- Konu Sahibi cileklidanone
-
şimdi adamın günahını almamak lazım, ama 1 ay önce işe girmiş bir elemana kendi kaldığı evin anahtarını vermek biraz fazla iyi niyetli bir davranış olmamış mı sizce de ?
bence rencide etmeden aranıza gereken mesafeyi koyun. Özel hayatınızı ve problemlerinizi patronunuza anlatmanız yanlış olmuş. Ne olur ne olmaz, kimseye güvenilmez bu devirde. Hele bu kadar anlayışlı, iyi kalpli patron ancak türk filmlerinde olur. Önleminizi alın derim
genç çıtır gibi kız 21 yaşında tabi ailesiyle de sorunları varmış ailesinden kasıt karısı oluyor sanırım..
bence canım benim ben bi iyi niyet göremedim sen fesat düşünerek en iyisini yapmışssın
pis zampara adam Allah böylelerini islah etsin diyorum
evet karısı.. karısıyla farklı dnyaların insanları olduğunu ama çocuğu için bişe yapmadığını flan söledi.. erkek ark.ım olduğunu bilmesine rağmen böyleyse oha ..... bence benımkı işten almaya gelsin beni, hatta tanışsınlar bi... :26:
21 yaş az bi yaş değil çocuk değilsin bir an önce mesafeni koru ve evli bir erkek sonuçta tabiki yalan söyler yok karımla aram kötü filan artık klasikleşti bu laflar kime yem tutturmaya çalışıyo o yemleri tutan balıklar psikolojileri bozuk etrafta dolaşıyo sen sen ol canım yaşın daha yeni o iş yerinde mesafeli çalış derdinide kimseye anlatma sanada kızmadım değil açıkcası fesatmıyım diye düşünmen bile yanlış apaçık ortada adam yem atıyor evli erkeklerden uzak durun dertlerinizi ailenizle kızlarla paylaşın lütfen rica ediyorum
patronunuzla asla bu konulara girmemeniz gerek di ye dusunuyorum
benım patronumda bıze tum calısanlara cok ılgılıdır ama aıle dostudur senelerdır abım arge uzmanı olarak calıstı yasıda buyuk ama bende gene o cızgıyı cekerım ısım olmaz bellı bır asamauyı gecmem kı sızın yenı tanıdıgınız bırı bılemıyrum..
dıger calısanlara farklımı?
bızım herkeze esıttır her sorunu bılır sorarda
adamın kafasını dinlemek için evi varmış.. ona garsoniyer derler canım.. iyi kafa dinliyordur orada. yerinde olsam hiç düşünmeden bu işi bırakırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?