Patronum bana asik

fatmasimsek55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
126
52
18
36
Evet dogru duydunuz. Patronum bana asik. Bunu her haliyle gösteriyor. Is yerindeki herkeste bunun farkinda. Hani bi laf varya disi köpek kuyrugunu sallamazsa, erkek köpek pesinden gelmez diye. Inanin hicbirsey yapmadim. Kendisi evli. Ama evliliginin zoraki devam ettigini bütün herkes biliyor. Bir senedir burda calisiyorum ve bir senedirde bana ilgisini ima ediyor. Artik dayanamadim. Kendisine isten cikmak istedigimi söyledim. Ne kendisi, nede is arkadaslarim kabul etmedi isten ayrilmami. Saolsun ariyolar, sakin ha cikma diyolar. Bende kendilerini seviyorum. Fakat konuyu onlar derinlemesine bilmedikleri icin anlamiyolar beni. Patronla en son dün yine konustum ve bu sefer acikca söyledim. Yalanlamadi. Konusmamizin bir kisminda bazen hata yapmamak icin uzaklasmak gerek dedim. Kendisi yakisikli ve olabildigine zengin. Ama evli. Ben bana yapilmasini istemedigim birseyi bir baska kadina nasil yaparim. Ama suna inaniyorum. Benim yerimde baskalari olsaydi, simdiye farkli muhabbetlere gecmislerdi. Simdiye kadar hep saf, anlamiyorum ayagina yattim. Bana hep sen farklisin, asla senin üzülmeni istemem dediginde konuyu kapattim. Bugün toplanti vardi. Gitmedim. Kararim kesin. Isten ayriliyorum. Bende insanim. Allah korusun hata yapmak istemiyorum. Esinede üzülüyorum fakat anladigim kadariyla zoraki olmus bir evlilik ve zoraki gidiyor. Tabi bu beni ilgilendirmiyor. Icimdekileri döküp, rahatlamak istedim.

1 senedir böyle bir durum var diyorsunuz ve eşiyle arasının kötü olduğunu zoraki evlilik olduğunu söylüyorsunuz

Neden boşanmamışlar 1 senedir?

Ve siz neden 1 sene sonra bu ilgiden rahatsız olmaya başladınız? :KK64:

Biraz atlamış gibi olacağım ama;
Bu tipler ceylan(!) avında olduğu için, avlarına(!) ürkütmeden yaklaşmayı tercih ediyorlar genelde.
1 senede yavaştan doz arttırmıştır.

1 senedir böyle bir durum var diyorsunuz ve eşiyle arasının kötü olduğunu zoraki evlilik olduğunu söylüyorsunuz

Haklisiniz aslinda. Ama bunlar 1 senedirde kötü degilmis. Senelerdir zoraki gidiyomus. Öylede diyo is yerindekiler. Hatta bir kac kere beni yanina cagirip evliliginin sallantida oldugunu, ilerlemedigini söyledi. Bense umarim düzelir diye telkinde bulundum. Ama ordada anladim beni kendine bu sözlerle yaklastirmak istedigini.

Birden fazla kez eşiyle evliliğinin zoraki sebeplerle yürüdüğünü vurgulamanız ve kelime seçimleriniz bir de yakışıklı olduğunu belirtmeniz her an ilgiye karşılık verebilirmişsiniz gibi hissettirdi bana.
Tabi ne sizi ne patronunuzu tanıyorum dolayısıyla net bir şey diyemem lakin uzun vadede mutsuz olmamak için koşarak kaçın derim

Ben olsam istifa etmem ya niye edeyim. Bu devirde is bulmak kolay mi, hayat ucuz mu.
Haddini bilecek. Ille onun evli olması da gerekmez, birinin ilgisinden rahatsiz olunca istifa etmek cok sacma. Sert bir şekilde tepkinizi koyacaksiniz. Sapik degil ya. Siz aşık demissiniz de ne aski allasen? Aşık olsa bosanirdi, uçkur kabarmasidir o. Tepkinizi koyarsaniz laftan anlayacaktır, askindan ölmüyor sonucta. Sonra gider baska biriyle söndürür kendini.

Ek: siz bence de biraz meyilli gibi duruyorsunuz burdan. Eger oyleyse, kendinize hakim olamayacaksanız istifa edin. Ben ilk yorumumu rahatsız olmussunuz gibi dusunerek yazmıştım ama yorumlarinizi okuyunca oyle olmadigi hissine kapildim.

Bir senedir farkındasın ve anca mi harekete geçtin ? Adamın duygularından haberdar olup net tavır koymaman sebebiyle cüret etmiş bukadar ina .. keşke anladığın vakit tersleyip yolunu kesseydin. Şimdi umut vermiş gibi olmuş ..demez mı bir senedir niye çıkmadın işten ,naz mi yapiyordun? Erkek milleti yuzsuzdur herşeyi der ..suçlu da sen olursun ..bir an önce terket orayı. .

1 senedir böyle bir durum var diyorsunuz ve eşiyle arasının kötü olduğunu zoraki evliliği sürdürdüğünü söylüyorsunuz

Ayrica bir ara Patronun benden hoslandigi lafi dolandi is yerinde. Ben o zaman cikmak istedigimi söyledim. Ama bana Fatma eger sen simdi isten cikarsan herkes bu söylentilerin dogru olduguna inanir ve sen beni zor durumda birakirsin dedi. Cikicaksanda lütfen sonra cik cikicaksanda dedi.

Zoraki yürüse boşanırdı, gayette iyi gidiyor ki evli hala. Adam belli ki çapkın biri, rahat av yapabilmek için etrafa böyle gösteriyordur. Belli ki kendisine metres arıyor, siz gidersiniz başkasına yönelir. O size duyduğu şey aşk değil. Hatta yüz verin, 1 seneye kalmaz başkasına yönelir; çünkü adam aşık değil, sizinle yatmaya hevesleniyor.

Back
X