Patronum benden etkileniyor

Sasirdikmi? Yoooo...duygusal boslukta bir erkek ilk gordugu kiza yaziliyor yetmedi dile getiriyor asil bomba adamcagiz umit kesmiyor kesmiyor...iaten ayrilin konu sahibesi olmuyorsa nasil bir.mesafe koyarsiniz bilemem ama yapin o mesafeyi hemde ciddi soyledigine pisman olsun....en temizi ayrilmaniz adam nikahli her an esine donebilir hisleri kafanizi karistirmasin sakin sakin dikat edin...simdi.muhtemelen ayrildigi kadin belki cocuklri icin birarada olmak tekrar denemek istiyordur ama adam coktaaan asti konuyu

İşten çıkardım net çıkmadığın müddetçe senin de ona ilgin oldugunu düşünecek sonrası malum

benim bir arkadaşım birgün ağlayarak bize geldi.
aynı şeyleri anlattı sizin gibi. üstelik o ve ailesi çok muhtaç insanlardı.
işten çıkarsam ailem aç kalır diye ağladı. çok berbat haldeydi. ben onu baba gibi gördüm o bana aşıkmış dedi.
gerçekten ailesi çok zor durumdaydı.
gel zaman git zaman işe gitti geldi. ben adam kendini geri çekti sandım. ama meğer adam abartarak devam etmiş. tabi arkadaşı da ilgi manyağı yapmış. bir dediğini iki etmemiş. bu beni aradı biz aşık olduk evlenmeyi düşünüyoruz.
ziyaretlere gidip dualar edip dualar alıyoruz dedi. adam da evli ve 50 yaşında kız da 22 falandı o vakit.
kendine nasihatlar verdim çok ayıp ettiğini söyledim. adamın karısı evlerini bastı. ayrı olmadıklarını söyledi birsürü olay yaşadı. tabi ailesi de genişledi para geliyordu.. anladım ki böyle biriyle selamlaşmam bile doğru değil. görüşmeyi kestim. aradan nerdeyse 7-8 yıl geçti beni bulmuş faceden mesaj atmış cevap bile vermedim..
düşünün dış gözden ne kadar çirkin duruyor.. siz böyle olmayabilirsiniz elbette ama olabilirsiniz de.. o yüzden yol yakınken kendinizi rezil etmeden çıkın o işten.. zaten o paranın hayrıda olmaz gibi..

başlığı görür görmez yeni üye olduğunu anladım erdimmi ne

Ayrı evdemi yaşıyorlarmış!! Çocukların psikolojisimi!!! Kimi kandırıyor o. Yarın öbür gün eşi çıkıp gelir derki biz evliyiz aynı evde yaşıyoruz konu kilit.Aman uzak durun bu ne rahatlık ne genişlik ya hiç sizden, çocuklarındanda mı utanmıyor
Allah ıslah etsin.

Evli olupta ''karımı sevmiyorum, aramızda aşılamayacak sorunlarımız var'' ''evliyiz ama ayrı yaşıyoruz'' '' evliyiz ama çok mutsuzum, yakında boşanıcam'' demeyen var mı? biraz düşün bir istersen tatlım. Böyle adamlar hiçbir kadına yaramaz.

İşten çık sakın çalışmaya devam etme adamın gözü döner tecavüz eder sinirlenir şiddet uygular yani tüm bunları göze alabiliyorsan hayat senin he bunları yapamaz felan diyede düşünme devir kötü

Taciz yapacak bir insan olduğunı sanmıyorum çünkü belli mesafeyi koruyarak konuşuyor benimle yani yakınıma fazla yaklaşmamaya özen gösteriyor vede fıtrat olarak din çerçevesi içinde yaşıyor hayatını. onda nefis yokmu diyebilirsiniz ama şuan bu tarz bi yakınlaşma sezmedim. Sezersem zaten bi dk durmam burda..

O tarzı niye bekliyorsun peki..
Fazla yaklaşmıyor ama ufaktan ufaktan yaklaşıyor..

Aynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedim

Yuvanı yık bana gel dedin yani .

Yuvanı yık bana gel demiş oldun!

Yuvanı yık bana gel demiş oldun!
Evet öyle gibi ama direkt bu şekilde değil tabiki siz ayrılmadan bu şekilde bi his ben size besleyemem işe girdiğimden beri size evli gözüyle bakıyorum. İlerisini Allah bilir ben bilemem dedim. Niyet ozman belli olur dedim şuan böyle bi niyetim yok dedim

Şu yazdığındab sonra senin çok da madur olduğunu düşünemiyorum açıkçası..
Adam etkileniyor denmez buna,
Adamı etkiliyorum denir.

Çocuklar baba evde yok diye etkilenmiyorda,kağıt üzerindeki bir imzadan mı etkilenecek.siz buna inandıysanız belliki işten çıkmaya niyetiniz de yok

BAŞKA BİR İŞ olanığı varsa çık yoksa da asla yuz verme...

Resmen sen bir boşan da bakarız demişsin..

Patrona bir nebzede umut vermişsin bu durumda..
Yarın bir gün oldu diyelim,aynı şey senin başına gelmeyeceği ne malum peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…