Patronum benden etkileniyor

Pardon da çocuklar hergün ana babalarının evlilik cüzdanını yada kimliğini mi inceliyor... boşanıp ta pekala şehir dışında çalışıyormuş süsü verebilir... gerçi o da gerzekligin daniskası, insan bi yerde karşılaşır eder ne bilim... ki sanırım büro bu çalıştığın yer illaki büro tabelası falan vardır hani çocuklar görmese onlarca tanıyan bilen vardır... yani tüm şehir çocukların iyiliği için ağız birliği etmiş tey yawrum tey tey.... adamın garsoniyeri var eline geçeni götürmek için ayrı yaşıyorum diyor yutana.... yerinde olsam hemen ayrılırım ordan bir gün seni taciz etmeyeceği hatta tecavüze yeltenmeyecegi ne malum.

ya bu adamcıklar artık başka hikaye bulsalarya.hep aynı terane.iştyen çıkmayın tavrınızı ortaya koyarsanız hiç bi halt edemez

iş yerindeki huzur herşeyden önemli evden çok iş yerinde vakit geçirenler için,yani bu patronun değil bir bayan da olsa senin canını sıksa çantanı alıp gidesin geliyor kaldıki sürekli imalı laflarla sana yaklaşan bir patron ,sizinle bunu konuştuğu gün orayı terketmeliydiniz.bazıları maaşı verince elemanıda satın aldıklarını zannediyorlar,he ben böyle idare ederim diyorsanız sırf iş bulamıyorum diye yakınmanıza gerek yok,ama bir kapı kapanır diğeri açılır ben öyle düşünüyorum hemen işi bırakmanızı öneririm.

bu adam patronunuz ve hergün orada imalar hiç bitmeyecek birde takıntılıysa durum kötüye gidebilir.
evli ama ayrılmış olmasına da şöyle bir örnek vereyim,
özel sektörde çalışıyorum patronumun ahbapları falan vardır onlardan birinin yanında gençten bi çocuk geliyor ilk gün yüzüğü vardı parmağında ama diğer zamanlar yoktu.
bir aralar sık geliyorlardı çocukda patronlar konusurken falan benim yanımda bekliyor muhabbet etmeye çalışıyor falan çocuğundan bahsederken ayrıyız ayrıldık diye yol yaptı. ilerleyen zamanlarda ben yüzük takmaya başlayınca nişanlımısın diye sordu, sözlüyüm yakında nişan olacak dedim. bu konuşmadan bir hafta sonra çocuğun parmağında yüzük ve bir başkasıyla muhabbet ettiği esnada ayrı bile olmadığı ortaya çıktı yani ayrı yaşıyoruz, ayrıldık, yakında boşanıcaz, çocuklar üzülmesin vs tırıvırı

Ya her yıl binlerce insan boşanıyor çocuklar bir şekilde atlatıyor. Bazı tiplerinse çocukları pek bir hassas. Sen bu adamdan hoşlanıyor musun peki? Hoşlanmıyor isen orada olman ve konu açman gereksiz. Yapılacak belli.

Bekarken basıma geldi ayni hikâye yi yazdı adam ve fazlaca abrattida olayı yanina birakmadim rezillik çıkarıp ayrıldım işten patronumdu dilediğini yapacağını sanıyordu bi dk a durma derim çık git Güzel niyetinle Allah acar güzel kapılar merak etme

İşten çıkmandan başka tavsiyem olmaz sana konu sahibi . Çocukları şehir dışında sanıyormuş . Boşansın o zaman nasılsa çocuklar şehirdışında sanıyorsa .

topa tutulmazsam şunu dicem sonuçta söyledikleri doğru mu yanlış mı insan güvenemiyor ki gözlemleyin araştırın belki doğrudur çocukları büyüsün biraz diye bekliyodur sonuçta sizden önce ayrılarmış sizin suçunuz ne.. olumsuz durmaya devam edin gerçekten boşanırsa o zaman düşünürsünüz.. işi bırakacak bi durum yok bence he olay artık taciz vs noktasına gelcek olur o zaman arkaya bakmadan gidersiniz

Patron bozontusu boşanmıyor ama seninlede beraber olabilmenin hain yollarını arıyor..
İşten çık bir an önce,tehlike çanları çalmaya başlamış bile...

Klasikleşmiş evli erkek yalanlarından en etkilisi:)sende buna inandınmı?alnının tam orta yerine indirmek varken hiç tepki de vermemişsin anlaşılan?işten de çıkmamışsındır şimdi sen,eğer öyleyse tası tarağı topla ve evine git sana iş mi yok.

Allahım bu tip erkekler ne zaman gerizekalilikta sınır taniycak,inanma bacım ne ayrı yaşaması ya emin ol akşam ekmegini yogurdunu alıp eve giden abaza bir tip hepsi bu..​
bu kadar güzel özetlenir bencede aynen durum bu
zaten ilk yalanları ayrı yaşıyoruz boşanmak üzereyiz olur inanmayın

Külliyen yalan! Sen de inanmış gibi duruyorsun malesef.
Madem o kadar yıldır ayrı yaşıyorlar bu çocuklar boşanmışlar gibi etkilenmeyecekler mi? Boşanınca nüfusundan mı çıkacak çocuklar?
Tipik patronum param var etkilerim mantığı. Tutmuş bir ev istediği gibi at koşturuyordur.
Suratına kocaman kahkaha atıp çantayı kafasına geçirmen lazımdı.

hem ayrı yaşıyor hemde nikahlı..bu çok saçma...çocuklar kalkıp kimliklerine mi bakacak..kağıt üzerinde boşanacaklar bu kadar basit...
işten ayrılma meselesine gelincede eğer seni çok zorlarsa onunla aynı ortamda çalışmak tabikide çık...

Bu tip adalar ne kadar salak ya. Yalana bak ayri yasiyoruz ama nikahliyim. Cocuklar nikah cüzdanini mi goruyormus acaba. Aksam olunca pasa pasa karisinin koynuna giriyordur. Bence ayril isten

Saçmaliga bak ! Nikah dedigin olay somut bir sey ,ayri evde yasiyorsun ama cocuklar etkilenmesin diye nikah duruyor cocuklar zaten ayri yasiyorsun nikah olsa ne olmasa ne allasen

Konu sahibi ,derhal o isten ayrilmani tavsiye ederim iyi koku almadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…