Patronum bana asik

Ben boyle diyen insanlarin evliliklerinin zoraki ilerledigini falan dusunmuyorum. Bildigin normal evli iste. Etrafina da o mesaji veriyor; mutlu degilim mesaji.. ki savunmasi bu olsun. Eger ilerlemiyorsa bosanir zaten. Adam o kadar zengin kendine gonul eglencesi ariyor. E parasi var guveniyor kendine. Tam bi serefsiz yani. Iyi yapiyorsunuz isten ayrilmakla. Bu arada is yerinizde cok garipmis tam dedikodu yuvasi.

Aşk değil o bunu anla
Hiçbir aklı başında kadın evli patronla bu tür muhabbetlere girmez
İşten çıkmak yerine ağırlığını koruyup ağzının payını versen bir daha cesaret edip ağzını açmaz
Bu tür şahıslar her işyerinde karşına çıkma ihtimali var çünkü her işten cikamiyacagina göre basetmeyi ogrenmelisin

Ben olsam istifa etmem ya niye edeyim. Bu devirde is bulmak kolay mi, hayat ucuz mu.
Haddini bilecek. Ille onun evli olması da gerekmez, birinin ilgisinden rahatsiz olunca istifa etmek cok sacma. Sert bir şekilde tepkinizi koyacaksiniz. Sapik degil ya. Siz aşık demissiniz de ne aski allasen? Aşık olsa bosanirdi, uçkur kabarmasidir o. Tepkinizi koyarsaniz laftan anlayacaktır, askindan ölmüyor sonucta. Sonra gider baska biriyle söndürür kendini.

Ek: siz bence de biraz meyilli gibi duruyorsunuz burdan. Eger oyleyse, kendinize hakim olamayacaksanız istifa edin. Ben ilk yorumumu rahatsız olmussunuz gibi dusunerek yazmıştım ama yorumlarinizi okuyunca oyle olmadigi hissine kapildim.
Yapi olarak cok naif bir insanim. Kendime namusum konusunda güveniyorum. Agir konusmadim cok bilmiyorum neden. Evet kendime naifligim sebebiyle güvenemedigim icin isten ayrildim.

Ayrica bir ara Patronun benden hoslandigi lafi dolandi is yerinde. Ben o zaman cikmak istedigimi söyledim. Ama bana Fatma eger sen simdi isten cikarsan herkes bu söylentilerin dogru olduguna inanir ve sen beni zor durumda birakirsin dedi. Cikicaksanda lütfen sonra cik cikicaksanda dedi.
Yalancı ve çapkın erkekten daha kötü olan bir şey varsa

Oda bu palavralara inanan hatunlardır

Üzgünüm

İyi yapmışsın hoş yapmışsında o "yerimde başka kadın olsaydı farklı muhabbet yapardı" yaftası ne
Kendi yaşadıklarından başkasına neden pay çıkarıyorum
Hemde, ismi cismi olmayan hemcislerinin
Haklisin. Ama kendisine yazan, cizenleri bildigim daha dogrusu duydugum icin söyledim bunu.

Yapi olarak cok naif bir insanim. Kendime namusum konusunda güveniyorum. Agir konusmadim cok bilmiyorum neden. Evet kendime naifligim sebebiyle güvenemedigim icin isten ayrildim.
sen yumuşak yüzlü, başa bela olmayacak, dul, arkası olmayan biriysen, eh yüzüne de bakılıyorsa ideal avsın.

az cadı, sesi çıkan, bekar bir kız olsaydın sana yavşamazdı. çünkü hem bekaret sorunuyla, hem şirretlikle yuvasını yıkardın.

patron klasik çakal.

"bazen hata yapmamak icin uzaklasmak gerek"

Gerçekten bunu mu söyledin adama?
Sana karşı boş değilim ama aynı iş yerinde olmamız sıkıntı. Ben ayrılayım ama sen yine de peşimi bırakma, biraz zorlar peşimden gelirsen sana tamam derim demek bu!

Ne ettin bacım:KK57:
Ben bunu kasdetmemistim yazarken. Niyetim evet benden hoslaniyorsunuz, biliyorum. Ama bende bunun devam etmesini istemiyorum. Yaptiginiz sey hata. Ve hata yapmamak adina bu karari verdim demek istedim

Ben bunu kasdetmemistim yazarken. Niyetim evet benden hoslaniyorsunuz, biliyorum. Ama bende bunun devam etmesini istemiyorum. Yaptiginiz sey hata. Ve hata yapmamak adina bu karari verdim demek istedim

niyetin bu ise bile söylediğin o kapıya çıkmıyor.
kafamı karıştırıyorsun senden uzaklaşmam lazım demişsin.
ayrıca mutsuz olsa ayrılır :KK66:

Arkadaslar acikcasi bunlari yazmaniz beni memnun etti. Cünki tanimayan insanlar objektif yaklasirlar konuya. Lakin is yerimde kimse benden bunu beklemez. Yapi olarak naifim ve ben ters konusamiyorum. Kimse bana yapilan dedikodulari zaten konduramadi. Inanin ben ilgisi icin hicbirsey yapmiyorum.

Eski konularınıza biraz baktım da erkek olsam ben de sizi kolay kandıracağımı düşünürdüm ne yalan söyleyeyim. Siz saf falan değilsiniz; ama ilgi ve sevgiye açsınız, buram buram kokuyor bu sizde. Adamın aşık olmadığını siz de gayet iyi biliyorsunuz; ama o sevgiye, ilgiye muhtaç tarafınız bunu doğru kabul edip, adamdan gelecek ilgiyi görmeyi arzuluyor. Bu adamın sizi düşürmesi an meselesi bence.

Eski konularınıza biraz baktım da erkek olsam ben de sizi kolay kandıracağımı düşünürdüm ne yalan söyleyeyim. Siz saf falan değilsiniz; ama ilgi ve sevgiye açsınız ve buram buram kokuyor bu sizde. Adamın aşık olmadığını siz de gayet iyi biliyorsunuz; ama o sevgiye, ilgiye muhtaç tarafınız bunu doğru kabul edip, adamdan gelecek ilgiyi görmeyi arzuluyor. Bu adamın sizi düşürmesi an meselesi bence.
Haklisiniz. Ben galiba ilgi ve sevgiye acim. Ama yanlis yapmaktan Allaha siginirim.

Haklisiniz. Ben galiba ilgi ve sevgiye acim. Ama yanlis yapmaktan Allaha siginirim.
Bazen zayıf noktalarımızı bizi yanlışa iter, o an ne kadar oto kontrolümüzü sağlarsak o kadar az hata yaparız. Inşallah yapmazsınız, bu mevzu bu kadarla kapanır sizin için.

Back
X