- 12 Kasım 2016
- 126
- 52
- 18
- 36
- Konu Sahibi fatmasimsek55
-
1 senedir böyle bir durum var diyorsunuz ve eşiyle arasının kötü olduğunu zoraki evlilik olduğunu söylüyorsunuz
Neden boşanmamışlar 1 senedir?
Ve siz neden 1 sene sonra bu ilgiden rahatsız olmaya başladınız?
Haklisiniz aslinda. Ama bunlar 1 senedirde kötü degilmis. Senelerdir zoraki gidiyomus. Öylede diyo is yerindekiler. Hatta bir kac kere beni yanina cagirip evliliginin sallantida oldugunu, ilerlemedigini söyledi. Bense umarim düzelir diye telkinde bulundum. Ama ordada anladim beni kendine bu sözlerle yaklastirmak istedigini.1 senedir böyle bir durum var diyorsunuz ve eşiyle arasının kötü olduğunu zoraki evlilik olduğunu söylüyorsunuz
Koca bir yalanHaklisiniz aslinda. Ama bunlar 1 senedirde kötü degilmis. Senelerdir zoraki gidiyomus. Öylede diyo is yerindekiler. Hatta bir kac kere beni yanina cagirip evliliginin sallantida oldugunu, ilerlemedigini söyledi. Ben
Ayrica bir ara Patronun benden hoslandigi lafi dolandi is yerinde. Ben o zaman cikmak istedigimi söyledim. Ama bana Fatma eger sen simdi isten cikarsan herkes bu söylentilerin dogru olduguna inanir ve sen beni zor durumda birakirsin dedi. Cikicaksanda lütfen sonra cik cikicaksanda dedi.1 senedir böyle bir durum var diyorsunuz ve eşiyle arasının kötü olduğunu zoraki evliliği sürdürdüğünü söylüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?