Taciz yapacak bir insan olduğunı sanmıyorum çünkü belli mesafeyi koruyarak konuşuyor benimle yani yakınıma fazla yaklaşmamaya özen gösteriyor vede fıtrat olarak din çerçevesi içinde yaşıyor hayatını. onda nefis yokmu diyebilirsiniz ama şuan bu tarz bi yakınlaşma sezmedim. Sezersem zaten bi dk durmam burda..topa tutulmazsam şunu dicem sonuçta söyledikleri doğru mu yanlış mı insan güvenemiyor ki gözlemleyin araştırın belki doğrudur çocukları büyüsün biraz diye bekliyodur sonuçta sizden önce ayrılarmış sizin suçunuz ne.. olumsuz durmaya devam edin gerçekten boşanırsa o zaman düşünürsünüz.. işi bırakacak bi durum yok bence he olay artık taciz vs noktasına gelcek olur o zaman arkaya bakmadan gidersiniz
Taciz yapacak bir insan olduğunı sanmıyorum çünkü belli mesafeyi koruyarak konuşuyor benimle yani yakınıma fazla yaklaşmamaya özen gösteriyor vede fıtrat olarak din çerçevesi içinde yaşıyor hayatını. onda nefis yokmu diyebilirsiniz ama şuan bu tarz bi yakınlaşma sezmedim. Sezersem zaten bi dk durmam burda..
Aynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedimSasirdikmi? Yoooo...duygusal boslukta bir erkek ilk gordugu kiza yaziliyor yetmedi dile getiriyor asil bomba adamcagiz umit kesmiyor kesmiyor...iaten ayrilin konu sahibesi olmuyorsa nasil bir.mesafe koyarsiniz bilemem ama yapin o mesafeyi hemde ciddi soyledigine pisman olsun....en temizi ayrilmaniz adam nikahli her an esine donebilir hisleri kafanizi karistirmasin sakin sakin dikat edin...simdi.muhtemelen ayrildigi kadin belki cocuklri icin birarada olmak tekrar denemek istiyordur ama adam coktaaan asti konuyu
Aynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedim
Aynen eşi ayrılmak istemiyormuş kurtarmaya çalışıyor ama bende bitti herşey çocuklarımın hatrına katlamdım bu saatten sonrada kimseye karşı böyle bi his oluşacağını düşünmemiştim ondan ayrılmadım dedi ama niyetin varsa seninde ayrılırım dedi bende niyet sizin ayrılmanıza bağlı dedim
Evet öyle gibi ama direkt bu şekilde değil tabiki siz ayrılmadan bu şekilde bi his ben size besleyemem işe girdiğimden beri size evli gözüyle bakıyorum. İlerisini Allah bilir ben bilemem dedim. Niyet ozman belli olur dedim şuan böyle bi niyetim yok dedimYuvanı yık bana gel demiş oldun!
Resmen sen bir boşan da bakarız demişsin..Evet öyle gibi ama direkt bu şekilde değil tabiki siz ayrılmadan bu şekilde bi his ben size besleyemem işe girdiğimden beri size evli gözüyle bakıyorum. İlerisini Allah bilir ben bilemem dedim. Niyet ozman belli olur dedim şuan böyle bi niyetim yok dedim
Evet öyle gibi ama direkt bu şekilde değil tabiki siz ayrılmadan bu şekilde bi his ben size besleyemem işe girdiğimden beri size evli gözüyle bakıyorum. İlerisini Allah bilir ben bilemem dedim. Niyet ozman belli olur dedim şuan böyle bi niyetim yok dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?