Patronum bana asik

Yok saf degilsin canim ama zayifligin var. Bunun farkina varip hata yapmamani umarim. Yakisikli olmasi zengin olmasi filan senin gozunu boyamasin. Heleki esiyle uzak olmasi filan kulliyen yalan. Her meyilli olan onu soyler. Adami tersle, disini goster, esine soylemekle tehdit et diyecegim ama aďama zayifligini gosterdigin icin ustune gider gibi duruyor. Ayrilman en iyisi

Evet dogru duydunuz. Patronum bana asik. Bunu her haliyle gösteriyor. Is yerindeki herkeste bunun farkinda. Hani bi laf varya disi köpek kuyrugunu sallamazsa, erkek köpek pesinden gelmez diye. Inanin hicbirsey yapmadim. Kendisi evli. Ama evliliginin zoraki devam ettigini bütün herkes biliyor. Bir senedir burda calisiyorum ve bir senedirde bana ilgisini ima ediyor. Artik dayanamadim. Kendisine isten cikmak istedigimi söyledim. Ne kendisi, nede is arkadaslarim kabul etmedi isten ayrilmami. Saolsun ariyolar, sakin ha cikma diyolar. Bende kendilerini seviyorum. Fakat konuyu onlar derinlemesine bilmedikleri icin anlamiyolar beni. Patronla en son dün yine konustum ve bu sefer acikca söyledim. Yalanlamadi. Konusmamizin bir kisminda bazen hata yapmamak icin uzaklasmak gerek dedim. Kendisi yakisikli ve olabildigine zengin. Ama evli. Ben bana yapilmasini istemedigim birseyi bir baska kadina nasil yaparim. Ama suna inaniyorum. Benim yerimde baskalari olsaydi, simdiye farkli muhabbetlere gecmislerdi. Simdiye kadar hep saf, anlamiyorum ayagina yattim. Bana hep sen farklisin, asla senin üzülmeni istemem dediginde konuyu kapattim. Bugün toplanti vardi. Gitmedim. Kararim kesin. Isten ayriliyorum. Bende insanim. Allah korusun hata yapmak istemiyorum. Esinede üzülüyorum fakat anladigim kadariyla zoraki olmus bir evlilik ve zoraki gidiyor. Tabi bu beni ilgilendirmiyor. Icimdekileri döküp, rahatlamak istedim.
Patronun sana asik degil,seninle hunharca seks yapmak istiyor.Basligin yanlis olmus canim.

Sevgili arkadaslar. Burda yapilan yorumlar benim icin cok degerli. Heleki bu konuda yaptiginiz yorumlar. Herkesin yorumu ayri bir isik oldu beynimde. Söyleki; direk ayril diyenler benim naif oldugumu görmüs ve benim bununla bas edemeyecegimi anlamislar. Konusmamda yanlis terimler kullandigimi söyleyenler haklilar. Ben kendisinin niyetini bastan beri anladim ve tersleyemedim. Yaptigim tek sey saf ayagina yatip anlamadim sizi tavirlari sergilemek oldu. Sevgiye, ilgiye ac oldugumu söyleyenlerde hakli. Bir tarafim buram buram ilgi istiyor. Sevgi istiyor. Sevilmek, deger görmek istiyor. Ama suna inanin gercekten benden hoslanmasi icin hicbirsey yapmadim, yapmiyorumda. Ama dedigim gibi hata yapmaktan Rabbime siginirim. Ben bana yapilmasini istemedigim birseyi hemcinsime yapamam. Su saatten sonra bosansada zaten kendisiyle evlenmem cünki güvenemem.

Inanin bu laflari duyunca migdem kalkiyo :(
Seksten miden kalkmasin o normal.Evli adamin seninle seks yapma istegi mide bulandirir evet.Ben konuyu ciplakligi ile anlatmayi severim.
Adamin asik oldugu olacagi yok seni gordukce fantazi kuruyordur o yuzden bukadar milletin agzina dusmustur sana olan ilgisi,sabirsizligindan..
Evliligim kotu motu bunlar yalan..

Ben bunu kasdetmemistim yazarken. Niyetim evet benden hoslaniyorsunuz, biliyorum. Ama bende bunun devam etmesini istemiyorum. Yaptiginiz sey hata. Ve hata yapmamak adina bu karari verdim demek istedim
Hayatım sen izin vermezsen böyle bir hata ortaya çıkmaz ki zaten, nitekim iştem ayrılıyorsun. Adam tam olarak sana yazdığım şeyi anlamıştır emin ol.:olamaz:

İyi yapmışsın hoş yapmışsında o "yerimde başka kadın olsaydı farklı muhabbet yapardı" yaftası ne
Kendi yaşadıklarından başkasına neden pay çıkarıyorum
Hemde, ismi cismi olmayan hemcislerinin
Aynen. Yerinizde başka kadın olsa o iş yerini patronun başına da yıkabilirdi.Bir de böyle düşünün :işsiz:

Baktın uzalaşamıyorsun ki zaten bu tür erkeklere derdini anlatabilmek çok zor, ayrılmak en iyisi ortamdan işten vs. :)

Patronun sana asik degil patronun sapiiiikkkk.
Boyle p.slikler karilarinida bosamazlar ama metres isterler

Ve isten ayrilman senin icin en dogrusu olucak " zoraki evlenmis" iki kez soyledin.zamanla bunu sindirirsin ve hata yapabilirsin

Bu evli adam!larin ask hikayeleride hep ayni ; zoraki evlenmistir senin düştüğün durumada üzülmektedir bir kac aya karisini boşayacaktir mutsuzdur falan filan....
Giriş gelisme kismini yaşadığına göre sonuç kısmını söylüyorum; Karisinin hamileligini 3 vakte kadar öğreneceksin.

Birincisi üye azıcık gaz versek devam edecek gibisin on kez evliliği kötü yazmışsın. Sen hiç benim mükemmel evliliğim var ama gönlüme (ban yememek için doğru kelimeyi yazmadim) eğlence arıyorum diyen adam gördün mü? Yok. Bosanmazlar da. Ha hamileyim dersin seni rezil ederim dersin zorla bosatirsin ama 1 yıla seni başkasıyla aldatır bu adamlar böyledir. Bir de bi triplere girmişsin. Sen işini yap kimse seni taciz etmemiş, iş etiğine aykırı davranmamış. Adam ilgili mi, görmezden gel işini yap evine git. Böyle her sey dramatize edilmez. Işini yap kalan her şeye kulak tıka. Git bi sevgili bul bi de. Gönlünü zorla kaydırma adama. Bi de başkası olsa şöyle yapardı ben yapmadım yazmışsın. Zaten yapman gereken Bir şey için plaket mi verelim. Niyeyse seni hiç samimi bulmadım kendi kendime de baya sinirlendim.

Seksten miden kalkmasin o normal.Evli adamin seninle seks yapma istegi mide bulandirir evet.Ben konuyu ciplakligi ile anlatmayi severim.
Adamin asik oldugu olacagi yok seni gordukce fantazi kuruyordur o yuzden bukadar milletin agzina dusmustur sana olan ilgisi,sabirsizligindan..
Evliligim kotu motu bunlar yalan..
Haklisiniz demekten baska birsey gelmiyor elimden.

Birincisi üye azıcık gaz versek devam edecek gibisin on kez evliliği kötü yazmışsın. Sen hiç benim mükemmel evliliğim var ama gönlüme (ban yememek için doğru kelimeyi yazmadim) eğlence arıyorum diyen adam gördün mü? Yok. Bosanmazlar da. Ha hamileyim dersin seni rezil ederim dersin zorla bosatirsin ama 1 yıla seni başkasıyla aldatır bu adamlar böyledir. Bir de bi triplere girmişsin. Sen işini yap kimse seni taciz etmemiş, iş etiğine aykırı davranmamış. Adam ilgili mi, görmezden gel işini yap evine git. Böyle her sey dramatize edilmez. Işini yap kalan her şeye kulak tıka. Git bi sevgili bul bi de. Gönlünü zorla kaydırma adama. Bi de başkası olsa şöyle yapardı ben yapmadım yazmışsın. Zaten yapman gereken Bir şey için plaket mi verelim. Niyeyse seni hiç samimi bulmadım kendi kendime de baya sinirlendim.
Yorumunuzla sizde beni sinirlendirdiniz. Ne tribi Allah askina. Dogruya dogru diyorum. Yapilan yorumlara hak veriyorum. Hamdolsun ters bir harekette hic yapmadim. En büyük hatam pasif davranmam.

bu durumla başa çıkcak gücü bulamıyorsan kendinde vakit kaybetmeden ayrılmalısın işten. hiç umrumda olmaz işimi yapar çıkarım, kendi hayatımı yaşarım diyorsan işinden ayrılmadan başka bir iş bakmaya başla ne zaman denk gelirse ayrılırsın.
başkasına sarkıntılık yapan adamların hep sorunludur evlilikleri zaten. burada aldatıldım diye konu açan arkadaşların konularını oku. evlilik ne halde olursa olsun kadınlar kaldıramıyor, yıkılıyor. başıma gelmesini istemediğim şeyi başkasına yapmak istemem demişsin ne güzel. iradeni güçlü tut.

bu durumla başa çıkcak gücü bulamıyorsan kendinde vakit kaybetmeden ayrılmalısın işten. hiç umrumda olmaz işimi yapar çıkarım, kendi hayatımı yaşarım diyorsan işinden ayrılmadan başka bir iş bakmaya başla ne zaman denk gelirse ayrılırsın.
başkasına sarkıntılık yapan adamların hep sorunludur evlilikleri zaten. burada aldatıldım diye konu açan arkadaşların konularını oku. evlilik ne halde olursa olsun kadınlar kaldıramıyor, yıkılıyor. başıma gelmesini istemediğim şeyi başkasına yapmak istemem demişsin ne güzel. iradeni güçlü tut.
Inanin zaten kendimi kaptirmadim. Eger öyle olsaydi buraya yorum yazmak yerine o kisiyle konusurdum. Fakat insanim kafam karisiyor. Ama sacma sapan hayallere dalmadim. Yarin birgün niye toplantiya gelmedin diye arar. Bende kendisine daha keskin bir dille gecen günki konusmamizda belki kendimi dogru telaffuz edemedigimi, kendisinden hoslanmadigimi, beni yanlis anlamamasi gerektigini, asla bir iliskinin söz konusu olamiycagini cok acik bir sekilde söyliycem.

Inanin zaten kendimi kaptirmadim. Eger öyle olsaydi buraya yorum yazmak yerine o kisiyle konusurdum. Fakat insanim kafam karisiyor. Ama sacma sapan hayallere dalmadim. Yarin birgün niye toplantiya gelmedin diye arar. Bende kendisine daha keskin bir dille gecen günki konusmamizda belki kendimi dogru telaffuz edemedigimi, kendisinden hoslanmadigimi, beni yanlis anlamamasi gerektigini, asla bir iliskinin söz konusu olamiycagini cok acik bir sekilde söyliycem.

Adam size açık açık "senden hoşlanıyorum" dedi mi?

Yaa hala şu evli erkeklerin zorla evlendim ,yürümeyen bir evliliğim var yalanlarına inanan kadınlar varmı hakikaten?Birde bu adam patron olsun ,onlarca insana istihdam sağlasın,yani belli bir güce ve zekaya sahip olsun ama istemediği bir evlilikten kurtulamıyor olsun...Buna inanmak için aşırı saf olmak lazım.Bunları bile bile patronum bana aşık demekte.Bence adama 1 yıl önce ilk hissettiğinizde tavrınızı gösterseydiniz şu an işten çıkmak zorunda kalmazdınız.Çok açık söylüyorum eğer bu işi bitirecek net bir adım atmazsanız,yakında bir ilişkiye başlayıp,sonu büyük hüsranla bitecek bir hayat pişmanlığı yaşarsınız.Yeter artık arkadaşlar şu erkeklerin acil durumda kırın modundaki yalanlarını yemeyin

Yaa hala şu evli erkeklerin zorla evlendim ,yürümeyen bir evliliğim var yalanlarına inanan kadınlar varmı hakikaten?Birde bu adam patron olsun ,onlarca insana istihdam sağlasın,yani belli bir güce ve zekaya sahip olsun ama istemediği bir evlilikten kurtulamıyor olsun...Buna inanmak için aşırı saf olmak lazım.Bunları bile bile patronum bana aşık demekte.Bence adama 1 yıl önce ilk hissettiğinizde tavrınızı gösterseydiniz şu an işten çıkmak zorunda kalmazdınız.Çok açık söylüyorum eğer bu işi bitirecek net bir adım atmazsanız,yakında bir ilişkiye başlayıp,sonu büyük hüsranla bitecek bir hayat pişmanlığı yaşarsınız.Yeter artık arkadaşlar şu erkeklerin acil durumda kırın modundaki yalanlarını yemeyin

Bu profildeki bir adamın kendisine çaresizce aşık olması hayali çok tatlı. İnanmak cazip gelmiştir...

Back
X