Ama çok gğnah yani bdn böyle şeylerin acısı benden de çıkar diye çok korkarım böyle durumlarda. Karısı için çok kırıcı çünkü.

aşk değilde patronunuzdan size bi zarf atma durumu var malesef... evli bi adamın bi başka kadınla ilgili hiçbir hissi aşk değildir.Aşk bu kadar basit değil... sadece merak ediyorum bu konuyu bu başlıkla açarken adamın karısını düşündünüz mü hiç... sizin gibilere hiç acımıyorum...

Nasıl anlayamazsiniz hala
Normal bir patron elaman iliskisine hiç benziyormu!?
Çalışkan elamana ikramiye verilir,maaşına zam yapılır vs.
Elini tutmalar,saçını duzlestir demeler Sk sk yemeğe çıkmalar
Allah aşkına adam resmen sulaniyo sulanmayida aşmış
Kusura bakmayın buna izin verende sizsiniz.

Karısı böyle bir iliskiyi dusya sizi de o kocayida parçalar.

Seni uzecek birseymi yaptimdan sonrasini okumadim ....ohooo florte baglamis yakinda karimi bosiycam seni alicam ya da zaten bitmis bir evlikliktiye baglamasi muhtemel....Allah askina koldan tutmak ne demek uzak durun adam hoslaniyor cikin isten arkaniza bakmadan kacin yok mumkun degilse tavrinizi koyun ciddi dercede yarin birgun bir yerde o koldan cekilip opmesi yakindir ben soylim

Bakin bizler duygusaliz bayanlar ilgi hosumuza gider begenilmek ilgilenilmek bir cok kadinida yoldan cikaran gunaha sokan erkeklerin ilgisidir sahiplenmesidir ama ben kendimden eminime asla siginmayin hosunuza gitmeye baslar tavir alsa caniniz sıkılir aman sakin evli bir adam gozu yasli kadin hayatiniz boyunca da ben ne yaptim demek istemiyorsaniz u zak du run....kapilmayin firsat vermeyin cook dikkat edin bela geliyorum diyor bagira bagira

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…