- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
hay ağzına sağlık normal hiçbişe yokki hepsi anormalpatron ,çalışkan elemanına en fazla "zam" verir,seni kıracak birşey mi yaptım diye mesaj atmaz.ayrıca patron mesaj atmaz,acil birşey varsa arar..
yemeğe çıkmayı da doğru bulmadım.bizde patronla da çıkılacaksa yemeğe toplu halde çıkılır.departmanca gidilir.başbaşa gidilmesi uygun değildir.
mesafe candır,her konuda her kişiyle.kv görümce ile de patron müdürle de..
ilişkiler sıcak olabilir,biz 10 senedir aynı ekip pazarlama yapıyoruz,çok da samimiyiz,ama tek başıma çalışam arkadaşımla bile yemeğe çıkmayı doğru bulmam.3 erkek bir ben gidebilirim ama başbaşa apayrı bir şey..
Adamin bi ilgisi var gibi
Ben patronun yanında sinirlensem sen stres altında çalışamıyorsun der şutlar beniben hiç o açıdan bakmadım o yüzden şüphelerimi dile getirdim
nasıl müsade ediyorsun dediğiniz şeyi anlatamadım sanırım adamla uygunsuz bi hayatım yok benim
bi şeye sinirlendiğimde gittiğimde vs elimi tuttuğu oluyor baştada yazdım
fake değil gerçek ..çünkü bunu kime anlatayım çevremden bi düşünün rahat edemem yanlış anlaşılırım çünkü toplumda siizn bi suçunuz olmasa da direk yadırganıyorsunuz dolayısı ile tanımadığınız insanlara anlatmak daha rahat geliyor
neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?