Patronum benden etkileniyor

gorukk

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
15
6
6
35
patronum resmi nikahla evli ama eşiyle 3 yıldır ayrı evlerde yaşıyorlarmış. çocukları etkilenmesin diye resmi olarak boşanmamışlar. Çocukları babalarını şehir dışında çalışıyo biliyomuş. Bana karşı işe girdiğimden beri fazla ilgili işi öğrenmemde elimden geldiğince yardımcı olmak için uğraşıyor. Bende bana işi öğretmeye çalışıyor zannediyordum. bana karşı ilgisini itiraf etti. Senden ciddi anlamda hoşlanıyorum dedi. Hayatımı ilerleyen dönemde seninle geçirmek istiyorum ama bu hemen olmaz bir kaç yıl gibi bi süreden sonra seninle evlenebilirim dedi. Bende "bu işin oluru olmadığını ve siz resmi nikahlı olduğunuz için sizi evli olarak gördüğümü sizden bi elektrik almıyorum almadımda "diye söyledim. "Tamm bidaha bahsetmicem anca bu konuyu sen açabilirsin" dedi. Ama her fırsatta imalarla dile getiriyor. ne yapmalıyım işe devam etmem ne kadar doğru çalışmak istiyorum iş bulamıyorum zaten. sıkıntıdayım Allak bullak oldum

Etrafta bu öküzler varken zavallı kadınlar ne yapsın

bir yandan H herseyduzelirmi ye katılsam da, bir yandan adam patron olduğu için işten ayrılmanın daha doğru bir karar olduğunu düşünüyorum.
Ne kadar senin işini bu sebeple kaybetmen haksızlık olsa da, bela olabilir ileride başına.

İşten çıkardım
Sıkıntıdaymışsınız anlıyorum ama orda çalışmaya devam ederseniz canınız daha çok sıkılacağa benziyor

çokmu saf çantada keklik gördü seni acaba.bak hiç bir erkek evli yani.boşanmadan evlilik düşünmez.yalan hepside yok seninle geçircem yok çok etkilendim falan hikaye.düşme tuzak bacım sakın.kafan karışmasın.çok üzülürsün sonunda demedi deme

Sakın aklını çelmesine izin verme,bakarsın aklın karışır filan. Ben olsam en acilinden iş bakarım

Ben çıkardım işten..
Erkeklerın yalanları işte belkide senı kandırıyor..

işten çıkardım kesinlikle. hani bekar olsa tamam ama olmaz evli adam oyalayıp oyalayıp döner eşine

Kocaman bir yalan 3 yıldır ayrı evde yasiyormusta,çocuklar etkilenmesin diye ayrılmamista... Amacı seni ayarlayıp birkaç yıl hayatına heyecan katmak. Sonra çocuk hasta psikolojisi bozuldu diye başka bir Yalanla evime döndüm der benden soylemesi

karşıdaki temiz, aile kızıysa mutsuz evlilikleri yada boşanmamış ama ayrı olurlar,diğer tiplerlede karşılaşsalar zaten oyuna gerek yok.....tipik namus yoksunu abaza patron ......duygularını istismarla, vicdanla başlar ;sonra sen yalvarmaya başlarsın cnm hemen çık işten başka iş bul şu anki durumundan daha iyidir işsizlik....

Çocuklar 3 yıl anne babanın ayrı yaşamasından etkilenmiyorda,resmi nikahla ayrılmalarından mı etkilenecek.Birkaç yıldan sonra seninle evlenebilirim demesi de hiç inindırıcı değil.Belki daha önce çalışanını da böyle kandırdı,karısından ayrılmıyor diye patronunu bırakmış ta olabilir.Başına büyük işler açmadan çıkmalısın o işten.

Velev ki adamın söyledikleri doğru,
Gencecik kızsınız , ne işiniz olur çoluklu çocuklu ve nikâhlı adamla,
Yerinizde olsam bir dakika düşünmez ayrılırdım işten, daha hayırlı bir kapı açılır insallah size ...

Isten cikk tabiki ne yapacagi belli olmaz belki zaman gectikce kafayi sana iyice takacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…