patronum bana aşık mı ??

Valla sen ne kadar ben çalışkanim onun için ilgileniyor diye düşün yok bunun altın da başka bur iş var.Bir patron işi gücü karısını çocuklarını bırakıp saat 2 kadar sizinle oturmaz Ne yaptınız sanki bu kadar önemli dünyayı mi kurtardınız.Elinizi kolunuzu niye tutuyor patron adam ne münasebetle saçınızla başınızla da ilgileniyormuş valla saf olmayın Ïnsan bir bakıştan anlar yahu uzaklaş bu patrondan evli barkli adammış mesafe koy araya baktınız yok hala ilgileniyor çıkın işten

O degilde.
Sen bunlara nasil izin veriyosun ya?
Adam evli evli.
Mesafe diye bisy var.
Neyse, ben gidiyim.

ben hiç o açıdan bakmadım o yüzden şüphelerimi dile getirdim
nasıl müsade ediyorsun dediğiniz şeyi anlatamadım sanırım adamla uygunsuz bi hayatım yok benim
bi şeye sinirlendiğimde gittiğimde vs elimi tuttuğu oluyor baştada yazdım

Asiliyor size daha fazla dusunmeye gerek yok
Peki napicaksiniz? Devam edicekmisiniz bu ise

direk bana bir şey yapmadığı söylemediği için emin olup tamamdır diyemiyorum o yuzden mesafe ile birlikte çalışacağım bundan sonrası önemli

açıklamanız mantıklı eğer uzak durursam net niyeti belli olmuş olur bende ona göre hareket ederim

dikkat edip ona göre hareket edicem zaten

Sizi yargilamiyorum. Ama evli bildginiz adam sizin sacinizi oksuycak kadar yaklasiyor, dokunuyor. Ve siz buna izin veriyosunz. Akliniza gelmemis olabilir. Ama patronla bu kadar yakin olunursa bak maaselef neler doguruyor.

Sizi yargilamiyorum. Ama evli bildginiz adam sizin sacinizi oksuycak kadar yaklasiyor, dokunuyor. Ve siz buna izin veriyosunz. Akliniza gelmemis olabilir. Ama patronla bu kadar yakin olunursa bak maaselef neler doguruyor.

bu dediğiniz doğru evet ama ben cidden hiç o açıdan düşünmedim benim kafamı ilk teyzem açtı ben hep çalışkanlığıma düşündüm

bence sizde buna ortam hazırlamışsınız kolunuzdan neden tutmasına izin veriyosunuzki hadi tuttu bunu ikiletmemeniz lazımdı ve ne olursa olsun ciddiyet çok önemli işyerinizde patronunuzla aranızda bi ciddiyet göremedim ben

Kesinlikle adam iyi niyetli değil

Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Ben de çalışkan bir elemanım. Özelde de devlette de çeşitli patron ve müdürlerle çalıştım. İş disiplinimden dolayı takdir edildim, ödüller aldım. Müdürlerim eleman olarak sevdiklerini bu şekilde profesyonel olarak(takdir edilme, ikramiye, zam ya da ödül) gösterdi, konu sahibindeki gibi yakın ilgileriyle değil.
Bu arada konunun ilk mesajina yorum yapmak da istiyorum. Bazı insanlar karşılarındakilerle konuşurken temasa girerler(ben hoşlanmıyorum), ama bu herkese karşıdır, huy gibi bir şey. O yüzden patronu tanımadan ilk yazılanlar için kesin ilgisi var diyemeyeceğim. Ama mesaj olmamış, hiç hoş karşılanacak bir şey değil. Siz arkadaş değilsiniz, aranızda iletişim böyle olmamalı, profesyonellik bunun neresinde.

Siz tavrınızı koysaydınız bu şekilde davranamazdı size..
Triplerinizi de anlayamadım ben mesela..
Gitmek isteyip neden kalıyorsunuz ki tekrar?
Gideceğim dedi mi çıkıp gitmeli insan..
Her çalışanın bir alternatifi de vardır ayrıca..
Tek çalışkan siz değilsiniz sizin de benim de var alternatiflerimiz..
Böyle nazlı niyazlı davranırsanız bunlar cilve olarak da değerlendirilir..
Bize yapılan herşeyin sorumlusu çoğunlukla biziz..

Patronun sana gerçekten aşık mı bilemiyorum ama aranızda gereksiz bir samimiyet olduğu aşikar .. Sen acaba diye düşüneceğine mesafe koymalısın bence ..

Katiliyorum.

Ben de sefim, ustelik vazgecilmeyecek bir elemanim sirkette benim yaptigim isi yapabilecek kimse yok, disarda da fazla yok.
Kimse benim elimi kolum tutmaz, gece 2de aramaz, zaten cesaret de edemez terslerim. Isyerinde yakinlik sevmiyorum, medenice nezaketten otesine ne gerek var?
Hele ki adam evliyse ne yuzle gece gece beni arayabilir ki?
Gupegunduz adam niyeti bozmus, konu sahibesi izin vermesin.

öncelikle her konuda ki şu fakecilerden gına geldi ya valla yiteer

sonra da konu sahibi yaşın mı küçük sen mi biraz safsın bilemiyorum ama hangi patron en çalışkan elemanı bile olsa böyle YAKIN davranır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…