- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
O degilde.
Sen bunlara nasil izin veriyosun ya?
Adam evli evli.
Mesafe diye bisy var.
Neyse, ben gidiyim.
Asiliyor size daha fazla dusunmeye gerek yok
Peki napicaksiniz? Devam edicekmisiniz bu ise
Sizin yapabileceğiniz tek şey aranıza mesafe koymak olur bundan sonra. Mesai saatleri dışında bir daha mesaj atarsa cevap atmayın, el kol temasında kendinizi geri çekin böyle böyle anlarsınız zaten niyetini. Eğer çalışkanlığınızdan dolayı üstünüze bu kadar düşüyosa tavrınızı anlar kendini geri çeker. Amaaa eğer ilgi duyuyosa o zaman noldu noldu diye iyice üstünüze düşer diye tahmin ediyorum
Valla sen ne kadar ben çalışkanim onun için ilgileniyor diye düşün yok bunun altın da başka bur iş var.Bir patron işi gücü karısını çocuklarını bırakıp saat 2 kadar sizinle oturmaz Ne yaptınız sanki bu kadar önemli dünyayı mi kurtardınız.Elinizi kolunuzu niye tutuyor patron adam ne münasebetle saçınızla başınızla da ilgileniyormuş valla saf olmayın Ïnsan bir bakıştan anlar yahu uzaklaş bu patrondan evli barkli adammış mesafe koy araya baktınız yok hala ilgileniyor çıkın işten
ben hiç o açıdan bakmadım o yüzden şüphelerimi dile getirdim
nasıl müsade ediyorsun dediğiniz şeyi anlatamadım sanırım adamla uygunsuz bi hayatım yok benim
bi şeye sinirlendiğimde gittiğimde vs elimi tuttuğu oluyor baştada yazdım
Sizi yargilamiyorum. Ama evli bildginiz adam sizin sacinizi oksuycak kadar yaklasiyor, dokunuyor. Ve siz buna izin veriyosunz. Akliniza gelmemis olabilir. Ama patronla bu kadar yakin olunursa bak maaselef neler doguruyor.
Bencede. Sacma ustelik. İstemem yan cebime koy modunda.Bu konu fake...
Arkayı 4'leyelimDur bi yorum yazayımda yerim belli olsun trend konu olucak bence
Kesinlikle adam iyi niyetli değilherkese merhaba
2 yıldır özel bir yerde sorumlu olarak çalışıyorum
bu konuyu ilk teyzeme açtım teyzem uzun süredir iş hayatında bulunan zeki tecrübeli bir kadın o normal olarak görmediği için buraya yazma ihtiyacı hissettim malum bu konu herkesle paylaşılacak gibi değil
patronum evli biri . Bense iş yerinde çok çalışkan biriyim mesai saatimden molama kadar herşeye dikkat eden planlı biriyim özel hayatımda bile boş duramam . Tabii bunun yanında affedilmeyecek hatalar yaptığım bırakıp gittiğim çok olmuştur ama patron önce sinirlense de sonra hep affetmiştir
Patronla dışarıda çay içtiğimiz yemek yediğimiz çok olmuştur saat 2 e kadar işle ilgili konuşup çay içtiğimiz çoktur. mesaiye kaldığımızda . bazen sinirlendiğimde bir şeyle ilgili elimi tutar bazen kolumu ,, bzen yorgun geldiğimde işe seni böle görmek istemiyorum saçlarını düzleştir falan dediği oluyor , hastalandığımda arıyor ..şimdilik aklıma gelenle bunlar konu deşilirse belki yazarım geldikçe , en son iyi akşamlar demeden çıktım mjs atmış seni üzecek bi şey mi yaptım diye bende kusura bakmayın dalgınlığıma geldi dedim teyzem özellikle bu mjsı normal görmedi . bende bunları kafamda topladım acaba dedim ? ama neden se kötü düşünmüyorum veya düşünmek istemiyorum bilemiyorum şu açıdan baktım hep ben çok çalışkan biryim verimli elemannım nazım geçiyor diye bakıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum doğru mu
Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Ben de çalışkan bir elemanım. Özelde de devlette de çeşitli patron ve müdürlerle çalıştım. İş disiplinimden dolayı takdir edildim, ödüller aldım. Müdürlerim eleman olarak sevdiklerini bu şekilde profesyonel olarak(takdir edilme, ikramiye, zam ya da ödül) gösterdi, konu sahibindeki gibi yakın ilgileriyle değil.ya arkadaşım kusura bakma ama teyzen dahil herkes aynı şeyi söylerken ve seni uyarmışken hala adamı aklama çabaların ilginç olmaya başladı..
adamın sana dokunmasını, böyle ilgilenmesini neden ısrarla çok çalışkan olmana falan bağlıyorsun?yani içten içe hoşuna mı gidiyor anlamadım.dikkatli ol, bir yuvayı yıkmak pek de iyi bir şey değildir.
bu ülkede milyonlarca hakkıyla çalışan,işini dört dörtlük yapan ,işkolik insanlar var hepsi patronundan böyle muamele mi görüyor sence?
Ama bunun adına aşk denirmi bilemedimAdamin bi ilgisi var gibi
herkese merhaba
2 yıldır özel bir yerde sorumlu olarak çalışıyorum
bu konuyu ilk teyzeme açtım teyzem uzun süredir iş hayatında bulunan zeki tecrübeli bir kadın o normal olarak görmediği için buraya yazma ihtiyacı hissettim malum bu konu herkesle paylaşılacak gibi değil
patronum evli biri . Bense iş yerinde çok çalışkan biriyim mesai saatimden molama kadar herşeye dikkat eden planlı biriyim özel hayatımda bile boş duramam . Tabii bunun yanında affedilmeyecek hatalar yaptığım bırakıp gittiğim çok olmuştur ama patron önce sinirlense de sonra hep affetmiştir
Patronla dışarıda çay içtiğimiz yemek yediğimiz çok olmuştur saat 2 e kadar işle ilgili konuşup çay içtiğimiz çoktur. mesaiye kaldığımızda . bazen sinirlendiğimde bir şeyle ilgili elimi tutar bazen kolumu ,, bzen yorgun geldiğimde işe seni böle görmek istemiyorum saçlarını düzleştir falan dediği oluyor , hastalandığımda arıyor ..şimdilik aklıma gelenle bunlar konu deşilirse belki yazarım geldikçe , en son iyi akşamlar demeden çıktım mjs atmış seni üzecek bi şey mi yaptım diye bende kusura bakmayın dalgınlığıma geldi dedim teyzem özellikle bu mjsı normal görmedi . bende bunları kafamda topladım acaba dedim ? ama neden se kötü düşünmüyorum veya düşünmek istemiyorum bilemiyorum şu açıdan baktım hep ben çok çalışkan biryim verimli elemannım nazım geçiyor diye bakıyorum acaba yanlış mı düşünüyorum doğru mu
Bu yoruma sonuna kadar katılıyorum. Ben de çalışkan bir elemanım. Özelde de devlette de çeşitli patron ve müdürlerle çalıştım. İş disiplinimden dolayı takdir edildim, ödüller aldım. Müdürlerim eleman olarak sevdiklerini bu şekilde profesyonel olarak(takdir edilme, ikramiye, zam ya da ödül) gösterdi, konu sahibindeki gibi yakın ilgileriyle değil.
Bu arada konunun ilk mesajina yorum yapmak da istiyorum. Bazı insanlar karşılarındakilerle konuşurken temasa girerler(ben hoşlanmıyorum), ama bu herkese karşıdır, huy gibi bir şey. O yüzden patronu tanımadan ilk yazılanlar için kesin ilgisi var diyemeyeceğim. Ama mesaj olmamış, hiç hoş karşılanacak bir şey değil. Siz arkadaş değilsiniz, aranızda iletişim böyle olmamalı, profesyonellik bunun neresinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?